Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 16
SunSmile spune:
Sar'na opti! Sunt in ingrata pozitie de a-i spune ca va fi bine...si va fi, dar o vreme nu cred ca ea va realiza asta! Viata e asa...Dumnezeu le stie si le aseaza!
Ana...e incurcata toata treaba. Trendu imi este Copki, evident eu sunt mami. Krelia imi este Cumi...ne suntem reciproc. Daneza imi este finutza, eu nasica. Geo imi este verisoara, Doamna C. vecina, Alexa si mami imi este mama, Flavia imi este sora, Fana imi este "neamu", Pliciu imi este cuscra. Te-am zapacit suficient...sunt esentiale cateva precizari...aici ma simt k intr-o familie, ma simt bine, ma destind. Tin enorm la toate fetele mele. Cu 3 dintre ele si anume Cumi, Copki si Cuscra sunt prietena in viata reala...imi sunt bucatele din suflet si le iubesc de nu mai pot!
Va multumesc pentru ca sunteti asa cum sunteti! Pupi pentru toate!
The future belongs to those who believe in their dreams.
daniela_daneza spune:
Pupici si de la mine Nasica!Auzi , in secret , pot schimba finul?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Atata vreme cat TU esti fericita si implinita, noi te cununam cu alesul tau...oricare ar fi el!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Pupici si de la mine Nasica!Auzi , in secret , pot schimba finul?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Danezo poti schimba finul dar numai inainte de nunta.
Ana ai inteles? Ia uite ca io uitasem ca Sun mi-e verisoara. Ce faci vere?
Mor de cald cu mancarea pe aragaz...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
andreea_trend spune:
O explicatie mai buna nu cred ca iti putea da nimeni ...
Si noi te iubim mult mult si iti multumim ca esti pretena noastra si in viatza reala
quote:
Originally posted by SunSmile
Sar'na opti! Sunt in ingrata pozitie de a-i spune ca va fi bine...si va fi, dar o vreme nu cred ca ea va realiza asta! Viata e asa...Dumnezeu le stie si le aseaza!
Ana...e incurcata toata treaba. Trendu imi este Copki, evident eu sunt mami. Krelia imi este Cumi...ne suntem reciproc. Daneza imi este finutza, eu nasica. Geo imi este verisoara, Doamna C. vecina, Alexa si mami imi este mama, Flavia imi este sora, Fana imi este "neamu", Pliciu imi este cuscra. Te-am zapacit suficient...sunt esentiale cateva precizari...aici ma simt k intr-o familie, ma simt bine, ma destind. Tin enorm la toate fetele mele. Cu 3 dintre ele si anume Cumi, Copki si Cuscra sunt prietena in viata reala...imi sunt bucatele din suflet si le iubesc de nu mai pot!
Va multumesc pentru ca sunteti asa cum sunteti! Pupi pentru toate!
Si ... sper sa nu bati da nici acum nu a ajuns la rochitza ... da mah duc mai pe seara sa nu mor de cald
georgi75 spune:
Georgica imi spun nepoteii mei.Nu am vrut sa-mi spuna tusa..Si i-am invatat asa.De fapt Andreea mi-a zis asa.
E tot cald afara dar imi fac curaj sa imbrac maimutza si fug la mama sa-i duc mancarica.
Hai pupi
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
krelia spune:
da da...abia astepti, cred, nu?
quote:
Originally posted by SunSmile
Cumi....intr-o luna DA, da??? Pfuuuu...io k soacra-ta...incep sa am emotii!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
krelia spune:
Iote-ma inviata
quote:
Originally posted by andreea_trend
Tantii ... tu pe unde umblii????
26 august 2006
krelia spune:
draga ana, eu mi-s cumix, cumile, cumileishan cu SUN..iar Trenduliciu imi spune tanti - ca ea e mai mica si io-s mai babeta si stiu mai multe decat ea
quote:
Originally posted by ana_maria222
Fetelor, m-ati vapacit de tot...cu mama, tanti, cumix, cumile, etc....cine iti explica si mie care e care...ca deja m-am ametit incercand sa-mi dau seama!!
26 august 2006