Ingineri, fosti, viitori....(6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ioana ma bucur ca deja te simti mai bine,asa e in primele
zile!

Anca cred ca va distrati pe cinste la ora asta!!!

Katik mai ai de indurat cu caldura,cica s-a anuntat canicula pana la sfarsitul sapt. viitoare ,chiar cand plec eu la mare ,sper sa nu am ghinion sa ploua!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Lasa , Dana ca n-a zis ca va ploua la mare....sunt convinsa ca vei simti soarele din plin. Nu ne mai auzim, ca eu plec azi si dupa aceea pleci si tu, deci concediu placut si vreme frumoasa.
Ioana , multi pupici si somn usor!
Iepumic, cum te-ai distrat?

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Buna ziua si numai bine la toata lumea!
Am o intrebare si posibil o oferta pentru o anume categorie de ingineri -- sper s-o formulez suficient de discret ca sa nu fie considerata reclama sau altceva nelalocul sau...
Intrebarea este daca sunt printre voi ingineri de aviatie -- indiferent unde au terminat facultatea (Bucuresti, Braov). Iar posibila oferta ii vizeaza pe cei care ar fi interesati de un loc de munca in strainatate, respectiv in Anglia. Astept mesaje pe PM.
Cu urari de sanatate si vreme buna pentru cei in concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

NEata..sau mai bine-zis BUNA ZIUA! M-am trezit si eu...am petrecut pana la 6 dimineata, foarte bine chiar! Ma apuc acum sa pun ceva poze, sper sa mearga.
Ioana, ce ma bucur ca te simti mai bine!!!!!!!!!! Asa sa-ti mearga de-acum inainte!
lunna27, unde mergeti la mare? ca si noi plecam saptamana viitoare, adica sambata,pe 5 august, la Mamaia.
bellevuedin pacate momentan nu avem ingineri de aviatie printre noi dar daca aflam ceva, dam de veste.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

GATA! Am pus poze noi ca sa imi vedeti tinuta de aseara...le gasiti in "Noi pozici cu Iepi-Mici"...astept pareri!

Iepumic
Poici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bine v-am gasit!

Am avut un musafir nepoftit in gradina, eu chiar m-am speriat ca stateam la plaja si mancam coacaze cand a dat buzna peste noi am tras un chiot. Pozele sunt aici.
Fug sa vad pozele iepuricilor.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca, ai fost o frumoasa , spune drept cate invitatii la dans ai primit. Iar voi doi sunteti tare bronzati, negrii veniti de la mare.
Ioana, ma bucur ca ai depasit febra laptelui. Int-adevar primele zile sunt cele mai grele. Sa nu regreti niciodata cezariana, inchipuieste-ti cum era sa fii operata, nu te poti apleca, intoarce, trebuie sa ai mare grija in tot ceea ce faci si un bebe mic de ingrijit.
belle_vue bine ai venit, din pacate nici eu nu cunosc pe nimeni.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Multumesc de raspunsuri, Iepumic si Otilia! Eu nu sunt inginer, dar sotul, care e englezesc, e si oferta venea din partea lui. Oricum, mai latiti vestea daca aveti ocazia si toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Neata, careva?

Otilia, daca-ti spun cate invitatii la dans am primit, in afara de sotul meu....n-o sa crezi....UNA! Restul serii am dansat hore, Cotton Eye Joe, slow-ri cu sotul...si vreun minut dintr-un rock'n'roll cu mirele, ca-l abandonase nevasta pe ring si eu eram la indemana...cam deprimant nu? Da' asta n-are nici o legatura cu felul in care am aratat ci cu genul de persoane care au fost invitate la nunta....ma opresc aici cu comentariile ca devin rea.

Pupici...

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

quote:
Originally posted by katik
linusa, pai "cam lucrezi prea MULTTTTTT"! dar uite e we si sigur pleci undeva la munte, ca nu mi te imaginez stind cuminte acasika!

Am lucrat si week-end-ul asta ca Sambata plecam spre RO si voi fi la munte in RO. Bagajele sunt aproape gata. Mai am doar hainele si gata.
Otilia, ariciul e cool!

Mergi la inceput