Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Neatza mamici si burtici!
Am ajuns si noi ieri acasa si voiam sa va dam de stire ca suntem ok, atat eu cat si bebe.Daca stiam ca un copil poate fi atata de cuminte il faceam mai de mult timp
Nu am apucat sa va citesc din urma, dar urez bun venit pe lume bebelusilor si multa sanatate mamicilor, iar celor in asteptare: nastere usoara.
Referitor la nastere: la mine a fost mai ciudat: in 24 de h nu m-am dilatata decat 3,5 apoi, din cauza colului care era beton , lung si tare nu m-am mai dilatat deloc, dar contractiile erau prezente datorita faptului ca bebe impingea puternic.
In urmatoarea zi, pentru ca la noi a durat f mult m-am dilatat provocat, urmand ca ultimele 2,5 ore sa se produca cu adevarat travaliul.Datorita perioadei f mari corpul nu a mai acceptat anestezia, deci nasterea a fost normala, fara peridurala in cele din urma.
Copilul s-a nascut la 18.30, 51 cm lungime , 3.200 g
V-am, spus pe scurt cum a decurs nasterea , cand o sa ma timp o sa scriu si povestea nasterii in detaliu.
Consi[/b] daca ai ceva info de aflat, iti stau la dispozitie, ca acum sunt beton ref. la spital
[b]Angelli
ce faci scumpa? Ai nascut?
Va pup si incerc sa mai intru cand doarme Vladut

Diana si bebe Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

assa bine ai revenit! Sper sa am si eu un bebel cumintel ca si Vladut. Chiar te rog sa-mi dai informatii despre spital. O sa-ti trimit pe PM, cam toate nelamuririle mele ca sa nu le plictisim pe fete cu spitalul Bega din Tm.

Va pupacesc!

Consi 37+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Diana si Vladut bine ati revenit acasa!

Monicutza sa-ti traiasca nazdravanul! La multi ani, puiutzilor!

Consi super faza cu listutza. Data trecuta cand am mers la doctor am uitat o gramada de chestii, desi pe drum aveam un arsenal de intrebari de pus. Joi sunt iar la consult si-mi notez tot de miercuri. Ca altfel... Ai incercat Supliformul? A avut vreun rezultat? Eu il folosesc in continuare cu succes.

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

'neata fetelor,
ce matinale sunteti! eu incerc sa dorm cat de mult pot... eram si f obosita de la serviciu.
am si eu o intrebare: de cand nu ati mai fost consultate pe masa?
pe mine m-a consultat pana acum 2 sapt (atunci a fost ultimul consult inainte de concediu).

emiliapop am fost la dr pe 3 iulie, asa mi-a spus si mie ca pe 1 august se intoarce sau poate chiar pe 31 iulie ptr ca este luni (dar asta nu era sigur). am si nr de tel al celeilalte dr, dar ma gandesc cu groaza ca daca ma apuca intr-o noapte nu stiu daca va veni.
trebuie sa ma duc la polizu in recunoastere, nu am fost pana acum, am inteles ca e usor de ajuns dar ...sa mergem la sigur cand o fi. si ma gandeam sa merg la un consult la ea atunci macar sa o vad si sa ma vada...
tu cum te simti? cum vei naste? eu ma zis ca nasc natural daca este totul ok.

pupici si mai vb
anagia 37+ si

anagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Assa bine ai revenit, felicitari pentru bebe.Nu am nascut, stau pina duminica, sper
Consila unele eco se modifica DPN in functie de greutate bebe.La mine a trecut DPN in august iar bebele dupa eco avea aceeai greutate ca acum o luna.Dar dr nu a mai luat in considerare datele mi-a spus ca el crede ca pina in 19 iul nasc sigur.
Masuratorile au niste erori de nu stiu cit.
Doamne, se mai plicitseste cineva ca mine?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Angelli eu si Mada avem aceeasi problema cu plictiseala ca si tine! Deci, fii linistita, nu esti singura

