SUPERNANNY
Sa nu uitam ca un lucru negativ se propaga de 10 ori mai mult si mai repede fata de un lucru pozitiv, sa nu uitam ca exista si bone de exceptie, care au un nivel de educatie suficient pentru a trai in armonie cu o familie unde ingrijeste un copil, care au caractere frumoase. Spun acest lucru fiindca exemplele de pe "black-list bone" sunt foarte putine in raport cu numarul aproximativ de persoane care fac babysitting, iar parintii care sunt la inceput de drum in materie de bone pot fi oripilati de ce aud ca se poate intampla in lipsa lor. Asadar pot incepe lista si am marea bucurie sa fac acest lucru, ACORDANDU-LE DIPLOMA DE SUPERNANNY si laudandu-le pe:
EUGENIA ILIE, sector3-bona,
TERZA LILIANA, sector 6-bona
DRAGUSINOIU ANCUTA sector 3-bona
BELU OLGA-sector 3
MIHAI IRINA-sector 6;
si o sa continui lista , ramona
Raspunsuri
sofiabebe spune:
Foarte bineeee, e o idee minunata. Ar fi bine sa aflam si cine le recomanda. :)
Pupi,
Bebe&Co.
ramonadima spune:
cu primele trei am lucrat direct, au fost persoane care m-au ajutat direct pe mine in cresterea copiilor, si continua inca ancuta, celelalte sunt din agentia mea si au primit note maxime de la parintii cu care lucreaza!!!
Catusha spune:
Ramona, cred ca iti amintesti foarte bine cu ce m-am ales eu acum un an de zile de la bona "supernanny" pe care mi-ai recomandat-o.
Asa incit as fi mai retinuta in locul tau cu aceste laude...
Catusha, de 2 X mamica
http://community.webshots.com/user/catusha102
vilma spune:
Laudele Ramonei nu s-au adresat firmei ei, din cate am inteles eu din acest topic. Erau pentru acele persoane care, fara nici o contributie a Ramonei si a ceea ce reprezinta ea, au calitati deosebite in ceea ce priveste babysittingul. Laudele ei s-au bazat pe experienta proprie si pe afirmatiile parintilor cu care au lucrat bonele.
Nu cred ca Ramona nu a fost afectata (si implicit imaginea firmei) de comportamentul pe care il reclami, Catusha. Nu pica bine nimanui sa afle ca un om pe care il recomanda s-a dat in stamba. Pe de alta parte, nici nu poti baga mana in foc pentru nimeni, indiferent ca iti e vecin, ruda, sau client la firma.
Cat despre reclama pe site, Marina a avut dreptate, desi Ramona n-a specificat ca reprezinta xxx.srl (ma rog, noi stiam asta, oricum)
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)