Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Bubu, Rayan zicea mama de vreo 3 luni, dar nu ma striga mama, intelegi?
Kita, eu rezist la vibratii si imi reglez singura intensitatea. Adica, daca simt ca pot mai mult dau putin mai tare ( abia am ajuns la 2 din 7 grade), si invers.
Mie la vacuum mi se pare ca e de rezistat eroic, cel putin in cazul meu. Acolo chiar m-a durut.
Dar tu de ce ai nevoie? Din ce am vazut eu arati super.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Kita, in ce zona vreti casa? La ce preturi ati gasit?
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Kita, in ce zona vreti casa? La ce preturi ati gasit?
Oana siVladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Da chiar, ca si pe mine ma intereseaza.
Crinuta si
Rayan
kita spune:
Crinuta mercic,esti o draguta ca de obicei, dar am si eu niste mici aripioare....; dupa urmatoarea nastere ma bag si eu la de astea;
Bubu am cautat in zona Andronache, Fundeni, cartierul 23 August, si ieri am fost in comuna Pantelimon; in unele zone am fost si cu cate 2-3 agentii diferite, erau fiecare cu cel putin 4-5 case; dureaza ca sunt in zone diferite si pana mai iau si legatura cu proprietarii ca sa vina cu cheile cam trece timpul; eu vreau sa fie casa construita macar dupa '90, dar erau multe care au fost extinse pe case mai vechi, unii vor banii cash, nu vor sa accepte bancile, altii nu sunt proprietari de mai mult de trei ani si e o lege care spune ca daca vand mai devreme se ia un impozit de 16%; ca preturi variau, dar sub nici o forma cu mai putin de 65000 euro; Ce am gasit in pantelimon comuna este deocamdata la rosu, dar vrea 85000 euro nenegociabil si stabilesti ce culoare de gresie, faianta, parchet, vrei. dar aveai o limita de pana la 350000 mp, si mai trebuie sa iti faci singur gardul, proiectul de gaze si sa faci instalatia de centrala;
Da stau si ma gandesc daca chiar merita sau nu e decat un moft de al meu;
De azi dimineata gasesc argumente pro si contra, preturile au sarit de la o luna la alta (intamplarea a facut ca sa vedem o casa la sf.lui mai cu 75 nenegociabil si saptamana trecuta era cu 90 negociabil).Sunt multe de spus dar le-am scris special ca macar ca idee sa stiti ce mercenari au aparut si in domeniul asta.....
Iar pe mine Andrei sa stiti ca nu ma striga mama; Doar Ali, sau Aliu
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
crinuta spune:
Kita, mi s-a spus si mie ca vara nu e o perioada buna pentru tranzactii imobiliare, si avand in vedere faptul ca preturile sar de la o zi la alta, eu te-as sfatui sa mai asteptati putin...
Crinuta si
Rayan
kita spune:
Crinuta acum nu mai e de ce zona vrem; ne uitam in buzunar si vedem ca si pt zona mai rea cum este cea din pantelimon tot iti trebuie cheag serios; Partea cea mai rea este ca daca stai ca sa mai aduni nu iti mai cumperi in veci la noi in tara (ca veni vorba de "veci" una din case era vis-a vis de un cimitir, ma rog in spate , una din camere avea vedere acolo) si ni s-a spus ca macar din partea aia o sa avem liniste si o sa fim siguri ca nu se mai construieste nimic;
Daca mai stiti zone, insa de unde sa poti sa vii usor in Bucuresti, va rog sa imi spuneti;
Noi am fost in cartierele astea ca sunt mai pe langa casa noastra (locuim in cartierul Tei- Dna Ghica) si mama mea locuieste in zona Iancului-Pantelimon
album
kita spune:
Eu am avut o colega ed facultate care s-a ocupat de asa ceva; anul trecut in septembrie cand am terminat Mbaam vorbit cu ea ca sa ma ajute pt.un teren si mi-a zis ca m-am trezit la spartul targului ca in septembrie sar odata si se pastreaza cam toata iarna si apoi mai sar odata prin mai; Intre timp ea "a pus matura in usa" si nu se mai ocupa de asa ceva, insa ne-a ghidat cum a putut pe zonele pe care ea a avut acoperire;
album
bubu05 spune:
Kita, m-ai terminat! E mortal fi-tu daca te striga pe nume! Familie moderna!
Sa stii ca oricum merita mai mult o casa decat un apartament. Am auzit niste scoruri la apartamente de intepenesti. Unul la mine in bloc, cu apartament ca al meu, cu 3 cam., vrea 80.000 euro si nu are absolut nici o imbunatatire. Pai eu cat as cere pe el, ca are de toate(mai putin centrala si AC)....
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Hello girls,
cam liniste pe forum azi. Este doar impresia mea sau se incarca si f greu paginile?
Patricia, chiar asa, ai terminat cursurile? Parca prea absentezi in ultima vreme... ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006
Forum despre Flori Presate