Madyn cred ca am strecurat o greseala in datele pe care te-am rugat sa le treci in listutza. Ti-am spus DPN-ul de la ultima ecografie (de-atunci), cea de la 31 de saptamani, nu pe cel calculat de la UM. Si cred ca trebuia cel din urma, nu? Pentru orice eventualitate, DPN-ul calculat de la UM este 23.08. fata si imi cer scuze pentru sacaiala!

http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mamicilor mai am si eu o intrebare : pot sa sterilizez pompa de muls si biberoanele fierbandu-le intr-o oala in care am mai gatit????
sau trebuie sa imi cumpar neaparat una noua
eu sunt pe ultima suta de metri si mai am de sterilizat pompa (sper ca se poate fierbe) si biberoanele dar nu siu cum sa fac
am si solutie dar m-am gandit eu ca e mai bine sa le fierb
si cum fac???: dau apa in clocot si le pun cand fierbe si le las sa fiarba acolo 10 minute sau fierb apa o opresc si pun in apa aia ce vreau sa sterilizez?
va pup si va multumesc
39fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p76 spune:

Salutare de la mare burtici, mamici si pitici.
Felicitari tuturor fetelor care au nascut. Lista creste pe zi ce trece. V-am urmarit in fiecare zi de cand am intrat in prenatal, la sf lui iunie. Am vazut pozele la toti bebici (care by the way sunt unul mai frumos decat altul) , am citit povestile nasterii lor si m-am bocit si induiosat la fiecare poveste.
Am vazut ca urmeaza Bulinutza. Nastere usoara si din partea mea, bebe sanatos si mancacios.
Eu si bebe am fost aseara la medic, care pleaca in concediu pe 22 iul, col inchis, bebe ar fi dorit sa mai stea.Facem si un eco, bebe mare 3600 kg(plus/minus 300 gr), eu micutza, 1.50m, hotaram sa facem cezariana.Astfel maine dimineata, 20 iul, ne prezentam la maternitate cu bagajelul pregatit si ..." curaj gaine ca te tai". Sper sa fiu tare, sa nu ma pierd, macar la gandul ca imi aduc puiul pe lume.L-am intrebat pe dr de anestezie, zica ca imi face epidurala sau in fine peridurala cum zice el.Asta inseamna ca o sa fiu constienta.Ati mai facut vreuna din fetele care ati nascut deja peridurala la cezariana?Lapticul cand v-a venit dupa cezariana?Am citit nu mai stiu pe unde ca bebe trebuie pus la piept cat mai repede. Cat de repede vi l-a adus celor care ati facut cezariana?
Cam atat de la noi mami si bebe Alexandru-Andrei. Urez in contiunuare nasteri usoare fetelor care urmeaza si bebei santosi. Noi o sa intram probabil cel mai devreme luni-marti sa reletam ce si cum.
Pana atunci, pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

muuh acum am citit mesajul tau
mersi de lamuriri
as vrea sa te mai intreb daca stii ceva de rezervele spitalului, nu cele ale CMU
am inteles ca sunt permanent available si ca ar fi si mai ieftine si la fel de comfprtabile, tu stii ceva? nu de ata dar am inteles ca e nebunie mare in saloanele normale
39fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Fetele care ati nascut voua vi s-a lasat burtica inainte de nastere, si dc da cu cat tp inainte? Stiu ca nu e obligatoriu sa ti se lase si ca depinde si de constructia fiecareia si mai ales de pozitia si marimea lui bb.
Eu de la un timp am devenit o plangaciasa , cred ca nu exista zi sa nu plang di diferite motive sau chiar fara motiv.Simt ca tb sa plang ca sa ma descarc. Ma enervez din orice , incep sa tip la cine apuc dupa care plang. Voua vi se intampla asa , sau o iau eu razna?
pe burtici

Oana 38+ si Robert Cristian

Mergi la inceput