Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 21
anasia spune:
map, la mine inca e suportabil pt am niste plopi inalti cat blocul si mai bate vantul, dar ma astept sa se inrautateasca lucrurile, cum au fost inainte;
cristina ioana, ma gandesc bebeii vostri au deja o luna, ai nostri inca sunt in burtica, dar mai am doua saptamani;
anasia 37+
Alessia
MissJJ spune:
Buna fetele!
Vai sunt asa obosita nu mai pot. Aseara nu am mai rezistat si la un moment dat am dat intr-o boceala de zile mari. Si cu chiu cu vai m-am calmat si pana la urma am adormit pe la vreo 4 dim. Dar nu a durat mult somnul meu ca atunci cand Flo s-a dus la munca deja era tare cald in camera si nu am mai putut dormi si acu is ca un zombi.![]()
Ieri am fost un pic in oras la un magazin f fain unde erau si reduceri mari si am luat niste haine pt baby f faine la super reducere. Era reducere la reducere.
Am luat doua percehi de blugisori, o vestutza din asta gen hanorac, doua fustitze una f dragutza creponata si una de blugi si cam atata ca nu mai aveau nimic altceva pe placul meu.
Stiti ca facusem o comanda pt o camera video ei bine au zis ca nu o au in stoc si ca in max o sapt vine si azi am sunat ca a trecut deja o sapt si mi-au zis ca nu stiu cat mai dureaza si ca se poate si 3 sapt si le-am zis ca renunt ca asa vine baby si noi tot fara camera suntem. Am vrut sa o luam de pe net ca este mult mai ieftina decat la sony. La sony e 850 de lire si la ei era 700. Dar daca dureaza asa mult nu putem astepta si am avut noroc sa o gasim la o reprezentanta sony cu 750 asa ca o sa mergem maine si o luam de acolo ca sa terminam odata si cu asta.
Au zis astia ca cica maine ploua aici sper din tot sufletul ca sincer v-am zis eu nu mai pot de la caldura asta. Anul trecut a fost cald dar nu ca anul asta acuma caldura a venit mai tarziu dar si cand a venit sa te tii nene! Vremea asta a luat-o razna de tot serios, daca o sa continue asa la anul in vara cate grade vor fi 50???
In ultimii ani toate au luat-o razna temperaturile anotimpurile totul e aiurea.
------------------------
36+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Cristina_Ioana La Multi Ani! Sa cresteti mari si frumosi!

Leistra, Medeea welcome back!
Medeea eu am trimis sticlutzele pe luni cel tarziu ar trebui sa ajunga. Cand trimiteam lui tata un pachet dura cam 7-10 zile pana il primea. Tata a primit banii multumesc ca i-ai trimis.
Fetele creca merg sa mai stau un pic intinsa doar doar oi atipi ca am dormit cam 2 ore jumate azi noapte sau mai bine zis dim.![]()
------------------------
36+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
cornelia_laura spune:
Cristina_ioana, la cat mai multe luni !! 
Astazi l-am tinut pe Eric mai mult in carut in sufragerie si parca a mers mai bine asa, parca in patut e mai agitat. Noi iesim afara abia de sambata, cand e si Robert acasa ca tare mi-e teama ca am ales un carut prea mare si va trebui inlocuit deja.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
larissa_79 spune:
Tweety7, stiu ca streptococul B e destul de periculos. Era in spital o mamica ce a nascut prin cezariana deoarece avea streptococul si il are si fetita. Fetita avea cateter si ii faceau penicilina la 6 ore parca. Deci...nu e de glumit e bine sa iei medicatia recomandata de dr.
Ptr. candida am urmat si eu acelasi tratament ca si tine. Nu il afecteaza pe bebe.
cristina_ioana, la multi ani lui Luca si sa fie sanatos, voios, voinic.
Si eu tot numar zilele la bebelina...azi are 8 zile. 
La bebelina inca nu au venit colicii..eu ii dau preventiv Sab Simplex.
Mie mi-a trecut furia laptelui...acum suge si bebe mai mult. De cum se trezeste cauta sanul..e o scumpa. Ma inscriu si eu in clubul celor zombi de somm...abia de mai reusesc sa intru pe fuga pe net.
Azi a plecat si mama..a ramas sa ne descurcam singurei.
Ma topesc de dragoste pentru bebelina mea...nu ma gandeam ca pot sa iubesc atat de mult si de frumos.
Actuale burtici..odihniti-va cat mai mult si cumparati totul...ca dupa aia nu mai aveti timp de nimic.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, saru'mana de urari!
Cornelia, si noi avem un landou maricel care nu incape in lift si sa ma vezi pe mine cand ies cu el cum scot usa de la lift ca sa incapem si fac tot felul de combintii de se minuneaza babele care ma vad
Pai hai iesiti odata ca sa ne vedem in parc, abia astept!!!
Larisa, la multi ani pt cele 8 zile ![]()
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Anasia lasa ca mai aveti si voi putin, uite si tu cum trece timpul, nici nu stii cand face 1 luna 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
letitzia spune:
Scotty si Alex C sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si frumosi!

Miti2004 si eu patesc la fel cu laptele praf si ii dau de mult timp completare cu lapte praf. Ieri m-am speriat si eu f tare caci mi-a vomitat si mai mult decat de obicei si de la distanta si nu prea mi-a mancat tot (cum facea alta data). Ce-i drept i-am dat si mai mult lapte praf decat de obicei. Cred ca e important sa ia in greutate. Sper sa nu fie probleme.
Cristina_Ioana la multi ani! Mai avem si noi 2 zile si facem o luna (azi abia am facut 4 saptamani fix). Trece timpul....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png
amiss_zip spune:
Larissa nu exista diaree la san! Singurul dezavantaj al alaptarii la san ar fi scaune dese si mai lichide. Asta inseamna ca bebeii alaptati la san consuma mai multi pampersi
. Nu te alarma e totul in regula daca scaunul este mustariu si mai lichid. PEtra si acum la 1 luna si 10 zile are asa scaunele, uneori chiar foarte lichid. Sa nu cumva sa ii dai ceai de menta si smecta cum mi-a zis mie pediatra
.
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
andreea25 spune:
felicitari mamicilor care au mai nascut!
cristina_ioana
sa va traiasca luca!
mamicilor care au venit acasa bun venit!fetelor aveti grija cu inghetata si cu apa rece cu gheata pe caldurile astea!va spun asta ptr ca io binenteles am racit!
adika ma doare in gat si am facut si nitika temperatura nu mult dar destul sa nu pot sa mai dorm noapte .nu pot sa respir,ma scol sa beau ceai,dupa la wc,transpir,deja e a 2 noapte de nesomn!acum le inteleg perfect pe mamicile zombi.sper totusi sa mai am timp sa ma odihnesc si io putin inainte sa vina bebe.
va pupik si ne mai auzim pe seara 
stie cineva de ioana 81 dc a nascut?andreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
37 +