Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

mitiiti raspund repede. Ca si al meu e in plina criza de colici. La mine e clar, incep ca la carte dupa o ora de la masa.
La mine caca a fost cam tot timpul lichida, sau lipicioasa si mai solida. dar cred ca e in functie de ce manac eu.
De vomitat, ai grija, ca s-ar putea sa nu ii mai raman nimic in stomagel, si sa nu se alimenteze sau mai grav sa se deshidrateze.........
La mine mai mult de o lingurita si asta cand mananca ca spartu` nu vomita. Dar e hranit doar la san. asa ca nu prea stiu ce sa spun.
eu am incercat si cu alte chestii
Azi am luat si Gripe water, care are in el, anason, fenicul si marar. L-am luat, culmea dintr-un Maxi.
O sa-l incerc si pe el. De la Cocyntal parca nu are inca nici un efect. Dar mai perseverez.
Oricum plange-te la doctor ca din cauza colicilor nu mamanca, ca sa te bage si astia in seama. Ca altfel s-ar putea sa -ti dea o replica de genul, «toti copii au colici». Ce pediatru ai? Ca eu am unul luat de pe o lista din spital.......Asa ca nu imi dau seama daca e de calitate.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Ce sa va zic, in 2 saptamini am pus cam 3 kg pe mine! Am ajuns la 78 kg!!! La sigur voi depasi 80 kg pina nasc, imi pare groaznic!

Map, sunt inca micuti si nu realizeaza ce trebuie sa faca, mai au timp sa creasca si sa invete lectia!

Ioana, Maslinuta va tinem pumnii!!! Nastere usoara si bebei sanatosi!

Miruna, Lucians tare dulci sunt puisorii vostri! Sa creasca mari si sanatosi!

Larissa, e super filmuletul cu Alexia. E o dulceata!

Adina, Consi, felicitari, mamicilor!!! Sa fie bebelusii sanatos!!!

mamanati si minunea din burtic 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

dariana acum sunt linistita dar cand am citit m-au trecut toti fiorii ce sa mai!!!
am burtica sus; dar ce numai dupa ce cade nasti? nu se poate declansa nasterea si fara sa coboare burtica? mamicile ce stiu????
mishi felicitari!!! sa iti traiasca flacaul si sa fiti fericiti toata viata!
cand citesc afirmatiile mamicilor imi trece orice teama si abia astept sa tin puiutza in brate, deja o iubesc, sunt indragistita de ea, si cand ii simt piciorusele prin burtica
va pup
39+

quote:
Originally posted by dariana

Adelapop, stai linistita, sunt in aceeasi situatie ca si tine, dar sa speram ca bebeii nostri sunt cumintzei si il asteapta pe dl dr. Tu ai burtica coborata vreun pic? ca a mea vad ca se tine sus si tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

anasia
stiu ca exista si posibilitatea sa te dilati foarte repede si sa nu apuce sa ti-o monteze, am cunoscut si eu o tipa, dar na m-am socat - auzi ditamai spitalul si sa aiba anestezist care nu stie sa monteze epidurala, oare de ce?
dar poate noi nastem ziua
39+

quote:
Originally posted by anasia

adelapop, mi-am cumparat trusa, sper ca va fi de garda unul care stie sa faca si epidurala;data trecuta cand am fost la dr, m-am intalnit cu o fata care venise cu bb la controlul de dupa nastere si mi-a spus ca n-a apucat sa faca epidurala pt ca a ajuns la spital cu dilatatie mare; asa ca e mai mult cum se nimereste, stii tu proverbul;stai linistita, nu are rost sa te stresezi;

anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Felicitari mamicilor care au nascut si bebeilor lor ca sunteti asa de multe ca am pierdut sirul !

Fetelor care a-ti nascut la Polizu poate ne dati si noua ceva amanunte de pe acolo cand aveti timp, parca Pumpkin si Cosmmyr va rog mult sa fim si noi in tema !

emilia 37+ si scump si iubit

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

miti2004, si eu sunt o mamica obosita, nu mai am timp sa intru deloc pe forum, dar voiam sa iti spun ca si fetita mea a vomitat noaptea trecuta foarte mult, asa ca azi nu i-am dat toata sticluta, a mai ramas putin si pentru albitura de pe limba ii dai putin ceai dupa masa, eu am trecut pe lapte praf si stiu cat primeste la fiecare masa, mie mi s-a spus ca a vomitat din cauza caldurii, iti doresc succes cu micutul tau;

Felicitari mamicilor care au nascut intre timp, numai bine va doresc, sa aveti parte de mult laptic si bebelusii sa fie sanatosi!

Va rog frumos, imi completati si la mine in listuta natural, fara epidurala, multumesc frumos, va pup!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

leistra tocmai ne-am intors de la doctor si mi-a zis ca e normal sa mai vomite, mai ales ca acum suntem in trecerea de la laptele meu la cel praf. Si cica sa mai astept cateva zile si daca continua la fel atunci sa schimb laptele praf.
Iar despre kaka mi s-a spus sa iau de la farmacie supozitoare de glicerina, dar numai daca nu face 3 zile. Acum deja au trecut aproape 24 de ore, asa ca mai asteptam .

mikiion eu o sa testez Sab Simplexul cateva zile, sa vad cum e.

miti, mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor la mine deja este ora 1 nopatea si eu bineinteles stau ca huhurezul si ma uit la stele.
E f cald unu la mana, doi la mana Flo sforaie nare o treaba, trei la mana vecinii de peste strada se uita la ora asta la emisiuni despre imobiliare si e asa tare tv-ul ca aud si eu din pat ce zic aia la tv.
Am incercat sa stau intinsa si nu am stare mai rau ma enervez si acu is la calc. Deja sunt super nervoasa nu mai pot, vreau si eu sa dorm ca un om normal.
Serios daca mai continua asa eu cedez psihic creca.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dragele mele, am ajuns si noi acasa.
Pentru mine a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. Travaliul a fost oarecum indus, doctorul spune ca oricum nasteam pe 17 sau pe 18 iulie, deci ne-am suprapus cumva. Totul a durat 3 ore si jumatate, de la prima contractie pana la nastere. A fost minunat, inclusiv contractiile (care au fost din prima la 2 minute), ma durea si eu zambeam fericita. Din momentul in care mi-au montat epidurala, nu am mai simtit absolut nici un fel de durere. Expulzia a fost si ea foarte scurta, un minut-doua. Minunat! Va doresc tuturor sa aveti o nastere la fel de usoara ca a mea si va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru felicitari.
Revin cat de repede cu povestea, pozele si restul detaliilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Bine v-am regasit!
Am ajuns si noi ieri acasa dupa o prea lunga sedere in spital.
Suntem foarte bine,fericirea si implinirea pe care o simt nu pot fi descrise in cuvinte.
Operatia a fost super,mult mai usoara ca la David,recuperarea la fel.
Patricia e foarte cuminte,nu plange decat rar cand ii e foame,doarme mult si papa mult.Papam doar san si sper sa ramana asa.Laptic am,in spital sugea cam 80-100 ml depinde cat de foame ii era.De cand suntem acasa nu am verificat cat suge,poate diseara.
Nu am reusit sa citesc din urma,felicit toate proaspetele mamici si va multumesc pentru galerie si urarile de bine.
Pun si eu un link cu cateva poze,dupa cum v-am spus doarme mult asa ca poze cu ochii deschisi nu am reusit sa ii fac.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552424145
Va si mai vorbim.

Stefania,mami de 2 ingerasi

Mergi la inceput