Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

In ceea ce priveste Barcelona, sa stii Bubu ca o sa iti placa; este unul din orasele in care as mai dori sa merg, si sa pot vizita totul pe indelete; noi nu am stat decat o zi si nu stiam ce sa vizitam mai intai;
Vedeti ca sunt autobuze speciale pentru vizitatori, iti iei bilet in functie de cate zile vrei sa stai (noi am dat 6 sau 8 euro de persoana),dar ai avantajul ca te lasa la fiecare punct important al Barcelonei, si apoi te urci iarasi in autobuz numai aratand tichetul; si cu ocazia asta iti dau ei carticele cu ce e frumos de vazut, si niste cupoane la care ai reduceri la vizitarea unor cafenele, muzee, etc;
Sotului meu i-a placut mult de tot stadionul, asa ca sunt convinsa ca nu il veti rata, iar mie parcul Gaudi cu gradinile supraetajate;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bestutza, nastere usoara!!! cand au trecut mama 9 luni?? nu-mi vine sa cred... , asteptam poze cu bebelina mica . sa fie sanatoasa!

Liviana, sanatate multa!! si da, vezi sa nu fie de la dinti. Codrin a mancat si el cam prost legumele cu carne de ceva zile, acu vad ca si-a mai revenit, dar ne prinsesem ca nu putea sa mai mestece din cauza gingiilor si i le-am mai maruntit. si parca a avut si kk mai acid cateva zile,.

Fetelor, voi ce crema folositi pt fundulet ca s-a cam iritat si ni s-a terminat una buna daruita de niste preteni din afara. si nush ce sa cumpar acum?

Patricia, te cred ca CO, abia il astept si eu, dar mai e pana la 1 sept

adita, sa stii ca asa e, eu am experimentat pe propria piele, prietenii se vad si at cand iti merge f bine, cand ar tb sa se bucure pt tine. E f usor sa joace "imi pare rau..." decat sa il vezi bucurandu-se alaturi de tine!

crinuta, eu iti zic Doamne ajuta!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo eu folosesc Reviken pt fundulet si e foarte eficient.

Adita ai mare dreptate, invidia e tare urata. Eu ma gandeam insa si la ajutorul concret, si nu la compatimirea "sincera".

Crinuta chiar imi pare rau ca treci prin asa ceva. E foarte greu sa fii empatic si sa intelegi exact ce gandeste el si mai ales cum vede el religia noastra. Dar cu Dumnezeu inainte si sa-ti fie dat gandul cel bun!!

Va pup si ma intorc la bagaje!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mai fetelor, cine vrea sa isi vopeasca hainele sa vina la mine ca am devenit involuntar maestra.
Deci, se procedeaza asa: se pun hainele in masina de spalat, se pune un sul de hartie igienica roz si se da drumul la program.
Rezultatul va fi uimitor: toate hainele vor deveni roz.

Nu radeti ca nu glumesc.

Deci, asta am patit eu acum 2 zile si nu ma intrebati cum a ajuhns sulul in masina ca nu stiu. Banuiti si voi cam cine ar fi putut face asta.
Cand am vazut bluzele mele frumoase ( alb si negru + una argintie) devenite roz sa mi se faca rau.
Prosoapele si altele care nu erau importante le-am pus in clor si a iesit culoarea, dar una dintre cele doua bluze de care v-am spus, mai precis cea argintie a capatat o culoare superba.
Va arat poze daca nu ma credeti, toata lumea imi admira bluza.

Deci, ma duc sa imi iau brevet de inventator.

In ceea ce priveste restul.... nu vreau sa ma mai gandesc.
Amin mi-a trimis sms ca e mai bine ( a avut criza de inima, el avand atat tahicardie cat si discopatie ischemica) dar era in pat.
La telefon avea o voce stinsa.
In rest nu mai am putere sa zic nimic. El considera ca avand 2 religii avem 2 suflete in loc de unul...
Eu nu mai pot, am obosit.

Una peste alta am fost cu Rayan in parc si a fost super fericit. Mergem si maine.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

A, n-am specificat de unde stiu ca era hartie igienica.
Pentru ca atunci cand am deschis usita sa scot rufele nu va spun ce era pe fiecare haina: bucatele de hartie igienica.
Sa va mai spun cat mi-a luat sa curat masina????????

Aa, Rayan a spart azi o farurie si o ceasca....

