Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Feicitari noilor mamici si sa va traiasca bebeii !!!

Cornelia_Laura, imi dau seama ce greu tb sa iti fie cu 2, ca eu nu mai stiu de mine cu unul...nu mai am timp de nimik...dar Lucu' e un scump si merita orice sacrificiu.....
Sper sa nu vb prostii, nu stiu inca daca e numai o impresie, dar parca de cateva zile nu mai are colici asa de rau...adica se mai strange si plange, se screme si face kk, dar nu am mai avut crizele alea lungi de plans. Io ii dau mai mult Sab Simplex, Grape Water i-am dat doar de vreo 2 ori dar nu s-a linistit, iar la Infacol nu ii place gustul si il respinge.
Iubita, capul sus, trec toate si vor creste si bebeii...nu te las sa fii abatuta, ca nici tu nu m-ai lasat pe mine
Felicitari pt buric !!! Cand ne vedem in IOR?
Miti, Mikiiion, Leistra, si eu am intrat cu lapte praf de cateva zile si le cam vomitam, m-am cam speriat si am inceput sa ii dau completare mai putin si o sa cresc cate putin zilnic, ca am inteles ca nu e ok sa vomite mult si des, se deshidrateaza si isi da stomacul este cap...
Adelutzo, cat mai ai pana la marea intalnire?
Mamanati, fata!

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

am vanit sa va salut si sa ma vaiet de caldura. Dar cred ca azi toate ne vaiatem de asa ceva. Este graoznic, la 7 dimineata erau deja peste 20 de grade.

alex_c felicitari pentru bebit, sa fie sanatos si sa creasca mare si cuminte!

Mada hai ca mai este un pic si gata. Stii eu abia astept sa nasc dar ma gandeam ca de caldura asta poate mai bine mai sta bebe un pic in burtica.

Azi am facut 36 de saptamani, uraa, dar uite am uitat sa schimb semnatura o sa apar tot cu 35 +

Monica si 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, acum mi-am dat seama, LA MULTI ANI! pt Luca, are deja o luna!!!cum a trecut timpul;
map, felicitari!
anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

larissa sa iti traiasca Alexia e o dulce. Foarte dragut si filmuletul.
shihana laptele a inceput sa imi vina sambata, eu fiind operata de joi. La inceput erau doua maxim trei picaturi. Cam asa am tinut-o pana marti e drept ca a mai crescut putin cantitatea dar nu iti pot spune cu cat. Eu dau san si apoi completare. Cantitatea de completare pe care o mananca bebe variaza de la un supt la altul dar sigur acum am mai mult lapte in sani. Poate daca mi-l dadeau pe bebe la san mai repede mergea treaba mai bine, nu stiu.
lucians daca imi spuneai ca tu esti eu te stiam dar ai zis ca intri mai rar si am zis a ok atunci. Ramasesem cu ideea ca ai baietel nu stiu de ce. Oricum super dulce veveritza ta iar tu erai in forma maxima ma uitam cat de activa pe langa mine de eram o leguma. A da sa stii ca Tutunaru poate lua mai mult de nota 10 pentru noaptea aia pentru ca eu care eram la reanimare iti pot spune ca a mai avut si 3 cezariene dintre care una de urgenta.
oncicu la reanimare poti primi o vizita scurta. De baut iti da apa toata ziua, eu am avut si perfuzie pe deasupra. Ai voie cu bagaj, ti-l aduc ele acolo. Iti dau ele si camasi daca e nevoie, pe mine m-au dezbracat de camasa mea in sala si cand m-am trezit era pusa in bagajul meu care era la capul patului. La reanimare am stat in pielea goala acoperita cu un cearsaf, stai linistita nu te mai gandesti la rusine deloc in momentele alea. De reviste si alte alea eu nu am avut putere, am stat am dormitat, am trimis mesaje am mai vorbit la telefon si am mai conversat cu colega din patul de alaturi. Pentru mine timpul la reanimare a trecut rapid.

Multumesc tuturor pentru aprecierile despre Alexei. Felicitari noilor mamici si mult curaj celor care acum se pregatesc de nastere.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Fetelor, azi am implinit 1 lunaaaaaaa!!!

Mergi la inceput

anasia saru'mana, inca o saptamana si ajung si eu la termen! La tine la etajul 9 cum este ca la mine te cam topesti nu alta! Imi vine sa ma mut pe culoarul blocului ca acolo ii mai racoare

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Cristina_Ioana La multe luni inainte, sa cresteti mari si sanatosi...si fara colici! Doamne ce repede trece timpul asta!

Monica si 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

cristina_ioana LA MULTI ANI!!! sa traiti si sa cresteti mari si sanatosi sa ii bucurati pe mami si pe tati.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Anasia, saru'mana! Sa fiti sanatosi si voi si sa nasti usor!
Pup fata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

Cristina_Ioana La multe luni inainte, sa cresteti mari si sanatosi...si fara colici! Doamne ce repede trece timpul asta!

Monica si 36 +

Saru'mana, pup fata mult!!!

Mergi la inceput