Montignac: ce am mancat azi (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Romana- eu am mincat cerealele inmuiate in apa, dar se pot minca si cu lapte 0.1% grasime. Eu am observat ca pe mine lactatele ma ingrasa foarte-foarte mult. Asa ca incerc sa reduc cit mai mult, desi imi plac la nebunie.
Teodraghici-tot am vrut sa te felicit ptr kg pierdute, dar sint tot pe fuga pe internet. Asa ca o fac acum. FELICITARI!!!! Nu am mai reusit sa iti raspund la celalalt subiect, legat de sport. L-carnitinul eu il iau NUMAI cind fac sport. Altfel am inteles ca nu are efect. La fel si shakul de proteine-il beau seara, in ziua in care fac sport, sau cind e musai, musai sa maninc ceva dulce.Soacra-mea a inceput sa bea si ea seara fiindca cica e grasa, si mi-a zis ca a slabit. Faza naspa e ca e praf de proteine care nu stiu cu ce fel de lapte ar trebui amestecat(ma refer slab sau 0% grasime). Asa ca eu mi-l fac cu apa chioara de la robinet si e bun si asa. Referitor la sport: ai atita ambitie sa tii regimul asta, nu pot sa cred ca nu ai ambitie sa faci si un pic de sport. Si eu am 32 de ani asa ca virsta nu cred ca e importanta. Ai sa vezi cum zboara kg de pe tine cind faci cardiovascular, si eu zic ca mai ales acum, cind slabesti mai greu(fiindca deja organismul s-a obisnuit cu stilul asta de a minca) trebuie sa te apuci de cardio. Haide, esti o fata ambitioasa, trebuie sa iti gasesti o juma de ora pe zi ptr asta.
Larra-bine ai revenit! Iti doresc multa bafta si haide ca se poate!
IN 7 octombrie ma reintorc in Elvetia si voi incerca sa pun si eu niste poze de acum 1 an si de acum. Si eu ma ingrozesc cit de largi imi sint hainele.
Va doresc o seara linistita si multa-multa ambitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

teo tre sa te felicit si eu, chiar daca esti coplesita de atitea complimente !!!!! se vede treaba ca ai preluat stafeta de la mine. eu am fost cea care tineam 100% monti + responsabila cu joarda pt cele care calcau pe bec.
am pus castraveti, vreo 3 verze, am copt vinete+ardei pt congelator, am pus o galeata cu amestec de gogonele, pepene mic, conopida.

acu fac parte din neamul celor care calca in blide zilnic. tin un fel de faza a2a, cit sa imi mentin greutatea, pt ca asta si vreau momentan.

ica mama, nu ma mai felicita, ca nu mai sint....ce-am fost ! da' mersi, oricum !!

zicea cineva ca nu e ok iaurtul. eu cred ca e ok, atita timp cit e degresat si nu are "balarii" in el: zahar, conservanti, stabilizatori etc. a ! si fara fructe, evident.

nora, daca nu ai cartile, da-mi PM cu adresa ta de mail. e pacat sa urmezi dieta dupa ureche, afli (in general dupa) ca ce ai mincat nu e ok, te enervezi ca nu da rezultate (poate... zic si eu) si in final o s-o lasi balta. asta e o teorie care poa sa fie adevarata sau cit se poate de gresita. eu spre ex nu m-am apucat de monti pina nu m-am dumirit cel putin 80 la suta ce trebuie sa maninc si ce nu, pentru ca aveam senzatia ca pierd timpul incercind un fel de monti...pe pielea mea. o sa spui ca nu ai timp sa citesti iar eu o sa zic ca inainte sa ma apuc de monti, tin minte ca citeam cartea cind ii dadeam biberonul (copilului). era singurul timp pe care il aveam pe zi. nu-ti zic cum dadeam foile. in fine. am reusit pina la urma. daca vrei, poti - adidas torsion ! dupa ce ai terminat cartea de citit, da-mi un mail daca vrei si iti pot trimite extrase din carte facute de mine, ca sa le poti avea la indemina inainte sa deschizi frigiderul. pe mine m-au ajutat foarte mult. la sfirsitul fisierului am si niste retete , tot asa, culese de mine de pe ici-colo.
pitecantrop, ai o chestie pe care o bei seara. daca monti nu da rezultate in per in care consumi asta, s-ar putea sa fie de la bautura. nu stiu din ce e facuta cea pe care o bei tu, dar eu aici shake din asta nu am gasit 100%monti. ai putea sa te risti cu shake-ul asta, pen ca ai virsta ok, in general dupa 30-35 de ani se schimba metabolismul, organismul devine mai incapatinat. eu nu mai fac nici o incercare, ca mi-e frica. da, la sala o sa ma duc si eu din oct sau nov. ma asteapta un nou program (acum stau acasa dar urmeaza sa ma duc la serv) si dupa ce ma voi stabiliza cu progr, atunci o sa-mi fac si abonament la sala. de burta tot nu am scapat, cu tot monti al meu 100% tinut atitea luni, pe cuvint de pionier.
larra, bine ai revenit !!!! si sa nu mai pleci decit cind iti atingi tinta.

acusor eu am ajuns la target dar cre ca ma "frige", ca acu il ating, a2a zi am iar 53, iar il ating...si uite asa ma invirt la 52-53. se considera ca am absolvit, eu cel putin asa consider. daca vrei poti sa ma stergi din tabel ca eu mi-am terminat treaba. da' nu scapati de mine, ca imi sinteti simpatice foc !!!

si va pup pe toate !!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda

nora, daca nu ai cartile, da-mi PM cu adresa ta de mail. e pacat sa urmezi dieta dupa ureche, afli (in general dupa) ca ce ai mincat nu e ok, te enervezi ca nu da rezultate (poate... zic si eu) si in final o s-o lasi balta. asta e o teorie care poa sa fie adevarata sau cit se poate de gresita. eu spre ex nu m-am apucat de monti pina nu m-am dumirit cel putin 80 la suta ce trebuie sa maninc si ce nu, pentru ca aveam senzatia ca pierd timpul incercind un fel de monti...pe pielea mea. o sa spui ca nu ai timp sa citesti iar eu o sa zic ca inainte sa ma apuc de monti, tin minte ca citeam cartea cind ii dadeam biberonul (copilului). era singurul timp pe care il aveam pe zi. nu-ti zic cum dadeam foile. in fine. am reusit pina la urma. daca vrei, poti - adidas torsion ! dupa ce ai terminat cartea de citit, da-mi un mail daca vrei si iti pot trimite extrase din carte facute de mine, ca sa le poti avea la indemina inainte sa deschizi frigiderul. pe mine m-au ajutat foarte mult. la sfirsitul fisierului am si niste retete , tot asa, culese de mine de pe ici-colo.
POZE

Anda Panda, am citit azi cartea (a doua), asa ca poti sa-mi trimiti extrasele tale. Si retetele. In plus eu sunt ovo-lacto-vegetariana...de fapt, nu maninc deloc carne de pui, porc, vita. Deci astea la mine se exclud. Si am 40 de ani Dar vreau sa dau 10 kg. Ca daca nu le dau acum...si as vrea sa reusesc pina la sfirsitul anului.
E posibil ?

Acusor, nu ai reusit sa ma treci in listutza ?

Noapte buna,

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, vreau si eu extrasele , poate dupa ce le citesc ma molipsesc si eu de ... ambitie . Din ce-ai scris inteleg ca tu inainte de sarcina ai fost slaba, tot timpul.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ica, nu am adresa ta de mail. la ce am eu nu pot atasa fisiere. da, tot atitea kg am avut, sau ceva mai mult cam 53-55. insa ideea pe care am avut-o in cap a fost sa slabesc cit se poate de repede, ca sa nu apuce sa se depuna si sa se lipeasca de mine pt ani si ani si ani... trimite-mi te rog cind poti PM cu adresa ta de mail.
nora, ti-am trimis fisierul pe yahoo. sper sa fii nimerit id-ul. foarte misto ca ti-ai propus o greutate, ca in felul asta scopul tau e "mai definit". "cireasa de pe tort" consta in faptul ca ti-ai ales si o perioada (pina la sfirsitul anului), ceea ce e marfa. garantez ca se poate si mai devreme, daca tii monti 100%, ... eu as tine varianta restrictiva, din cauza virstei s-ar putea sa fie organismul tau mai incapatinat. fa socoteala ca in mod normal se da jos cam 1kg/sapt. imagineaza-ti cum o sa arati de craciun spre ex, la tol festiv, cu 10 kilograme mai putin, toata lumea va fi uimita, iar tu vei fi topita de placere pt izbinda ta !!!! asta sa te mobilizeze la maxim !!!
succes ! garantez ca vei fi ok, totul e sa vrei INTR-ADEVAR. practic stii cum e cind femeile isi pun ceva in cap pot rasturna si muntii. tin minte cind tineam post in ro, ala mare de o luna si ceva, mergeam primavara la gratare si bagau aia la friptane de se uscau. ei bine, luam de pe gratar frigaruile de legume (ceapa, ardei, ciuperci) si muscam cu o pofta imensa, timp in care ma uitam fix in ochii lor. mureau aia de nervi, iar eu muream de placere !!! atit de tare credeam in ce faceam ca nu ma interesa nimic altceva, decit scopul care il aveam.

asa ca, LA LUPTAAA !!!!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Am modificat, in sfarsit, tabelul.

Nora, m-am uitat in cartea de retete si, din pacate, la felul principal, nu sunt retete vegetariene. Doar la antreuri. Ti-am promis ca scriu, dar copilu' nu ma lasa. Am zis ca incerc sa le trec in format word, dar vad ca n-am timp.

Anda, nu te-am sters din tabel, ca era pacat. Am facut altul in care "tronezi" singurica. Sper ca toate sa ne mutam cat mai curand in noul tabel.

Eu, in sfarsit, mi-am gasit ambitia, pitulata intr-un colt, si am scos-o de acolo sa ma urc pe bicicleta. De 4 zile m-am apucat si de Pilates. Am ceva febra musculara, dar trece. Sper sa dea rezultate. Imi place mai mult decat tae-bo ca este o metoda mai calma, ca sa zic asa. Cu tae-bo obosesti mult mai repede.

Spor la slabit!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anda Panda

ica, nu am adresa ta de mail. la ce am eu nu pot atasa fisiere. da, tot atitea kg am avut, sau ceva mai mult cam 53-55. insa ideea pe care am avut-o in cap a fost sa slabesc cit se poate de repede, ca sa nu apuce sa se depuna si sa se lipeasca de mine pt ani si ani si ani... trimite-mi te rog cind poti PM cu adresa ta de mail.
nora, ti-am trimis fisierul pe yahoo. sper sa fii nimerit id-ul. foarte misto ca ti-ai propus o greutate, ca in felul asta scopul tau e "mai definit". "cireasa de pe tort" consta in faptul ca ti-ai ales si o perioada (pina la sfirsitul anului), ceea ce e marfa. garantez ca se poate si mai devreme, daca tii monti 100%, ... eu as tine varianta restrictiva, din cauza virstei s-ar putea sa fie organismul tau mai incapatinat. fa socoteala ca in mod normal se da jos cam 1kg/sapt. imagineaza-ti cum o sa arati de craciun spre ex, la tol festiv, cu 10 kilograme mai putin, toata lumea va fi uimita, iar tu vei fi topita de placere pt izbinda ta !!!! asta sa te mobilizeze la maxim !!!
succes ! garantez ca vei fi ok, totul e sa vrei INTR-ADEVAR. practic stii cum e cind femeile isi pun ceva in cap pot rasturna si muntii. tin minte cind tineam post in ro, ala mare de o luna si ceva, mergeam primavara la gratare si bagau aia la friptane de se uscau. ei bine, luam de pe gratar frigaruile de legume (ceapa, ardei, ciuperci) si muscam cu o pofta imensa, timp in care ma uitam fix in ochii lor. mureau aia de nervi, iar eu muream de placere !!! atit de tare credeam in ce faceam ca nu ma interesa nimic altceva, decit scopul care il aveam.

asa ca, LA LUPTAAA !!!!!!!

POZE

Am primit fisierul, multumesc mult.Mesajul tau e stimulator !!!

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by acusor

Neata!

Am modificat, in sfarsit, tabelul.

Nora, m-am uitat in cartea de retete si, din pacate, la felul principal, nu sunt retete vegetariene. Doar la antreuri. Ti-am promis ca scriu, dar copilu' nu ma lasa. Am zis ca incerc sa le trec in format word, dar vad ca n-am timp.

Pupici
Cat de mari suntem

Buna dimineata !

Multumesc, am vazut listutza, dar...as avea de facut o mentiune: nu mi-ai trecut data inceperii 8.09, cum te-am rugat (atunci am inceput si chiar tineam mult sa treci aceasta data), si greutatea de inceput a fost 75.5kg, pe 8.09, iar la raport, pe 11, 75 de kg.
Poti sa faci aceste modificari, te rog frumos ?

Nora

Mergi la inceput

O mica observatie: prima pagina, cu listutza, s-a largit datorita emoticon-urilor prea multe la rind...daca vrei sa revina la normal, ar fi bine sa mai stergi citiva...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Nora, chiar vroiam sa-ti spun ca am trecut totusi data de 11 pentru ca nu am posibilitatea sa trec in tabel ca ai slabit 500g in 3 zile. Unitatea de masura e saptamana.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput