Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 13
krelia spune:
nunta columbenilor insarcinati =
m-asteptam sa fie cu totul altfel..........si rokia aia mov ...pana pe la ora 2...nimic spectaculos....bleah ....
muzica = 0 barat!!!
voua v-a placut? ca atunci...oi fi io defecta...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Neatza
Am fost total dezamagita de nunta columbenilor ... o porcarie ... numai aranjamentele ce au fost mai rasarite ... in rest nota 3 ... cel putin muzica si rochia aia mov m-au dat pe spate
joker spune:
Grotesca si opulenta...Mi-a placut doar culoarea aranjamentelor..verdele era simpatic...in resti nimic..nici rochia ei ...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
daniela_daneza spune:
Buna seara !
Sincer , nu am urmarit nimik de la nunta , doar secvente .Ma abtin de la comentarii.Treaba lor!Sa fie sanatosi!
Eu am avut un wk-end olin.Nu am stat o secunda pe acasa , acum ce m-am adunat.Terase , restaurante , etc. Mama ce mi-a plakut ! Si acum ascult ceva , care sa ma faca sa intru in atmosfera de nunta, pt. ca saptamana viitoare , sambata merg la o nunta , in familie. Inca ma gandesc daca sa merg singura sau sa iau un partener ? Vad eu cum fac.
Voi ? Cum v-ati petrecut wk-wndul?
Pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
salutare la opti!
in primul rand va multumesc din suflet pentru urari si va doresc si voua sa fiti fericite! a fost super frumos. "da"-ul mi-a iesit taaaaaaaare miorlait, al lui pupicu a fost hotarat. cam scurta ceremonia, nici nu m-am dumirit bine ca am zis da si s-a terminat am avut parte de o vreme mai mult decat superba, soare mult si caldut, dar nu canicula (soarele batea pe cealalta parte a casei). si atmosfera a fost la fel de frumoasa, am dansat muuult. ne-am intins pana pe la 3 noaptea.
inca o data va multumesc si va pupic pe toate. acum fug la pupicu, revin maine cu povesti si poate si primele poze.
d-na constantinescu
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
Doamna CONSTANTINESCU , multa fericire iti doresc!Si sa aveti grija unul de altul multi ani , de acum inkolo! Pup !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
salutari optimiste.
Io am incheiat we cu o iesire la terasa.Noi cu finii si maimutzele aferente.Am alergat dupa ele de nu mai pot acum.
Nu am reusit sa ajungem azi decat la Valcea si-a rezolvat colegu' afacerea repede si nu am mai continuat drumul spre Calimanesti.
Ne-am intors acasa pentru ca mama se simte tot rau si nu am mai avut chef de plimbari.Maine dimineata la prima ora se duce sotul sa o ia la spital, asta in cazul in care nu se simte rau peste noapte si nu cheama salvarea.Sper sa nu sune telefonul in noaptea asta.
In rest, nu mai am noutati.
doamna Constantinescu si ma duc sa mai dau ture pe-aci.N-am stare.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
Casa de piatra dna Constantinescu!!! Sa ne traiesti.....si sa dai si pe la evenimentele comunitatii ca-s fete care ti-au spus si acolo cateva cuvintzele!!!
Georgi, multa sanatate mamei tale!! Te pup dulce!!!!
Pup si restul optimistelor......
Pozeeee
Mancarica
georgi75 spune:
Multumesc Ana. Te si io.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
ana_maria222 spune:
uita-ti si voi ce glow mi-am luat...
cred ca de la oboseala mi se trage...
plec ca cine stie ce mai fac!!!
pup zabaucele frumoase si ne "auzim" mai pe la 13-14....cand m=oi trezi!!!
Pozeeee
Mancarica