Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
anasia spune:
fetelor, a nascut bulinuta!!!!baietelul are 4150 g si 54 cm; sunt bine amandoi;
BULINUTA, SA VA TRAIASCA INGERASUL!!!sa te refaci repede, sa ai laptic, iar bb sa fie cuminte si mancacios;pupici
anasia 37+ Alessia
iulenca spune:
BRAVO BULI. AI SCAPAT. SA VA TRAIASCA PUIUTZUL SI SA VA BUCURE. TIE ITI DORESC REFACERE RAPIDA, LAPTIC MULT SI SA SCAPI DE TOATE PROBLEMELE PE CARE LE-AI AVUT PE CAP SARCINA ASTA. MA BUCUR TARE MULT PENTRU VOI. PUPICI MULTI.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
geliza spune:
Bulinutza felicitari....sa te refaci rapid, sa ai laptic mult, bebe sa fie mancacios, si la cate probleme ai avut in sarcina, sa fie un cuminte....
Cristina p76, incepem galeria si pentru tine...sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos...hai curaj...
Adelapop, eu merg azi la t la 15.45, adica s-ar putae sa ne vedem....si da, merge sa sterilizezi intr-o oala pe care ai mai folosit-o....eu parca puneam biberoanele in apa clocotita si le fierbeam apoi 10 min...vezi sa nu te sperii ca o sa iasa albicioase, cu depuneri asa...de-aia zic eu ca-i mai convenabila solutia....
intreba cineva daca e economicoasa solutia....este cam 20 Ron 1 litru si se foloseste parca un capac la 1 l apa...daca tin eu bine minte...scrie pe ea in orice caz....dupa parerea mea este f economicoasa ac se consuma greu
Eliza 36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MADYN spune:
Bulinuto felicitari, sa aveti un BB cuminte, mincacios, norocos!
Cristina p76 curaj si nastere usoara!
37+ my little treasure
Bebelica
martta spune:
Bulinuta: felicitari! BB sa fie sanatos, norocos si sa va implineasca!
Cristina p:nastere usoara si bb sanatos! Curaj!
Mamanati: pentru ca te stiam din relatarile Corneliei(Vladut al meu e la scutece cu Maria ei), aveam impresia ca locuiesti in Constanta. Stai linistita, la cat de sportiva e bebelina ta, executa ea o miscare de intoarcere cu capul in jos pana cand ajungi la termen!
Pupici voinici!
mami de Vladut(13.06.2003) si 34s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
map spune:
fetelor, legat de solutia de sterilizat si sterilizator eu stiu din experianta sorei mele ca renteaza sterilizatorul. Ea una nu a fost multumita de solutia aceea de sterilizat la rece de la Chicco si de fiert biberoane ii se luase saraca deja cand am ajuns eu cu sterilizatorul.
Din pacate in tara stiu ca sterilizatoarele is mai scumpe Eu i-am dus unul de aici pentru vre-o 8 biberoane, de vre-o 30 de euro dar de care ea a fost multumita, mergea treaba mult mai comod, nu mai statea cu grija biberoanelor.
cristina_p76 nastere usoara, tinem pumnii ca totul sa merga bine. Sa ai o nastere usoara si sa aduci pe lume un bebe sanatos. Fruntea sus, gandeste-te numai la comoara pe care o s-o tii maine in brate.
oncicu partea asta cu enervatul cred ca vine de la hormoni. Am avut si eu astfel de stari acum doua trei sapamani dar m-am calmat. Nu plangeam insa ma apuca urmatul din orice, saracul sotul meu cred ca zicea ca am innebunit
Monica si 35 +
MissJJ spune:
Buna fetele!
Bulinutza felicitari! Refacere rapida, laptic mult si bebe mancacios si cumintzel!
Tina, Marta ms de raspuns!
Mamanati si eu sunt tare nedumerita ca tot asa intr-o carte zice intr-un fel in alta in alt fel, nici eu nu mai stiu cum e mai bine.
Angelli cum zicea si Tweety welcome to the club si noi murim de plictiseala.
Assa bine ai revenit si felicitari pt bebe!
Cristina_p76 curaj, nastere usoara!
Fetelor la noi de dim de la 8 jumate is 30 de grade in casa cu ventilatorul la maxim si draperiile trase. Am sa mor de cald azi si asa aseara cand deja afara era cat de cat racoare dar in casa inca era caldura m-a luat o ameteala de mi s-a facut negru in fatza ochilor si au inceput sa ma treaca valuri de caldura. Eu nu mai rezist sincer. Beau apa cat incape, incerc sa stau linistita in pat ca la cel mai mic efort inima incepe sa bata aiurea si efectiv nu este aer de respirat. Si noaptea si asa nu am somn si is f agitata de doua nopti cu chiu cu vai am reusit sa adorm pe la 2-3 noaptea si curge si apa pe mine ca e tare cald in casa.
In leg cu chestia aia gumata nu stiu daca e de la dop sau nu, de citit pe unde am citit toti zic ca dopul e rozaliu sau maroniu sau cu firisoare de sange, dar in revistele astea mother and baby sunt multe cazuri din astea cu real births si la unele mame ziceau ca dopul la ele era ceva alb si au crezut ca nui dopul si de fapt ala era. Acu nu mai stiu ce sa cred, oi trai si oi vedea ce si cum.
Oricum aseara de ex tot aveam senzatia ca parca ceva sta pe la jumatea drumului in vagin si acusi, acusi cade, voi ati patit asa ceva? Si de doua zile tot am asa un disconfort total la burtica, parca ma jeneaza asa toata burta si parca e mai sensibila. A mai patit cineva asa ceva sau am innebunit eu de atata stat acasa singura?
------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby
map spune:
Bulinitafelicitari, refacere cat mai rapida si sper sa scapi cat mai curand de toate belelele pe care le-ai avut pana acum. Multa sanatate si tie si lui bebe mic!
Monica si 35 +
cristina_p76 spune:
BULINUTZA felicitari pentru bebe, adica pentru bebeloi 4150 g -My God! Ditamai bebelushul. Daca vad eu bine este printre primii 3 bebelusi ca si greutate. .Asteptam poze. Sa fie sanatos si mancacios! Sa fii si tu sanatoasa si sa ai grija de el si sa va umple casa de veselie si bucurie !
Fetelor multumesc pentru galerie.Imi ridica mult moralul.Aseara am adormit cam greu. Sper sa pot dormi si in noaptea asta.
Pupici.