Montignac: ce am mancat azi (78)
Raspunsuri - Pagina 11
elutaf spune:
am uitat de cafea, deci + 2 cafele pe zi
la asta nu pot renunta
Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita (20 iulie 2005)
teodraghici spune:
Buna tuturor fetelor. Buna ideea cu retetele!
Mie imi plac ardeii umpluti si sarmalele...ce sa faci???? Prin urmare la ambele mancaruri am inlocuit orezul cu dovlecel sau ciuperci....foarte gustoasa papa...sunt doar doua idei.
Ankutzica, salata de brocoli nu ma indoiesc ca e fffff buna DAR:nu cu iaurt degresat pt ca iaurtul degresat e considerat glucidic(nu are grasimi), p cand sunca e aliment lipidic, iar unul din principiile lui monti e sa nu amesteci glucidele cu lipidele....eu cel putin asa am judecat, daca fetele au alte idei...nu ma supar!In schimb, smantana 12% peste salata e permisa(asta e considerata lipidica).
Mihaela, ei bine, avand in vedere ca am o masa de fructe pe zi, eu nu am tinut cont de fructe permise au ba, am mancat ce am vrut indiferent de indice glicemic...va veni iarna si atunci imi va parea rau....Sunt sigura ca nu te vui ingrasa daca mananci struguri o masa pe zi, iar apoi papi masa lipidica la 2-3 ore dupa masa de fructe!
teodraghici spune:
Asa, ca era sa uit, inca ceva: Ce punem pentru iarna conserve ca sa respecte regulile Monti?
Eu ma gandesc sa pun Zacusca si ceva ghiveci, dar nu am reteta de ghiveci!
Zacusca:Vinete-5kg
Ardei-2kg
Gogosar-5kg
ceapa alba-2kg....coarpe au ba (vinetele neaparat!) samd
Dar de ghiveci nu am habar, poate ma ajutati voi ....si va multumesc de pe acum!
elutaf spune:
zacusca e foarte buna daca in loc de vinete se pun ciuperci
o intrebare fetelor avem voie masline?
Mihaiela si
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, nu am mai intrat sa raportez pentru ca am avut o groaza de abateri
, m-am necajit ca imediat plec in Grecia si sunt atat de departe de tinta mea cu kg. Stiu ca e doar vina mea am mancat haotic si pur si simplu cred ca la mine nu functioneaza faza cu mananci normal si slabesti....cred ca am un metabolism care nu tine deloc cu mine
. Oricum am slabit fata de cum eram imediat dupa sarcina, aveam atunci 77 kg. Vreau sa ajung in Grecia macar cu 63 kg cat aveam cand la inceputul sarcinii, asa ca am bagat iaurt dietetic cu fructe si legume si asa o sa fac pana merg acolo. Va admir pe cele care aveti ambitie si slabiti incet dar sigur....asa cum trebuie, nu stiu de ce nu pot sa am ambitia asta pe termen lung, la alte capitole sunt f ambitioasa..
. Cu siguranta ca acolo nu voi manca Monti, asa ca ma retrag de la monti o vreme.... Acum de asemenea nu respect regulile monti, deoarece nu respect numarul de mese si nici alternanta lor. Trebuie sa dau jos urgent 2 kg ca stagnez ca o lenesa ce sunt de vreme lunga la greutatea asta.
Anda Panda iti multumesc pentru mesaje si explicatii, cred ca as merita sa ma
, pupici si felicitari pentru ca esti asa cum esti.
Fetelor, va pup pe toate
si va multuimesc ca m-ati sustinut. Oricum nu ma las si pana la urma tot ajung eu la 57 kg, am facut eu lucruri si mai grele in viata...
. Astept sa revin la treaba...
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
poze
lgireada spune:
Cand se da raportul? Ca si eu ma simt un pic mai usoara ... 66.5! 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
elutaf spune:
raportam in fiecare luni dimineata, nu?
Mihaiela si
lgireada spune:
Deci azi e luni si io imi mentin raportul. Zilele astea am mancat putin haotic, dar n-am pus un gram, ceea ce e o mare bucurie pt mine. Si intr-adevar, organismul refuza dulcele atat de interzis, dupa o perioada de regim. Mi-aduc aminte de vremurile cand mancam cate 5-6 clatite pe nerasuflate. Ieri mi-am comandat una de pofta si dupa jumatate am simtit ca mi se face rau ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
teodraghici spune:
Buna, azi e ziua de raport: 87,5 kg. Vaz ca nu mai dau 1 kg si ceva pe sapt, dar e bine si asa!
Spor la slabit tuturor!
Distractie placuta silvi si te astept inapoi la monti![]()