Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 29
MADYN spune:
oncicu am comandat-o de la magazinul de unde am cumparat si patutul, Piciul se numeste.
37+
my little treasure
Bebelica
louisa spune:
MADYN, multumesc, par ok si patutul si pretul.
Muuh, e tare dragut Alexei, sa fie sanatos, inteleg ca gura de aer consta intr-un tub care nu este fixat ca o masca de oxigen, multumesc pt explicatii.
Ioana81 inteleg sa tie ti-au spus putin diferit, asteptam poate primim un semn de la fetele care au nascut acolo.
o seara linistita,
louisa
Ancutex spune:
Muuh multumesc pt raspuns
. Am fost prin carrefour chiar vineri dar nu m-am uitat si dupa asternuturi. O sa incerc si la miniblu. Alexei e un scump, abia astept sa-mi vad si eu comoara si sa ne intalnim cat mai multe in parc cu bebeii.
Eu am rugat-o pe ginecoloaga mea sa imi recomande un pediatru bun si mi-a recomandat pt cineva de la Medicover (am abonament acolo) asa ca am avut deja o discutie cu ea. In momentul in care vin cu bebele acasa ii voi da un telefon si vine la noi pt prima vizita.
M-a cam speriat Ioana cu experienta de la Polizu pt ca eu tot acolo voi naste, dar sper sa nu trec prin asa ceva. Intentionez sa stau intr-o rezerva separata, sper sa reusesc. O sa fac o vizita cred saptamana viitoare. POate reuseste Pumpkin sa mai intre pe net, ca sa ne povesteasca cum a fost pt ea la Polizu.
Ancutex 36+
martta spune:
Ioana81: acum am observat ca te-a urmarit dr. Dinca. Eu am citit despre ea atunci cand a avut loc tregedia cu AndreeaC, in februarie, si m-am ingrozit. Te felicit ca ai renuntat la ea, chiar si in ultimul ceas!
Ancutex: depinde f.mult de medicul pe care il ai...Eu am nascut in 2003 la Polizu si am stat intr-o rezerva cu un pat(fara plata). Sunt 2 astfel de rezerve, cateva rezerve cu 2 paturi, dar cu grup sanitar comun si saloane cu 6 paturi. Eu am discutat cu dr. si i-am spus ca imi doresc sa stau intr-o rezerva si am avut si norocul ca am gasit una disponibila. Mai este o rezerva de la Medicover, cu plata. In plus fata de cea cu un pat, fara plata, rezerva de la M. are AC si televizor...si cred ca mai este un pat in plus, in cazul in care doresti sa ramana cineva din familie. Costa undeva in jur de 60-100 E. Fina mea a nascut in mai in Polizu si informatiile sunt de actualitate. Desigur, fetele care au nascut acum te pot informa si in legatura cu alte aspecte.
mami de Vladut(13.06.2003) si
34s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
Muuh spune:
louisa multumesc de aprecieri.
madyn da am adus haine de acasa. De la ei primesti niste cadouri din partea Pampers si Happy dar nu haine. Cum eu am fost la reanimare in ziua in care am nascut a doua zi cand am aparut la copii m-a intrebat o asistenta intepata daca haine pentru copil am sau il tin ele infasat toata ziua. Deci...ia haine cu tine si da-le dimineata sa il schimbe chiar daca ele il mai infasa din cand in cand. Cand il iei in camera il poti schimba tu de cate ori vrei, daca ai curaj, eu ma uitam in prima zi la el si nu imi venea nici sa il intorc pe o parte (asa ii tin in maternitate cel mai mult). Si sa ai pampersi la tine ca iti cer cu nemiluita. Eu le-am dat un pachet de 24 si mi-au dat inapoi la externare ce era nefolosit.
Ancutex nu stiu cand mai intra pumpkin sa va zica cum a fost in Polizu dar eu am fost in vizita la ea impreuna cu Iulenca. Pumpkin era ok, nu se plangea de mizerie sau de nesimtire, statea intr-o rezerva singura cu bebita, sectia pe care era ea arata civilizat, comparabil cu ce era la Elias. Noi am vrut sa vedem bebita si asistentele nu ne-au dat voie nici sa intram pe hol. Era liniste nu era nimeni pe coridoare chiar daca era ora de vizita. Chiar am intrebat-o cum e si nu ni s-a plans. Acum nu stiu ce sa zic...poate depinde si de doctor. Oricum vezi ca ai pe mail-ul comun numaruld e tel al lui pumpkin si poate incerci sa o suni ca daca nu e ocupata cu bebita o sa iti raspunda si le povestesti tu si la fete.
Ioana imi pare rau de experienta pe care ai avut-o la Polizu, cu adevarat terifiant dar bine ca intr-un fel s-a rezolvat problema.
Miruna +
Alexei
Poze
adelapop spune:
muuh merci^pt sfat
tweety cine stie ce bunatati mai rateaza ei 
am reusit sa mananc porumb fiert pt ca am mers eu la piata si am vazut, dar.... nu mai este mult si imi reiau eu vechea si frumoasa mea activitate - piata de sambata dimineata ![]()
![]()
hm.....ce hobby-uri au unii
ioana81 asa ar fi ok, nu depaseste cu mult bugetul. e adevarat ca la prietena mea a dormit cate o persoana i fiecare seara si a avut cezariana, ea a stat 3 nopti, deci 4 zile
oricum a fost socant cand i-au spus sa nu vina cu nimic si s-a trezit pe factura si cu serul fiziologic...de ex
si stati linistite, acolo confortul psihic e asigurat, bine ca puteti naste acolo
39+
quote:
Originally posted by Tweety7
Cristina bauer felicitari pentru bebe. Sa fiti sanatosi si voinici!
