Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 28
anasia spune:
adelapop, l-am intrebat pe dr T dc cei de la neonato sunt si pediatri, mi-a spus ca da si discut cu asistenta dr despre asta; sa vedem;
madyn, am luat lenjerie de patut de la obor, dublu la pret decat in cora, identice;ce teapa am tras;
anasia 37+
Alessia
louisa spune:
Muuh, iti multumesc pentru raspuns, sper sa fie ok, dar bb trebuie sa primeasca oxigen in flux liber la nastere indiferent de varsta?
MADYN, multumesc, cat a costat patutul la PICIUL? Are si saltea?
adelapop, si eu sunt curioasa cum e cu Euroclinic si drept sa spun ma pregatisem sufleteste pentru 2065EURO (desi greu! , sunt totusi o multime de bani si doar asistenta la nastere e gratuita in Romania ca de-asta platim atatea taxe pe salariu), iar acum cand te-am auzit sunt cam contrariata. Bine, cand auzi povesti ca cea a Ioanei81 te gandesti ca mai bine dai un ban in plus decat sa te traumatizezi si sa nu stii ce alte surprize neplacute te asteapta!
Va pup,
louisa
Ioana81 spune:
Am sunat si eu si am stat cu alea de vorba 20 minute si mi-au explicat ca pretul este un fel de pachet. Nasterea o sa coste in jurul acelei valori am inteles ca consumabilele adica scutece, hainute bebe, camasa gravida si restul se platesc dar repet ar trebui pt o nastere naturala normala sau cu epi sa fie aproximativ 1700 euro cu tot cu consumabile. Acum sa fim sinceri in prima zi nu e o pb daca folosesti tot de la ei. Dupa eu chiar nu o sa mai iau nimic si dupa cum a zis luiza pretul e pt 3 zile. Daca ai pb tu ca mama sau bebele si tb sa stai mai mult logic ca platesti. Daca vrei sa doarma sotul cu tine tot platesti. Deci eu una ma astept la maxim 2000 euro. Sa vedem.
Ioana
38+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
martta spune:
Felicitari noilor mamici!
Zilele astea am avut o stare depresiva si n-am avut chef nici sa mai intru pe forum. Adevarul e ca m-am saturat de stat in casa. Am o luna de cand sunt consemnata la domiciuliu.
Peste cateva ore se va naste...primul bb leu!
mami de Vladut(13.06.2003) si
34s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
MADYN spune:
louisa patutul a costat 2.800.000, are o salteluta a lui, dar eu am comandat separat o saltea durflex, cu doua fete, care mai costa inca 800.000 si care va fi gata in citeva zile (pt ca nu aveau de-a gata pe dimensiunea patutului).
37+
my little treasure
Bebelica
Muuh spune:
loiusa nu stiu care este procedura standard oricum nu inseamna mare lucru. Dar eu am intrebat pentru ca asa scrie pe fisa noastra de externare. Si pediatra de la Elias, care a facut externarea si cea de acasa si ginecologul au spus ca nu inseamna absolut nimic l-au pus sa ia o gura de aer cateva minute dupa ce s-a nascut puteau foarte bine sa nu il puna dar cum la mine operatia a fost de urgenta iar eu aveam un inceput de infectie la chistul de pe ovar au zis sa faca treaba asta. Daca te uiti la poze o sa il si vezi cand sta sa traga o gura de aer.
adelapop eu o cunosteam dinainte pe pediatra pe care am ales-o daca iti plac doctoritele din spital de la neonato iti poti alege si de acolo sau il poti intreba pe medicul tau, in general ginecologii colaboreaza si cu pediatrii.
Miruna +
Alexei
Poze
MADYN spune:
Muuh, in spital, pt BB ai avut hainute de acasa sau l-au imbracat de la Elias?
37+
my little treasure
Bebelica
Tweety7 spune:
Cristina bauer felicitari pentru bebe. Sa fiti sanatosi si voinici!
Crissa bine ai venit acasa. Imi inchipui cat trebuie sa-ti fie de greu singurica, dar sunt convinsa ca te vei descurca, fiindca noi femeile suntem mult mai puternice decat ne oferim credit.
Adelapop nici sotul meu nu remarca noutatile de pe piata
. O sa-i spun eu despre aparitia prunelor, ca tare-s bune
.
Dragele mele eu am fost azi la peshte. Am pus mana pe undita si am prins 7 pesti unul dupa altul. Tare incantata am fost! O experienta relaxanta. Peste putin ies la o berica fara alcool. Asa ca pup mult fetele si intru mai tarziu!
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35+
map spune:
buna burtici si mamici,
am aparut si eu scurt sa va salut. Este tare cald, te pune de tot pe butuci caldura asta. Parca-s o leguma, nu mai sunt in stare de nimic.
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca micutii si sa fie sanatosi.
Fetelor ascult cantecele si povesti de copilasi, sunt asa de frumusele. Ma apuca plansul de bucurie ca in curand va fi si bebe aici cu noi sa asculte cantecelele si povestioarele. De povesti mai trebuie sa treaca un pic dar imediat cresc mari copilasii astia
Ascultand imi aduc amintinte si de copilaria mea, ce vremuri frumoase.
va doresc o seara linistita si fetelor care au deja bebei sa fie cat mai cumintei bebelusii si sa va puteti odihni macar un picut.
Monica si
36 +
oncicu spune:
Am vb si eu cu dr in sfarsit, si mi-a zis sa vin maine pe la 10 la spital pentru niste analize si sa vb cu anestezistul. Mi-a zis ca ma tine max o ora, deci nu ma interneaza.
Madyn de unde ti-ai comandat salteluta de pe ? Nici noi nu gasim pe masura patului si am vazut una pe net la 88 RON durflex la comanda si ma gandeam sa o comandam.
Tweety si eu am fost azi la peste, dar am prins doar 2. Oricum m-am simtit super bine, nici cald nu mi-a fost, a batut vantul destul de tare pe balta. Initial nu am vrut sa ma duc, ma gandeam la canicula care o sa fie, dar acum nu-mi pare rau deloc, trebuia sa ma relaxez si eu cumva.
Nu-mi vine sa cred ca mai am doar o zi
Oana 38+ si
Robert Cristian