Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, scuze, de la caldura , cred ca era vorba de Bia lui Kris, cred...sper sa nu mai fac alta greseala, ca n-am mai citit in urma. Oricum un lui Mateiut Puiut!

Jone, multumim de sfaturi, e bine de stiut. Noi vom manca numai la restaurante, sper sa nu patim nimic!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Kita La Multi Ani! Scuza-ma pentru intirziere.

Liviana insanatosire grabnica lui Matei!

kris vacanta placuta si sanatate Biancai!

Bestutza nastere usoara si bb sanatos!

Crinuta fii optimista, are sa fie bine!

Eu plec miine dimineata la Bogota. Din nou.. (data trecuta am pierdut avionul pentru ca a intirziat Alitalia, nu mi s-a mai intimplat asa ceva pina acum..) Am avut niste zile cumplite la servici, cu foarte multa treaba. Cred ca are sa-mi fie greu tare fara bb.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Crinuta,hartie igienica inca n-am avut in masina de spalat, dar mi-au bagat odata copiii un pampers pe care il lasasem pe masina. nu-ti spun in ce hal s-a facut, cat m-am chinuit sa curat nu numai masina, dar si hainele, ca ramasesera cu un fel de scame pe ele

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sirimie, drum bun!

Adita, deci si la voi au loc asemenea evenimente..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, don't worry. Azi am fost la pediatru cu Matei si mi-a spus ca are o infectie in gat si ca in curand va face puroi. Off. Avm tratament, insa de temperatura n-am scapat. Am avut o noapte grea...

Multumesc Simona. Apropo de plecare, la prima incercare nu ai putut ramane la Roma pana venea urmatorul avion? Si eu am avut joi si vineri f mult treaba la servici. Mi-a fost f greu vineri, caci il stiam pe cel mic cu fenra acasa, bona imi telefona plangand ca nu stie ce sa-i mai faca, iar eu eram cu mana pe telefon ca sa consult doctorii. Mi-a fost imposibil sa plec de la servici, sunt multi colegi in CO si n-avea cine sa faca treaba... Multa bafta la Bogota!

Cat priveste obiectele "intruse" in masina de spalat, eu tin rufele murdare in cos si numai cand drumul la masina le pun in ea. Astfel stiu exact ce spala masina...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pe noi ne-a sunat doctorita sa ne ducem la vaccinare :(
are ceva daca e prea devreme?ptr ca de obicei faceam vaccinurile un pikut decalate cu vreo 2 saptamani.adik nu am facut fix cand a avut alex 2 luni.
problema e ca acum ar fi trebuit sa aiba 1 an, 6 luni si vreo 2 saptamani ca sa faca vaccinul.ori alexandra pe 6 aug face 1 an si 6 luni.
pupicuti

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Jo, nu cred ca are, ma, nimic! Ce conteaza doua saptamani...ca e fata mare acum!

Of, Liviana, mititelul...dar de la ce a facut asta?

Sirimie, drum bun si distractie placuta(pe cat se poate)!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, si eu tin rufele murdare in cos, problema e ca masina de spalat e in baia de serviciu si cosul in baia mare. asa ca pana fac eu vreo doua drumuri cu rufele in brate sa umplu masina, "inamici" mai gasesc timp sa bage cate ceva

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Poze noi de azi

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, in ce parc ati fost? Ce mare e Rayan!!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput