Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
dariana spune:
Scotty, sa va traiasca copilasul!
Deci zici ca nu trebuie camasa de acasa in prima zi? Si cu bagajul ce faci cat stai la reanimare? Ai voie cu el acolo sau ti-l aduce sotul a doua zi?
Fetelor, ia uitati ce am gasit: http://www.miciicampioni.ro/home.php![]()
Ce ziceti, ne inscriem?
Eu sunt foarte pasionata de inot, sper sa-i placa si bebelusului meu. Din cate am inteles (se vorbea pe aici pe forum pe undeva) ar fi cam scump, 25E/50 min si e cam greu de gasit loc, dar daca ii inscriem din timp.....
adelapop spune:
lucias mi-e raaaaaaauuuuu
dupa ce ca dr e plecat din tara chiar sapt asta cand eu sunt intrata in sapt 40, mai aflu ca exista si posibilitatea sa fie anestezist care nu monteaza epidurala![]()

![]()
m-a apucat palnsul.....cum este posibil
eu asta vroiam sa te intreb - cum de ai nascut fara epidurala dar am gresit si am zi naturala
dar nu puteau chema un anestezist de acasa?????? cum e posibil?? atunci de ce ne mai cumparam epiduralele????????
sunt trista tare!!
39+
quote:
Originally posted by lucians
Fetelor,va pup pe toate!multi pt. urari.
Am putin timp liber, asa ca am sa va postez cateva poze.
Adelapop,am nascut natural pt. ca si la prima nastere am optat pt. ea.Nu puteam sa aleg cezariana acum.Dar poti sa ma intrebi de ce fara epidurala.Pt. ca ,in seara in care am nascut,era un anestezist care nu monta epidurala.In acel moment,nasteam impreuna cu alte 2 gravidutze,paciente ale aceluiasi dr. si era dezastru.Toate urlam de durere.Tutu a fost de nota 10.
martta,nu am mai scris ca nu am mai avut net.
Muuh,eu sunt cea care te-a intrebat la spital.BIne ai venit acasa cu ALEXANDRU!!
Am cateva poze cu "veverita" mea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_stro/my_photos
Gabitza.
adelapop spune:
lucians ti-am vazut veverita 

foarte frumusica, si pozitia aia de broscutza ma cucereste 

sa va traiaca si sa fie sanatoasa.....ti-am trimis si eu un PM (pleaseee)
39+
dariana spune:
Adelapop, stai linistita, sunt in aceeasi situatie ca si tine, dar sa speram ca bebeii nostri sunt cumintzei si il asteapta pe dl dr. Tu ai burtica coborata vreun pic? ca a mea vad ca se tine sus si tare.
bibi spune:
Daca va intereseaza e un subiect interesant la parintii intreaba...despre wrap.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
anasia spune:
adelapop, mi-am cumparat trusa, sper ca va fi de garda unul care stie sa faca si epidurala;data trecuta cand am fost la dr, m-am intalnit cu o fata care venise cu bb la controlul de dupa nastere si mi-a spus ca n-a apucat sa faca epidurala pt ca a ajuns la spital cu dilatatie mare; asa ca e mai mult cum se nimereste, stii tu proverbul;stai linistita, nu are rost sa te stresezi;
anasia 37+
Alessia
miti2004 spune:
dragele mele, abia acum am apucat sa mai intru pe forum...dar in orice clipa s-ar putea sa tipe baiatu' asa ca ma grabesc sa scriu.
mikiion si monicutzabb, eu abia de azi i-am dat Sab Simplex pt ca au inceput colicii rau si la noi...asa ca inca nu stiu daca e bun...
Si pt ca ii dau tot mai multe mese de lapte praf ( am ajuns la 5 pe zi ), de ieri a inceput sa regurgiteze mult mai mult, ieri a si vomat cu jet, aproape la fiecare masa vomita, nu cu jet, dar asta sigur nu e regurgitare.
Plus ca ieri a facut o data kaka mult, azinoapte a facut apoi un fel de diaree, adica kaka f moale si mai verde, si de atunci nimic...
Are colici, crampe, a inceput sa planga...
Asa ca azi am reusit sa-mi fac o programare la un pediatru dupa amiaza ca sa vad ce e cu vomitatul asta asa de des, poate trebuie sa-i schimb laptele praf. Am incercat sa il fac si mai diluat decat scrie pe cutie, ca sa se mai obisnuiasca cu el, pt ca al meu de la san e f lichid. Am zis sa ma duc azi pt ca prima lui programare la policlinica de cartier e abia pe 27 iulie, si mi-e frica cu vomele astea.
Ai vostrii vomita ? adica in timp ce-l hranesc il ragai de vreo 3 ori si cateodata regurgiteaza putin mai mult, dar dupa ce-l pun in patut dupa vreo jumate de ora iar ii curge mai mult din gurita, si cateodata are pe limbuta lapte branzit.
Pt proaspatele mamici : FELICITARI si sa fiti sanatoase si puiutii la fel !!!
cam atatica va scrie o mamica f obosita,
miti, mamica de 
Tweety7 spune:
Felicitari mamicilor fericite pentru noii-nascuti!
Fetelor, HEEEEELP

am fost azi la medic si am descoperit urmatoarele:
1. Am streptococ B si mi s-au prescris antibiotice. Daca vreuna dintre voi a mai primit diagnosticul asta, sa-mi spuna si mie ce tratament a urmat si daca a fost eficient. Daca i-a fost administrat in timpul sarcinii sau in timpul travaliului.
2. Am placenta de grad 3. Dr. mi-a spus ca este imbatranita si ca nu se mai oxigeneaza bine bebelina mea, desi ecografistul mi-a spus exact opusul (cum ca ar fi OK placenta de gr. 3 la aproape 35 sapt.) Cine are dreptate? Pe cine sa cred?
3. Mai am si o candidoza (infectie), pe care o tratez cu ovule (Polygynax). Le-a mai folosit cineva?
4. Mai avem probleme si cu rinichiutzul stang al copilei. Este inflamat, posibil sa nu fie functional, dar asta se va descoperi de-abia dupa nastere.
Va pup si astept cu mareee nerabdare raspunsurile voastre.
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
35+
geliza spune:
tweety, eu am streptococ in cultura col pentru care am primit eritromicina, 2 la 6 ore...m inceput sa iau azi...daca e eficienta sau nu...nu mai stiu
Eliza
36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)