Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salutare optimiste!!!
uite ca am revenit si eu din concediu...cam greu sa citesc ce-ati mai facut in lipsa mea...deocamdata va pup pe toete,ma bucur ca v-am regasit...acum o tirez la munca ca m-au luat astia de odihnita...revin

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Fanna bine ai revenit!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor..iar
Fana..bine ai revenit, draga mea! Mi-ai lipsit!
Opti mele scumpe..sunt asa dezamagita ...o prietena a pierdut sarcina la 6 luni jumate. Offff...sunt atat de trista! Sa-i ierte Dumnezeu sufletelul bblui nenascut! Acum e un ingeras! Of...

Va pup...nu vreau sa va intristez! Ma scuzati!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Cu greu s-a trezit si trenduliciu .... deci la mine tot neatza e

Azi avem program incarcat ... mergem dupa rochitza ... sper sa gasesc ceva ... azi o sa incerc rochiile gata facute ... daca nu ne place nimic maine direct la Monica Darie sunt ... ca si asa e tarziu si poate nu-mi mai face nici aia rochia

Geo sanatate multa mamei tale
Mami ... imi pare asa rau pt prietena ta
Tantii ... tu pe unde umblii????
Fanna... bine ai revenit

si ne auzim mai pe seara

Mergi la inceput

Nasica, imi pare rau pt. prietena ta.Stiu ce inseamna, pt. ca si unei prietene de a mea i s-a intamplat, dar DD a ajutat-o si acum e insarcinata in 5 luni si sper sa fie bine.Putere ii doresc , sa poata depasi momentul !

Trenduliciule , succes in cautari!

Pup!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ce fac zabaucele? Primiti si o negresa la voi? Ca nici eu nu ma recunosc cu glow-ul acesta nou!!!

Sun, imi pare rau pentru prietena ta!
Daniela, iau si eu un suc racoritor daca nu e cu suparare!

Fetelor, m-ati vapacit de tot...cu mama, tanti, cumix, cumile, etc....cine iti explica si mie care e care...ca deja m-am ametit incercand sa-mi dau seama!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Anamaria , serveste cat suc vrei ! E super oferta !

Pai sa incerc eu sa te lamuresc.SUN e mama Andreei, tanti este Krelia ....s.a.s.m.d .

M-am plictisit rau ! Si ma doare si o masea .Vreun denstist bun cine imi recomanda ! Please!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

D-na Constantinescu..CASA DE PIATRA...

Daniela,nu stiu dentist dar iti recomand un KEtonal retard daca te doare foarte tare...ia durerea aproape instantaneu...dar sa citesti prospectul, are o serie de restrictii... sa treaca

O saptamanan frumoasa si multa sanatate tuturor..ma duc sa mai tocesc ca vine admiterea...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Gata fetele.Am vesti.Mama s-a internat la cardiologie.Am si fost la ea sa-i duc una alta.Ma mai duc dupa amiaza sa-i duc ceva de mancare.Deocamdata ii facusera doar EKG iar de maine dimineatza o sa inceapa sa-i faca analize.
Am venit acasa, m-am certat si cu sora-mea si sunt un car de nervi..Bineinteles ca tot ea s-a suparat cand i-am zis cateva chestii reale dealtfel.In fine...Nu ma mai vaiet la voi ca si voi le aveti pe ale voastre.

Sun imi pare rau pentru prietena ta.Sa o ajute DD sa treaca peste si sa nu-si piarda curajul.

Fana bine ai revenit .Mi-ai lipsit sa stii.

Negreso sa stapanesti glow-ul sanatoasa. sa nu dai...

Danezo hai la Slatina si te rezolv eu.N-am patent dar pana vii cumpar.Si ti-o scoate Georgica indata.

Am vorbit si cu sora mea cealalta si i-am zis maine sa-mi aduca nepotica incoace.I-am promis ca o iau pe la mine dupa ce termin cu examenul.Apoi il iau si pe baiat.Cu randul, ca o mai am si pe a mea prin zona.

Trendulici si la tine si spor la cautari.

Am uitat pe cineva? Daaaa.Pe doamna Constantinescu.Te si pe tine.Tu si pupicu nu v-ati luat macar o zi libera dupa cununie?Sau le pastrati pentru dupa nunta? Hai ca astea cateva zile trec repede si se intoarce.

Hai pupi.Sunt prin zona ca fac papa.Si nu va zic ce cald e in casa....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Pai bine mai Georgica , asa ma rezolvi tu, si eu care , credeam ca imi esti prietena !Sa nu de-a DD sa treci prin asa ceva .Ma dor din cauza curentului de acasa si de la AC-ul de la servici.Cred ca daca ma pupa cineva imi ia durerea cu mana .
Ce gatesti bun? Diseara tre sa gatesc si eu, ca maine iar am musafiri!

Joker , mersi 1Am luat un marcofen, daca nu trece , cand plek diseara iau ce ai spus tu.

Dany

Mergi la inceput