Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Larra, ma bucur ca ai revenit printre noi. Ideea e sa nu dezarmezi. Eu 3 saptamani nu am slabit nici un gram...dar slabea sotul meu ceea ce m-a determinat sa nu renunt pt ca mi-am dat seama ca se poate...Eu inca alaptez(desi BBlina a trecut de un anisor) si laptic e suficient pt ca am ajuns la concluzia pt prima data in viata ca mananc sanatos!
30kg????? chiar crezi ca sunt asa multe? Citeste postarile mele de la inceput si ai sa vezi ca asa am crezut si eu....dar:dupa ce se duc primele 10kg...treaba incepe sa mearga de la sine, te simti altfel, hainele incep sa-ti fie largi etc,dupa 20kg...treci la schimbatul garderopei...e super...si mai departe...cand ai mai avea ca mine 8 kg de dat jos...nu te mai stresezi deloc...
Ce spune elutaf,
"despre abateri ... suntem oameni, probabil toate le vom mai avea din cand in cand, important e sa le privim ca pe simple abateri si nu ca pe esecuri"..
DA, cand mai ai de dat jos 5 kg ca sa fi manechin...da cand mai ai de dat jos 30kg...poti sa uiti ca esti om....Anda Panda avea mare dreptate in leg cu abaterile...si mi-e dor de ea. Eu as considera esec faptul ca pap altceva in afara de chestii permise.
Acum fiecare face cum crede...nu ma mai bag...promit!
Ce e drept, elutaf, ce daca papi o felie de pizza sau piscot sau o bomboana, ca doar au zahar 100%, faina alba samd....
Spor la slabit
PS Mie la inceput mi-au prins tare bine postarile Andei in care le "certa" pe fetele care aveau abateri...am avut ce invata de la ea!
Si cam asta mi-e stilul de viata, nu las neterminata o treba inceputa....niciodata, indiferent de eforturile pe care tre sa le fac...asta sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

teo m-ai inteles gresit, nu trebuia sa sune ca o incurajare la abateri ... dar sunt multe persoane care atunci cand calca pentru prima oara pe bec, simt ca totul a esuat si renunta, daca privesti lucrurile ca pe o simpla intamplare (datorata firii umane), mergi mai departe si treci peste ea ...

nu la toata lumea prinde cearta, pe unii ii mobilizeaza, pe altii ii descurajeaza ... tocmai pentru ca suntem asa de diferiti

tuturor si spor la slabit

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Cert este in primul rand ca atunci cand mananci dupa regulile acestui regim, te simti mult mai bine, mult mai in forma. Eu simt diferente mari in ceea ce priveste CM si celulita, dar dupa vreo 2 luni de mancat corect. Plus energie ... ceea ce de la alte diete nu primesc.
tuturor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Sunt de acord, Mihaele, dar vezi tu, tocmai asta este, nu tre sa existe prima data la abat
eri.
Spor la slabit si pupici
PS: Eu asa am luat-o ca si incurajare, ceva de genul : nu e nik daca papati altfel...cu care nu sunt de acord

Mergi la inceput

Citez de undeva de prin cartile lui Monti: macar prima data cand te apuci de acest regim trebuie sa-l tii cu strictete 3 luni de zile. Eu n-am reusit aceasta performanta, dar 2 luni am tinut cu strictete si se vede diferenta.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Subscriu si eu la pctele de vedere zise mai sus de fete...

Si eu aveam tinta de slabire 30 kg, darla inceput parca mergea singur acul in jos! Doar pentru ca renuntasem la mancatul aiurea cantitativ si calitativ si eliminasem painea si dulciurile, corpul isi arunca singur rezervele inutile. Acum dupa 10kg am cam stagnat (sau se misca greu acul in jos pt ca fac mai multe abateri) dar ideea e ca ma simt cum de mult nu m-am mai simtit... Mai usoara, mai flexibila, mai odihnita, mai tonica. Am o senzatie de parca am iesit dintr-o mare depresie si totul se vede altfel!

Concluzia e ca se poate, dar cu vointa si constiinciozitate.

Regulile alimentare se invata repede, oricine poate face la inceput greseli, dar mai bine sa intrebe fetele cu experienta, ca de-aia e subiectul asta deschis - pentru informare si suport reciproc.
Si apoi, in opinia mea, un lucru important in dieta monti e sa nu mai mananci dupa 6-7 seara - depinde de ora de culcare. E ceea ce eu nu mai reusesc. Dar cand reusesc, e fff mobilizator dimineata la cantar!!!

Si inca ceva - ca am logoree azi - e interzis sa va demobilizati: orice organism isi mai ia o pauza de restabilire a noilor coordonate (!), se reseteaza. Cred ca e chiar bine asa!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Ankutzica, mare dreptate ai...si bravo pt rezultate!
Mancatul seara... ei asta nu am respectat eu, pe motiv ca dupa ce imi culc BBlina...chiar mi-e o foame de mor...
Mananc dimineata:masa intreaga de fructe(fara restrictie...cat imi trebuie)
La pranz:ora 15 ciorba + felul doi...cu sotul ca asa mi se pare normal...
Iar seara inainte de 6 nu imi trebuie....apoi cand mi se face foame pe la 7 nu mai am timp...tre sa ma ocup special de Fulvia...asa ca dupa ce o culc papam si noi cereale integrale cu lapte degresat
Cam asta e meniul meu zilnic
Stiu ca masa glucidica ar trebui papata dimineata si nu seara, dar asta e Asul meu din maneca...daca 2-3 sapt nu mai slabesc deloc am de gand sa-mi inversez mesele (seara cu dimineata.)...sau poate reusesc sa nu mai mananc deloc dupa 6 seara....cine stie?...variante sunt destule...tre sa fi constiincios si se rezolva
Oricum sunt constienta ca cele 8 kg nu le voi mai da jos asa de usor ca pana acum(cele 22 hmmmmmmm)

Spor la slabit si

Mergi la inceput

Wow... adica... wow, Teo!!!!! 22???!!! Asta-i intr-adevar ceva super! Con-gre-tu-la-tion!

Si a propos de meniuri, chiar vroiam sa postez o chestie:
Ce facem, fetelor, cu meniurile noastre, cu bucatele monti? Ca forumul La Bucatarie pe subiectul in cauza (retete si meniuri Montignac) a cam murit...

Cum sa facem sa atasam pe-aici, pe unde discutam noi, subiectul asta? Sa-l reinviem ca ne tine si pe noi mai aproape de MM. Pe bune, eu am niste retete scoase din paginile de inceput; vroiam sa mai pun niste intrebari, sa mai cer niste pareri, dar fetele care le-au postat si-or fi atins de mult tinta si nu mai sunt pe-aici! Eu cred ca mai fructuos ar fi sa avem aproape cartea noastra proprie de bucate.

Haideti sa dezbatem putin. Astept sugestii!

Mergi la inceput

Completez:
Sugestiile ar cam trebui sa fie pt moderator... Hi-hi-hi!

Mergi la inceput

Si io as participa si cu poze si cu retete atunci cand as avea vreme. De ex, la Monti, desi stiu ca nu e voie cu morcovi fierti (e singura abatere) eu mor dupa ciorba radauteanca... e delicioasa. Stiti reteta?

Liliana

Mergi la inceput