Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
larissa_79 spune:
Fetelor, eu nu prea mai am timp de forum...de nimic...sunt zombi de somn ce mai. Azi de dim m-a impins pacatul si am baut un pahar de Santal de piersici cam pe stomacul gol si bebe a facut diaree cred...face scaune f moi si o doare burtica. Imi vine sa ma i-au la palme.
Cand nu sunt cu fata...sunt la dus ca ma doare taietura...sau imi pun comprese reci pe sani care sunt prea plini.
Aseara am tras un bocet de una singura in baie...ca ma dor toate si nu mai pot de oboseala.
Numai cand ma uit la printesa mea ma linistesc...azi a facut o saptamana.
Felicitari noilor mamici si sa dea Dumnezeu sa fie bebeii sanatosi...!
Pentru cine intreba de Municipal...scuze nu mai stiu...SFAT..stai la una din rezerve. Pe bebe ti-l aduce la 1 ora cu tine in salon si trebuie sa te ocupi de el. Mie una cu taietura asta jos mi-a fost f greu, plus ca toti bebeii plangeau pe rand acolo. Eu am stat cu alte 4 mamici in salon. Imagineaza-ti ca de miercuri la 2 noaptea pana sambata la 14 nu cred ca am dormit adunat 8 ore. A fost greu ce mai. E bine sa stai in rezerva si sa vina cineva cu tine sa te ajute cu bebe. La mine i-a spaguit sotul pe toti pe acolo si a stat mai mult cu mine in salon...dar na e jenant...nu e f indicat. In rest spaga e la ea acasa..si se da pe fata. Mancare sa iti aduca familia.
Legat de nastere am uitat sa zic ca am toata recunostinta ptr medicul meu Corina Grigoriu. Desi i se terminase garda a ramas pana am nascut ..inca jumatate de zi...si m-a ajutat...eu o tot sunam ca disperata si intrebam cat mai e pana nasc si ea imi raspundea. Si dupa aia a venit sa ma vada mi-a dat retete pe mai departe...ce mai super..m-am simtit super safe cu ea.In bagaj sa aveti comprese sterile, vata, haine bebe, tot ce trebuie ptr baie bebe, camasi...pampersi cam 10,un colac daca nasteti natural.La moasa te sfatuiesc sa dai banii inainte...Cam asta e ce imi vine in minte pe moment. Iar sotul tau...daca vine inafara orelor de vizita tre sa dea spaga de la portar pana la femeia de sus de la maternitate. Mie mi-au luat putin sange si am si acum ditai vinataia oribila...zici ca mi-a luat sange cu un cui.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
anasia spune:
scotty, sa va traiasca sasha!sa fiti sanatosi!madyn, poti sa tii ritmul la cati bebei s-au nascut? vin ca pe banda rulanta;
anasia 37+
Alessia
map spune:
salutic,
Consi felicitari, sa-ti traiasca pupitul, recuperare grabnica!
Ne-am intors si noi de la dr. In primul rand bebelui meu nu i-a placut cu capul in jos asa ca acum era baiatul iar cu capul sus. De crescut nu a mai crescut, masuratorile de saptamana asta a iesit ca-i cumva la limita pentru saptamana asta dar nu mai iese din grafic.
Avand in vedere ca ei ma considera de acum cu diabet de sarcina (treaba lor, eu nu ma consider) si ca bebe sta cu capul sus urmatorul eco trebuie facut saptamana viitoare. Daca bebe nu se va intoarce iar de buna voie la urmatorul ecograf va fi analizata posibilitatea de intoarcere manuala a lui bebe. Vor face un ecograf la un eco mai mare si mai performant, vor calcula mai exact marimea si cantitatea de lichid. Daca ajung la conluzia ca merita manevra de intoarcere manuala atunci vineri pe 28 iulie merg la intos de unde este posibil sa ma intorc acasa deja cu bebe pentru ca daca apar complicatii ma baga direct in cezariana. Asa ca bebele nostru ne tine in suspans pe toti, nu stim ce va fi. Acum om vedea ce vrea el sa faca, ramane asa sau se intoarce singur. Deja ma amuza situatia, am spus ca bebele asta ori va fi cuminte rau apoi ori ne va manca urechile la toti ![]()
