Montignac: ce am mancat azi (78)
Raspunsuri - Pagina 19
teodraghici spune:
Ce e drept eu am tinut Monti dupa cartea 1, cartea nr 2 pare mai permisiva....e drept, fiecare cum slabeste, depinde de multe
nora2005 spune:
Teo, Acusor, eu ce-as putea sa maninc mai des ca fel principal, tinind cont de faptul ca nu consum carne? Si sa poata fi luat si la servici ? Acum oricum voi termina punga de orez inceputa, nu ? Daca am citit ca e permis orezul integral, am facut orez integral.
Acum inteleg ca nici paine cu brinza nu e voie ? Ufff...pina ma rodez, ajutati-ma si voi, chiar daca mai gresesc, le corectez din mers.
Acusor, vad ca nu m-ai trecut in listutza. Poti sa o faci acum ?
Nora - 1.62m, 75.5kg, target 65.5kg, data inceperii 8 septembrie 2006. Daca am inceput vineri dau raport azi ? Ca oricum se ...vede o schimbare: raport 75kg .
Azi pap mere si orez cu rosii si masline. Paine zero. Maninc Monti la 2 ore, ca aceea era dieta mea pina sa iau decizia cu MM. 3 mese de fructe si 3 mese de mincare. Cum e cu cantitatea la Monti, conteaza? Eu am inteles ca nu.
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
acusor spune:
Nora, sigur, te trec.
Cand ma intorc de la plimbare cu copilul, iti scriu niste retete vegetariene din cartea de retete a lui Monti.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
elutaf spune:
saluatare, salutare
bat pasul pe loc, deci la fel ca saptamana trecute 59,4-59.5 kg ... vad ca nu mai dau asa de bine jos, dar sunt multumita, am parcurs deja jumatate din drum
si spor la slabit
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)
romana spune:
Buna .
Am reusit sa ajung si eu la 65,5 kg deci am slabit un kilogram si jumatate.
Cam putin dar e o incurajare pentru mine. Deja ma simt mai supla si mai hotarita sa tin dieta asa cum ar trebui.
Nora : Bine ai venit printre noi. Eu , dupa ce am citit ce scrie in prima carte zic ca ar fi bine sa maninci o perioada cam acelasi meniu. Sa ai o masa cu brinza, rosii, castraveti. O masa cu cereale integrale si lapte cu 0,1 grasime. O masa cu fructe. Va fi mai greu la inceput, dar apoi te vei obisnui si o sa ai rezultate.
Daca maninci oua poti sa le incluzi si pe ele ca sa-ti mai diversifici masa.
Eu la masa de dimineata am mai mincat si iaurt cu 0,1 si ceva piine din griu integral facuta in Republica Moldova. Am gasit la Mega Image. Dar asat doar intr-o zi.
Inca nu pot spune ca am respectat 100% regimul monti dar vreau sa o fac.
Elutaf: Nu te ingrijoreaza faptul ca stagnezi? Ai vreo explicatie pentru asta? Ai avut abateri sau e organismul tau intr-o faza mai rebela, poate esti inainte de ciclu?
Teodraghici: Si eu te admir si esti un exemplu pentru mine si un bun motiv sa fiu exigenta.
Am inteles ca nu e bine sa bem apa inainte si in timpul mesei, dar dupa masa la cit timp e voie? Ca daca beau imediat cum termin de mincat eu consider ca e ca si cum as fi baut in timpul mesei.
Romana, Cristian - 3 ani, 3 luni, Alin - 2 ani, 2 luni, Maria - 1 an.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
acusor spune:
Romana, si eu stagnez. Si am stagnat si 3 saptamani desi am tinut ca la carte. Cand ai multe kg de dat jos slabesti repede. Cand mai ai 5-10 merge mai greu. Nu trebuie sa te ingrijoreze faptul ca stagnezi. Corpul intra intr-o faza de "platou" cand nu mai slabesti. Dupa o perioada incepi iar sa slabesti, dar mai incetisor.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
pitecantrop spune:
Buna seara!
Acusor-ma treci te rog si pe mine inapoi pe listuta.
Raport 66kg. Deja incep si la mine sa se miste mai incet kg. Drept e ca de 2 saptamini nu am ajuns la sport. Sper ca de joi sa reincep intens.
Meniul de azi:
dimineata: grap si dupa o jumatate de ora cereale de ovaz
-Prinz-2 pulpe de pui la gratar cu o salata imensa de rosii, ceapa, gogosari
-Cina -fructe: 3 mere si 3 piersici
Am uitat sa le urez buna venit noilor montignace!!! Bafta multa si la cit mai putine kg.
Fug ca ma cheama datoria de mama de pitecantrop viteaz si sper sa nu mai chiulesc de aici.
O seara buna tuturor.
Larra spune:
Buna fetelor!
Acusor vreau si eu inapoi pe lista membrilor activi.
Iata datele mele :
.-----------1.65 11/09/06 90.4 33.23 68.00 24.97 90.4 33.23 0% 0.0_ 0.0
Sper ca in curand sa o intrec pe Teo , pentru care am toata admiratia , si pe Anda si pe Pitecantrop ; Bravo fetelor , sunteti un exemplu si cred ca m-ar ajuta foarte mult meniurile voastre chiar daca nu puteti posta zilnic.
Va pup
romana spune:
pitecantrop: Ai scris asa:
"dimineata: grap si dupa o jumatate de ora cereale de ovaz"
Cum ai mincat cerealele ? Cu lapte sau inmuiate in apa?
Romana, Cristian - 3 ani, 3 luni, Alin - 2 ani, 2 luni, Maria - 1 an.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
teodraghici spune:
Fetelor, mersi mult, dar nu ma mai admirati ca....mi se urca la cap
.
Toata lumea intreaba cum am reusit? Raspunsul e foarte simplu...am tinut 100%...adica in aproape 5 luni nu m-am abatut niciodata (exceptie ziua fetitei mele cand am mancat o felie de tort)...fetele care sunt de mai multa vreme stiu ce scriam si eu la inceput.
Parerea mea: tre citita cu atentie cartea! Si fiecare tre sa-si faca meniurile in functie de stilul de alimentatie al fiecaruia...adica daca erati invatate ( ca mine) sa mancati la pranz ciorba...faceti ciorba, dar cu legume permise. Seara sau dimineata (mai bine seara) cereale integrale cu lapte degresat iar dimineata fructe ....
Promit sa pun si niste poze...inainte si... dupa, dar asta cand oi avea vreme sa-mi fac album pe net(ca acum sunt intre pregatiri pt iarna, doua garzi si un BB care nu are stare)
A propos ce puneti voi pt iarna????
Eu am facut ceva ghiveci si mi-a iesit super...maine scriu reteta
Zacusca...o face toata lumea...stiti reteta
Va pup si spor la slabit!