Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

elenacristina bine ai venit si spor la slabit

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ieri am avut o zi f agitata, am fost tot prin magazine la cumparaturi cu parintii mei, care se pregatesc de vacanta, deci nici n-am prea mancat .Postez meniu de azi:
D iaurt
P cateva feliute de sunca
Gustare onectarina ( nici nu mai stiu daca e permisa)
C salata de fructe.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Va invit la sau la un ceai,

Silvi, bine ai revenit

elenacristina, bine ai venit, am citit datele tale, daca dupa 3 fete arati asa, felicitari .

Anda, pe unde umbli, ca nu te-am mai vazut de mult. Ne-ai parasit?

Sunt suparata pe mine, aseara m-am porcit cu o inghetata si acum am mustrari de constiinta ; mai ales ca am stagnat saptamana trecuta. Are cineva voiinta de dat, licitez ca poate asa ma pun pe treaba serios, fara abateri macar 2- 3 luni si n-o sa mai fiu chiar atat de

si va doresc sa doar Monti

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacristina spune:

salutare
multumesc pt intampinari.
am si eu o intrebare:
are vreo imp daca mananc la pranz paine integrala cu iaurt iar dimineata carne/oua cu legume?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

elenacristina, eu stiu ca painea integrala poate fi combinata cu lactate 0% MG.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Mda, asa-i cu asocierea de paine integrala si lactate... Problema e ca m-am mai interesat si eu si chestia cu painea integrala gata preparata a cam relativa... Fabricantii pun si ceva faina alba sau faina nus de care, asa ca nu prea mai am incredere... Mai bine Wasa ori echivalente!
Oricum, m-am porcit si eu in ultimul timp cu inghetata buna, buna, pizza si shaorma, ca.mi vine sa ma duc sa ma spovedesc de atata vina! asa ca trebuie sa m-apuc de monti curat fara urma de abatere!!! Certati-ma si rastigniti-ma , dati-ma afara, puneti-ma la colt, faceti-mi ceva sa.mi vina mintea la cap ! (adevarat ca n-am luat f. mult (500g) dar totusi... .)
Va pup pe toate, sunt tare amarata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacristina spune:

sal. eu as renunta la paine, da B-urile de unde se mai pot lua? . Iar iaurt mananc cu 0%. Painea de secara facuta la fabrica de paine e mai buna?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

eu incerc sa ma limitez la doua felii de paine pe zi, de obicei paine cu tarate sau paine neagra ... la paine cred ca mi-a fost cel mai greu sa renunt ... dar acum sunt zile cand nu mananc deloc

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Salutare! Ma mai tineti minte? Ma intorc spasita la Monti, avind acum 68kg. Am pierdut de la inceputul anului 19 kg , dar cu mult, mult sport. Acum ca mai vreau sa mai pierd inca 8 kg parca nu mai am rabdare.
De miine cobor militaria jos din pod si reincep Montignac in forta.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Buna, azi e ziua de raport: 88,2KG. E foarte bine, mai ales ca dau jos constant.
Pt nou venite... multa rabdare ca se poate!
Cat despre paine, eu am renuntat de tot la ea, fie ea integrala sau alba sau mai nush cum...am inlocuit-o de la bun inceput cu branza (ca sa am ceva in mana la masa...)...iar acum dupa 4 luni, nici nu-mi mai tre paiine deloc. B-urile le iei din cereale integrale si din fructe (eu am o masa de cereale cu lapte pe zi si una de fructe+ masa de pranz cu felul 1 si felul 2)
Ankutzica, incearca sa te abtii de la prostioare, ca degeaba papi Monti o sapt daca la sf de sapt papi inghetata...te-ai straduit degeaba toata saptamana...intelegi???
Elutaf....vaz ca merge treaba, spor.
Pitecantrop...am vazut militaria coborata din pod chiar acum....asa ca tine-te de treaba!
Pupici la toate

Mergi la inceput