mamanati avem doi copii cu personalitate vezi, nu vor sa stea cum vrem noi, vor ca ei. M-am intors si eu in club ![]()
Monica si
35 +
oncicu spune:
Fetele care ati nascut la Elias, cum e cu vizitele? Sunt chiar atat de stricti cum am auzit? La reanimare poate sta cineva cu tine ? Voi ati fol vreo camasa de la ei sau numai cele aduse de voi de acasa?
Ai voie sa mananci ceva in prima zi, dupa ceza?
Nu ma injurati ca vin cu atatea intreb, dar se apropie momentul...
Oana 38+ si
Robert Cristian
scotty spune:
oncicu, sotia mea a nascut azi la Elias prin cezariana.In ziua operatiei nu poti manca nimic. Bei doar apa plata si ceai neindulcit. A doua zi introduci si supa pasata. In prima zi stai la reanimare si nu sunt permise vizitele. Doar sotul poate sa intre putin pt.
si sa-ti aduca apa, telefon, sau o revista pt. ca te plictisesti tare...In prima zi nu-ti trebuie camasi de acasa. Cand apar durerile iti dau calmante. In salon te duc a doua zi.
iepumic spune:
larissa_79, recuperare grabnica!
Pupici multi. Iti multumesc ca ai scris de dna.dr. Grigoriu, la dumneai vreau si eu sa merg....eu sunt inca aspiranta.
De Ioana81 nu stie nimeni nimic? Sunt colega ei de la "Ingineri..". Tot astept de azi de dimineata vesti de la ea, la ora 2 a.m. se pregatea de spital.
Iepumic 
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ramona, Bibi eu am pus linkul zilele trecute il pun din nou:
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/labour/ . Asta e linkul intrati acolo si sunt mai multe articole pe categorii pas cu pas despre nastere si travaliu. Mi se pare f fain scris.
Ma duc sa citesc din urma si intru sa mai scriu.
------------------------
36+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Legat de ceaiul de frunze de zmeura se zice ca ridica tonusul uterului si scurteaza faza a doua a travaliului.
Eu am vb cu moasa si mi-a zis ca nu e dem stintific ca da e bun sau nu nu e bun. A zis ca la unele femei are efecte la unele nu si daca vreau sa beau sa beau ca rau nu face oricum.
Dar se recomanda abia din sapt 35 incolo. Pe unele site-uri pe net scrie ca si mai devreme dar pe cutia de la ceai spune ca abia de la 35 incolo.
Se pot bea maxim 3 cani pe zi. Eu am inceput o sapt cu o cana pe zi apoi sapt urm beau cate doua si pana nasc cate trei. In timpul travaliului iarasi poti bea dar fara limita de cantitate. Cat mai mult daca vrei. Eu am sa imi fac o sticla sa imi aduca Flo la spital sa am acolo.
Nu stiu daca va avea vreun efect dar eu incerc mai stii poate am noroc.
------------------------
36+ 
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Consi, Scotty sa va traiasca bebeii! Refacere rapida si mult laptic! Iar pt bebeii bine ati venit pe lume sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!

Lucians super scumpica veveritza ta!
Sa va traiasca!
Mishi welcome back!

Ioana cred ca ai nascut pana acuma, dar chiar daca mai tarziu fac si eu un pic de galerie: 

Bibi legat de AC ne-am gandit sa ne punem dar noi stam cu chirie si nu e de acord tanti propietara. Din ala mobil si la ala ne-am gandit dar este f scump e 200 de lire cel mai ieftin care e si no name.
------------------------
36+ 
Poze
Lucrusoare baby