Bestuza, nastere usoara si abia asteptam poze cu Ilinca.

Liviana, sanatate!

Patricia, m-ai uitat?

Fetelor, nu v-am multumit pentru suport. Inseamna mult pentru mine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

cum adica??scuza-ma daca nu am fost pe faza si poate m-ai intrebat ceva pe forum...sau te-ai referit la altceva???

Patricia, m-ai uitat?

Crinuta si Rayan

[/quote]

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Ei, ma rasfat si eu, nu ma stii inca?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kita, mersi mult de info! La stadion sigur vom merge, vroiam sa vedem si un meci al Barcelonei, insa ghinion de nesansa...joaca in deplasare atunci!

Liviana, sanatate lui Mateiut! Of, mucii astia, s-au gasit acum vara...

Kris, vacanta placuta!

Crinuta, acum mai stai si cu grija lui, cred ca de la stres i se trage...sper sa va rezolvati problemele, ca tare rau imi pare ca suferi!
Aaa, m-a amuzat teribil faza cu hartia roz. Vlad mi-a bagat o motocicleta de jucarie in masina si cand am scos rufele de la spalam am gasit numai piese din ea, s-a dezmembrat, saraca, de la spalat!

Shobo, eu dau la fundulet cu Bepanthene sau crema de galbenele dintr-o cutie mare galbena, de la farmacie.

Bestutza, tinem pumnii, sa fie o nastere usoara si sa vedem cat mai repede printesa!

Patricia, nu cred ca poti sa spui ca asta inseamna lipsa de neatentie din partea ta, referitor la faptul ca a intins manutele la alta mamica, poate se juca sau vroia ceva... Si Vlad pupa poza lui tati, are el o legitimatie mai veche si a lasat-o acasa, iar Vlad se plimba cu ea prin casa si mi-l arata in poza. Nu-ti mai zic ca si el ma striga de 1000 de ori pe zi.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, s-ar putea sa ai dreptate pt ca nici Matei nu are semne de raceala, dar pt ca nu sunt eu convinsa ca e numai de la dinti, merg pe tratament cu antibiotic si antitermice. Este prima oara cand Matei face o febra asa mare. Mi s-a spus ca starea se poate mentine asa 2-3 zile. Eu sper sa nu fie asa. Oricum maine dimineata ma duc cu el la un pediatru. Multumesc tuturor pt urarile de sanatate adresate. (Bubu, noi n-avem muci....)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

crinuta - un gand bun ptr tine de la eforie.
si eu am niste prosoape "albe" unele cu tenta bleu altele cu tenta roz.si m-am mirat ptr ca eu nu stiu cum reusesc sa scot rufe roz iar sotu' le face bleu.

noi am servit azi plaja.

iar aventura "olita" e de nedescris.
ieri, a facut un kk in ea dupa care nu a mai vrut sa stea, eu am zis ca a terminat.deci curatat olita spalat copil.
si cum era timpul sa mergem la plaja nu i-am mai pus pampersu' ca am zis ca nu are rost.rau am facut.
ca niciodata a facut kk pe covor in vreo 2 locuri.si olita era langa ea.m-am mirat ca de obicei face zgomot si arata olita, dar de data asta nimik.se distra copios.

mai vroiam sa va zic ceva.
probabil stiti si voi dar inca o data spus nu strica.
PTR CELE CARE VENITI LA MARE!
AVETI ARE GRIJA UNDE MANCATI!MAI ALES LA CAPITOLUL CARNE!
sora mea lucreaza la o terasa si nici macar ea nu stia exact in ce conditii este tinuta carnea.ghinionul (sau norocul) face ca alaturi e o alimentara unde lucreaza cumnata mea.si ea a vazut cum e tinuta carnea.ptr ca cei de la terasa o tin cumva in zona alimentarii.imi e greu sa explic.
mai bine papati fructe salate branzeturi decat mezeluri si alte feluri de carne.
mai aveti grija si la sucuri.sunt f. multe expirate.
daca aveti masina mai bine le luati de la metro ori selgros din constanta dar nu de la alimentara.
am prieteni care au lucrat in distributie si ce imi povesteau....mi se ridica paru'.
si oricum pe unde stati la mare sunt sigura ca au si frigedere asha ca mai bine cumparati din surse sigure si tineti mancarea la frigider.

aaaa...cred ca am scris de-a valma...dar sper ca ati inteles mesajul.

pupici si numai bine

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput