Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Mamaluidavidsiapatriciei :) tare scumpa bebelusa !!!

Chiara 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Salut mamicile si gravidutele cam tarziu, recunosc, dar pentru ca am nascut de curand la Municipal, vreau sa va dau si eu un sfat: nu uitati sa puneti in bagaj aparatul de tantari!!! Sunt roiuri, si toate gramada pe bietii bebei! Neonatologii il recomanda, nu exista contraindicatiii, veti avea doar nopti linistite si copii neciuruiti de monstrii aia bazaitori.
Daca vreti sa nasteti natural cu epidurala, luati trusa din timp. Eu am inceput travaliul seara, farmacia spitalului era inchisa si nu-ti dau ei daca n-ai! In cazuri extreme, gasiti (ca mine) cateter epidural la 600.000 la farmacia Academiei.
Altceva: vata e de baza (nu tampoane), iar o vata super e cea de la Sensiblu, portionata si net superioara calitativ. Ajuta la moral ;)
Va mai zic daca va intereseaza cate ceva.
Oricum, va urez nasteri frumoase si rapide!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Felicitari mamicilior care au mai nascut intre timp. Din pacate eu abia apuc sa deschid calculatorul asa ca e mai greu cu scrisul.
Lui Eric i-a cazut aseara buricul, sarbatoare mare.
miti2004, parca tu intrebai de vomitat. Si al meu vomita/regurgiteaza cam dupa fiecare masa si pediatra mi-a spus sa stau linistita. si noi mancam san putin si restul lapte praf. Si Eduard facea la fel si a tinut-o asa pana tarziu. Sunt ff lacomi si se umfla repede stomacelul si dau afara. Dar daca ia in greutate nu e nici o problema.
De ieri au inceput si la noi colicii, ii dau Sab Simplex dar nu are efect. Azi vreau sa iau si Grape Water, asta la Eduard a mers mai bine parca.
In rest eu sunt chiauna de somn. Ziua e cum e dar cand vine si Eduard de la cresa incepe turul de forta prin casa.
Poate mamicile care sunt la al 2-lea bebe ma incurajeaza putin ca sincer nu am un moral prea ridicat. Cum va descurcati cu 2???

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Corneliaaa,da` pe mine cine ma incurajeaza?
Cum e cu 3?????????????
Deja m-a luat frica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Cristina_ioana, ce faci draguto?? Cum te mai simti? Cum te descurci cu bebe? Ai gasit vreun remediu eficient pt colici??

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
hai mamicilor, mai povestiti-ne despre bebei,ca avem ce invata;
adelapop, am stiut ca exista si un asa anestezist la elias, am citit povestea unei fete care a nascut acolo anul trecut;am avut timp sa ma obisnuiesc cu ideea;

anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_c spune:

salut mamicilor ! stiu ca nu am fost prea activa pe forum cu discutii despre sarcina dar acum la sfarsitul odiseei va anunt ca luni - 17.07.06 ,asa cum era programat , a venit pe lume bebe RADU STEFAN , 3800 gr , 53 cm ,scor Apgar 10 , la maternitatea Giulesti . Nasterea a fost normala , cu anestezie epidurala , totul a mers bine si destul de repede , acum suntem acasa si incepem sa ne obisnuim unul cu celalalt.
Multe felicitari mamicilor care au nascut , bebei sanatosi , cuminti si mancaciosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

parca bibi a mai pus linkul, il mai pun si eu o data:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475&whichpage=1
este despre purtatul copilului in wrap...dupa parerea mea ce mai simpla si comoda metoda de a purta copilul oriunde si de a asigura confortul copilului alaturi de mama sa...si e o metoda de a reduce colicii

Eliza 36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

alex_c, sa va traiasca Radu Stefan, sa fiti sanatosi!

anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

cam asa arata si se poate purta copilul in baby wrap
http://www.mommysthinkin.com/the_ultimate_baby_wrap_infant_carrier.htm

Eliza 36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput