Ingineri, fosti, viitori....(6)
Raspunsuri - Pagina 15

katik spune:
buna dimineata inginerele!!!
wowww!!!!ce bine arati, iepumic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da' macar, asa, un pic ai reusit sa te distrezi?
belle_vue, io din pacat am cunoscut un singur ing. de aviatie care a emigrat demult in USA. daca mai aud ceva, ceva, dau de veste!
otilia, fain musafir ai avut!!! si io vreau din astia, dar din pacate pe la noi in afara de maidanezi nu prea vad altceva
ioana pupici pt. cei doi copiluti ai tai! cel mare sa se faca bine iar cel mic sa creasca mare si sanatos!!!
fetele, va doresc o saptamina usoara! trebuie sa fug ca s-a trezit taifunul si "trebuie sa facem..."36+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

lunna27 spune:
'neataaaa!!!
Anca,nu fi trista ca ai fost super Noi plecam vineri noaptea(din cauza copiilor,ca sa doarma) la Costinesti si stam cam 7 zile
Otilia ce arici dragut...deci stati la curte ,si mai mancai si coacaze hmmm
Linusa drum bun spre RO,unde mergeti la munte??
Alina drum bun ,dar cred ca la ora asta deja esti acolo
Dana

Otiliav spune:
Anca, multumim de cafea. A trecut ea si nunta, eu ce sa mai zic am o singura verisoara cu 1 luna mai mica decat mine, am crescut impreuna pana la 7 ani, si la nunta ei mi-au dat cateva lacrimi de nervi ce mi-am facut. Venisem Moreni-Sibiu cu autocarul mai multe rude din partea ei, si ei erau la fotograf sa faca poze, iar in loc de "Bine ati venit!" a inceput sa spuna ca saa nu mai intre nimeni in studio ca este plin de lume, adiva nu cumva sa indraznim sa vrem poze cu ea. Aveam si eu nunta peste 1 luna, si mi-am dat toata silinta sa ajung la nunta, am mers si fara Vlad ca deh era sfarsit de august si avea sesiune. In final m-am distrat de minune cu ceilalti veri dar n-o sa uit ce faza ne-a facut.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

iepumic spune:
Multumesc fetelor de complimente, cred ca am reusit ca fetele-inginer pot fi niste doamne si nu trebuie neaparat sa fie in blugi, bocanci si cu casca de protectie pe cap. Stati linistite, eu chiar m-am distrat super, am dansat cat am putut, mai ales ca sotul se invartea pe langa mine ca niciodata, si ne-am distrat super la hora si la Cotton Eye Joe cand am dansat ca texanii de la copii pana la pensionari de 80 de ani, de ne-au sarit flecurile....super....
Lunna, nick-ul este porecla mea de zi cu zi, toti prietenii apropiati imi spun Iepumic (prescurtat Iapa)...si sotul este, evident, Iepumare. Si impreuna suntem Iepii....Multumita???
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

linusa spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Linusa drum bun spre RO, unde mergeti la munte??
Merci. La munte la Piatra.

lunna27 spune:
F multumita Anca,am intrebat doar din curiozitate
Linusa f fain,petrecere frumoasa!!!
Dana

Otiliav spune:
Anca, Linusa, Dana, drum bun la mare/munte si vacanta placuta!
Ma bucur ca v-au placut pozele cu ariciul!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

iepumic spune:
lunna
Otilia, mai e mult pana departe!!! Intai sa se termine saptamana asta si-apoi ma gandesc si la concediu....da' cand ma gandesc ca e singurul meu concediu pe anul asta...ma cam apuca jalea.
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

KUKI spune:
Hop si eu, sper ca nu mi-ati pus absent.
Otilia, dar arici era la? Ca parca avea coada. Eu am crezut ca e alta aratare simpatica, da' nu stiu sa-i zic pe nume.
Anca, ai fost o frumusete de inginera, daca n-ai primit invitatii la dans, in schimb cu siguranta ai furat multe priviri admirative. Cat despre invitatiile la dans, decat sa nu-ti placa partenerul, mai bine lipsa. Parerea mea !
Drum bun si distractie placuta fetelor care pleaca la munte/la mare/ spre Ro, etc.
Eu nu stiu cand/cum o sa beneficiez de concediu. Am avut un an plin cu de toate, am schimbat casa, mobila, masina...toate astea insemnand bani, din pacate nu cred sa mai ramana ceva si pentru mine. Ma bucur ca am, reusit sa trimit copilul la munte si la mare. Eu...ma pastrez pentru la anu' si pana atunci, mai fur cate un week-end pe ici pe colo.
Ioana, ai grija de copilasi. Mai spune-ne ce face mancaciosul mic si inca mai asteptam sa faci prezentarile.
Katik, scumpa, tu urmezi, ce faci, cum te simti ? Cum v-ati distrat ieri? Krisztina a stins lumanarile din prima?
Pup fetele destepte