Crissa bine ai venit acasa. Imi inchipui cat trebuie sa-ti fie de greu singurica, dar sunt convinsa ca te vei descurca, fiindca noi femeile suntem mult mai puternice decat ne oferim credit.
Adelapop nici sotul meu nu remarca noutatile de pe piata. O sa-i spun eu despre aparitia prunelor, ca tare-s bune
.
Dragele mele eu am fost azi la peshte. Am pus mana pe undita si am prins 7 pesti unul dupa altul. Tare incantata am fost! O experienta relaxanta. Peste putin ies la o berica fara alcool. Asa ca pup mult fetele si intru mai tarziu!
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos35+
mishi spune:
letzitia, crissa, sunt cam in urma cu cititul dar parca voi vorbeati de buricutz si de alaptat pe la jumatea capitolului pe undeva.
letitzia, buricul la noi a cazut in ziua a9-a si sunt tare nemultumita de secretia galbuie din centrul lui. am avut grija tot timpul sa-l tamponez cu spirt si sa dau cu baneocin dar cand a cazut am vazut galbeneala asta si tot aman sa-i fac baitza de teama sa nu ingreunez procesul de vindecare. m-am gandit si eu sa curat cu un betisor de ureche dar mi-e frica sa nu fac vreo prostie. tu ai mai pus si altceva dupa pudra, intre scutec si piele , ca aud variante cu plasturi si leucoplast si mi-e mila sa-l folosesc?
crissa, si la mine era problema cu suptul si bebe nu putea sa traga si nu se satura, micutzul de el. mi-am dat seama ca era deja obijnuit cu biberonul de la spital ca-l indopau cu lapte praf si glicerina. cu o noapte inainte de vizita pediatrei mi-am trimis sotul la o farmacie si i-am dat copilului supliment cu NAN si a dormit ca un ingeras. in acelasi timp ma mulg si-i dau si laptele meu cam doua mese pe zi . mai mult lapte nu am dar sper sa se stimuleze e parcurs. dr mi-a zis ca am facut foarte bine asa ca asta era si recomandarea ei. am incercat si cu mammeloane de silicon, desi si ale mele sunt formate dar degeaba, mai rau oboseste si slabeste sugand decat sa asimileze.
poze cu mihnea http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikilicsandru/album?.dir=73c3re2&.src=ph
Superfericita mamica a lui
Mihnea George
louisa spune:
Fetele care au facut cezariana, ce fel de anestezie ati facut: generala sau peridurala? Eu nu vreau sa fiu treaza (constienta) in timpul operatiei, exista oare posibilitatea de peridurala cu sedare?
Este adevarat ca dupa peridurala recuperarea este mai rapida?
Si dupa operatie, ce fel de chiloti iti trebuie? Cum sunt aceia chiloti cu burtiera (am vazut in bagajul de spital)?
Pupici si noapte buna!
louisa
Tinasv1 spune:
Salutare la mamici si la burtici,
Se pare ca o sa nasc si eu saptamana viitoare. Mi-a zis dr sa fac plimbari ca bebe e mare dar colul e inchis. In continuare oscilam intre nastere normala si cezariana, deci sunt inca in necunoscut.
A luat cineva ulei de ricin? Mi-a zis ca daca nu nasc pana vineri, imi da acest ulei. Eu ii stiam doar efectele de laxativ, dar acum observ ca are si altele.
Bebei sanatosi si nasteri usoare.
Tina
38+
ayaana spune:
Louisa eu de abia azi am intrat in saptamana 37, ultima greutate a bebitzei o am din sapt 36 (mai precis 35 sapt si 3 zile) cand avea 2133 grame. Comparand cu masuratorile fetelor din prima pagina e intr-adevar cam mica, dar cum fiecare copil se dezvolta diferit si i-am dat si vitamine la spital si mananc cat pot eu de bine, sper sa-mi faca o supriza placuta la nastere si sa mai ia ceva in greutate.
.
Cat despre patut eu l-am luat de la Miniblu (ca si lenjeria de altfel). Patutul e din PAL, are 2 pozitii, masa de infasat, comoda cu trei sertare si polite, doua sertare dedesubt, saltea (care e din burete). In plus cand copilul creste, comoda se detaseaza si devine pat de o persoana cu o lungime de 1.70 m, deci poate fi folosit pana pe la 10-11 ani. Costa 1390 RON si, comparativ cu ce am vazut pe piata, mi s-a parut ca merita. Poti sa vezi patutul pe site-ul lor (se numeste Kombi Lux sau asa ceva...). Doar ca trebuie sa ii iau o alta saltea (vreau din nuca de cocos) ca asta din burete nu imi convine.
Lenjeria tot de acolo am luat-o, are 5 pieses si a fost 290 RON. Nu pot sa zic ca isi merita chiar toti banii (presupun ca se gasesc si mai ieftine si tot asa de bune) insa ne-a placut noua cum arata, asa ca am luat-o...
Noapte linistita la burtici 
adriana
36+ si
diana-maria

. O sa-i spun eu despre aparitia prunelor, ca tare-s bune
.