Montignac: ce am mancat azi (78)
Raspunsuri - Pagina 6
Ica 1975 spune:
Teo, nu tin totdeauna monti 100%, insa incerc. Sa stii ca merge bine cand beau multa apa si chiar mananc mai putin.Cand am abateri mici uneori nu se cunoaste dar cum a fost sapt cu red bull - am stagnat. Cand mananc monti dar nu respect distanta dintre mese (glucide si proteine) sau dintre mese si fructe, stagnez.
nora, eu am slabit 2 kg in prima sapt si ~1.5 in a II-a , pe urma cam un kg sau 1/2 kg, depinde de cat de corect tii sau cate kg ai. Eu cred ca as putea continua cu un kg pe sapt insa nu tin 100% monti, adica mai am mici abateri care atarna insa f mult. In post poti sa mananci tofu cu salata de rosii, paine integrala cu gem dietetic, salata de vinete cu rosii, zacusca, icre de fasole, fructe ... daca mai ai idei, pune-le aici. Eu nu sunt vegetariana, insa nu mananc carne decat rar si ma simt mai bine asa. Marea tentatie pentru mine- inghetata si ciocolata cu caramel sau fara, daca reusesc sa ma abtin de la ele restul e ok.
Noi
silvi_2005 spune:
dupa o luna si ceva.M-am intors acasuta la Cluj si am net
asa ca voi raporta zilnic. Din pacate n-am mai slabit deloc, asta pentru ca am tot avut abateri si nu am facut destula miscare, ma bucur ca nu m-am ingrasat .....tot e ceva. In 2 septembrie merg la mare in Grecia si spre rusinea mea sunt la ani lumina de tinata, sa vad ce pot face, ca la mine totul se rezolva pe ultima suta de metri, din pacate. azi
D; iaurt
p salata de rosii cu castravete si ton
S: ceva fructe
Anda Panda, Acusor, Ica si celorlalte fete,
.
Am la semnatura poze mai recete cu mine sa ma vedeti ce grasan sunt, noroc ca ma camufleaza fiul meu,![]()
Silvi
poze
acusor spune:
Am intrat repede sa va spun ca plec la socrii si ma intorc pe 28. Deci pana atunci nu voi putea modifica tabelul.
Spor la slabit!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
teodraghici spune:
Acusor, drum buna si.......ma bucur ca nu modofici tabelul....
Ieri, Fulvia a implinit un anisor, prin urmare, cu buna stiinta am mancat tort(foarte bun)si am baut si vin...asta este, o data face fetita un anisor, prin urmare vad eu ce se intampla acum, si cum se mai dau jos kg. Oricum e foarte bine, am ajuns la 89 fix
Pupici
teodraghici spune:
Silvi, bine ai revenit...si stai linistita ca nu esti deloc asa cum spui....spor la slabit
elutaf spune:
raportez 61.1 kg, eu zic ca e bine 2.9 kg in doua sapt nu e rau mai ales ca am avut si ceva abateri ... din pacate nu gatesc doar pentru mine si de multe ori nu am timp sa-mi pregatesc ceva monti asa ca adaptez ... insa chiar daca am mancat alimente interzise (ex cartofi) am avut grija sa nu le combin cu nimic
teola multi ani Fulviei
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
teodraghici spune:
Elutaf, mersi de urari.
NU E VOIE cartofi prjiti chiar daca tu ai mai dat jos ceva...
. Incearca sa ti corect si rezultatele vor fi mult mai bune. Daca de la inceput ai abateri, mai incolo va fi foarte greu sa te abtii de la una alta si poate te vei lasa....mai bine e daca incerci sa mananci corect. Spor la slabit
PS. Eu gatesc pt toata familia Monti(doua feluri de mancare la pranz)caci dim si seara poti manca Monti ...banuiesc ca pranzul e problema
elutaf spune:
teo ai dreptate sa ma certi si eu incerc sa fiu cat mai aproape de indicatiile lui Monty, dar pur si simplu uneori ma simt asa de obosita ca nu am chef sa mai gatesc altceva pentru mine ...
sotului nu stiu ce sa-i fac sa manance ca e un mofturos si cu toate ca mananca o "tona" de paine (doar alba) are 60kg la 1,70m ... asa ca incerc sa-i gatesc ce-i place, asta pana il obisnuiesc cu retetele monty
va doresc sa aveti cat mai putine abateri
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
elenacristina spune:
Buna, fetelor.
Am aflat recent de monti, mi-a placut cum suna regimul si am inceput sa-l tin (de 2 sapt). De acum, sper sa-l tin tot inainte. Nu am probleme cu "infranarea" la anumite alimente. cel mai tare mi-e "dor" de bere. nu eram mare bautoare nici inainte, dar cu caldurile astea...
ei, asta e
unde tb sa postez datele pt inregistrat?
pana imi dati voi raspunsul, le scriu mai jos.
Inaltime = 1,72
Data I = 01.08.2006
G.I = 72
G.T = 55
G.A = 68
IMC = 23,0
kg(-) = 4
T(luni) = 2 sapt
Toate bune,
Cristina cu fetele:
Maria,
Teodora si