Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

raportez 60.2 kg, deci saptamana asta am slabit 900g, nu e rau, dar se putea si mai bine, e probabil urmarea acelor abateri avute ...

si spor la slabit

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

La raport: 76.4kg (după toate porcelile!!!). Vestea buna/rea e ca mai plec in vacantza... Que sera, sera! O sa ma tin de monti. Promit!
KIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacristina spune:

Am cedat primei ispite !!!
Am cununat in week end si, desi as fi putut manca monti, am mai pus pe langa, toata noaptea: 2 fursecuri, o felie de cozonac, o cafea cu zahar, sucuri proaste.
si ca sa fie treaba completa, azi am mancat, de asemenea, o felie de cozonac, un croissant si 2 inghetate.
inca nu m-am urcat pe cantar, sa ma sperii. ce sa ma sperii, sa vad rezultatul: 0 g -
[:((]

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna dimineata....
iata-ma din nou la voi pe forum...daca va mai amintiti de mine, am mai fost pe aici la inceputul acestui an, insa cateva probleme pe care le-am avut m-au tinut departe de D.C. in general si departe de orice dieta, fie Monti sau altceva. Iata ca acum revin, cu toate problemele depasite cu, deja 2 saptamani de monti si kg date jos, si cu vointa de a continua in stilul acesta. Totusi, o sa dau toate datele raportate la ziua de ieri (data inceperii regimului, greutate)

Dar iata datele mele, cu rugamintea ca cineva sa ma treaca si pe mine in tabelas....
Data I - 21.08.2006
G.I. - 64,200 kg
G.T. - 50 kg
IMC - 24,5

Meniul de azi - va atentionez ca din cauza lipsei de timp mesele mele sunt putin cam schimbate intre ele:
MD - salata de rosii, castraveti, ardei, branza si sunca de curcan
P - lapte cu cereale
C - un strugure

cam acestea sunt datele mele si informatiile pt ziua de azi. Daca voi credeti ca fac vreo greseala, va rog sa ma atentionati caci deh, sunt si eu mica - in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Unde e Anda Panda???????
Mai elena, nu e bine...te straduiesti atata vreme si apoi dai pe de laturi??? Mie mi-ar fi greu sa traiesc cu constiinta neimpacata....
Prin urmare
Mihaela, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

fetelor, toate bune si frumoase, dar am si eu o intrebare cum reusiti sa mancati la o masa doar 1 strugure, un mar etc. ... nu sunt o mancacioasa, dar eu daca nu mananc o masa normala toata ziua mi-e foame si ma roade stomacul
oare gresesc?

despre abateri ... suntem oameni, probabil toate le vom mai avea din cand in cand, important e sa le privim ca pe simple abateri si nu ca pe esecuri

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Mihaela, nu am zis un strugurel...am zis un strugure...mare si frumos...Eu oricum de ceva timp seara nu prea mai mananc decat fructe, sau un iaurt. Dar dimineata, si uneori la pranz cand mananc, mananc sanatos...a se intelege suficient. Si eu ma intrebam cum pot unele fete sa manance cate doua felii de sunca si doua de branza, sau un fruct si cafea, dar m-am convins ca si asta este posibil,. Si daca iti inveti organismul sa manance asa, pai daca ii dai mai mult nu-i prea place.

Eu de exemplu, salata de dimineata a fost o ditamai salata, iar acum zau daca-mi mai vine sa mananc altceva. O sa mananc pe la 14 cereale cu lapte caci apoi plec si numai seara mai ajung acasa. A, si inca ceva, cei 2 litri de apa minim nu ar trebui sa lipseasca nimanui, si o sa vezi ca si senzatia de foame dispare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Revin si eu de ieri in fortza. Am ajuns in timp la 67.2 (atat aveam dimineata) desi am avut parte de multe fieste si nunti, la care greu am reusit sa ma abtin :)
O idee pt cele care au pb in stagnare: incercati o zi doar cu fructe (eu fac asa cate o zi chiar cu interzise, gen pepene verde sau struguri caci imi plac de mor, dar in schimb nu mananc alte glucide painici si gem si laptic in saptamanile astea). O zi cu fructe e depurativa si daca tii o zi cu fructe si alta cu mancare obisnuita tip Monti slabesti mai repejor, am observat eu. Am avut nevoie de un imbold cand am fost nasha mare si tare bine mi-o prins. Ajunsesem in 65 atunci ...
tuturor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Inca ceva ... in completare: la inceput (cine nu a mai tinut Monti) e incantat de ideea ca poate manca oricat. Si mananca cam in nestire de bucurie ca poate manca si ca si slabeste in acelasi timp, chestie care pt unii e paradoxala. Dupa o perioada organismul se adapteaza si mananca portiile obisnuite de dinainte de regim. In plus suntem si persoane care mancam mult (ma inscriu si eu aici :) ) si consuman in acelasi timp, deci nu e nimic anormal, sincer.
tuturor si spor la slabit.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Buna fetelor,
am citit si eu dupa o pauza de luni de zile subiectul asta si m-am imbolnavit . Teo , Pitecantrop , sincere felicitari ! Persoane ca voi ma impulsioneaza si pe mine. pentru ca ma descurajez cand vad ca am de slabit 30 Kg ! Revin si eu de maine printre voi , cu noile date din tabel, pt ca spre rusinea mea m-am ingrasat in loc sa slabesc desi nu mananc mult, nici prost ...nu stiu ce se intampla cu mine si ma simt tare rau de la atata grasime...
M-am apucat de sport in schimb , si sper ca de data asta sa se miste acum cantarului si la mine .
VA pup

Mergi la inceput