Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 12
krelia spune:
Da bey, ia gata - "tăiete" - ca avem lucruri mai frumaose de facut...de exemplu...sa ne uitam la hormonica si virinel
io ma duc sa iau aminte
Sefa, gata, sunt cuminte!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
gogosar spune:
Salutare fetele.
Am intrat repede sa va salut si eu, si sa imi cer scuze ca a lipsit zilele astea.Eu cu treaba, ieri am fost si la o cununie la o prietena, da acum sunt intr-o pauza si am intrat putin pe DC.
Aaaa, ma uit putin si la nunta secolului.
ana_maria222 spune:
un racoritor fetele? ca e tareeee cald...
ma uit si eu la hormonica si virinel.......chiar las "inger salbatic " pentru asta..
cine da o inghetata? un frappe? o salata de fructe?
Pozeeee
Mancarica
teodora35 spune:
buna la fetele optimiste va intreb si pe voi aici am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta sa traduc si eu un diagnostic medical in engleza si franceza.va multumesc mult
familia mea de-ale croitoriei animalutze
krelia spune:
io-ti dau o bucata de praji cu caise ..daca vrei...da' mai ai de asteptat ca abia o bagai in cuptor...
si poate dai si tu o lamaie...ca si io ma uit la nunta.....deja m-au crizat...dureaza prea mult si coru' & popii nu-mi plac cum oficiaza slujba ...ce-or zbiera atata...nu inteleg....
in fine...da' nici nu skimb ...
quote:
Originally posted by ana_maria222
un racoritor fetele? ca e tareeee cald...
ma uit si eu la hormonica si virinel.......chiar las "inger salbatic " pentru asta..
cine da o inghetata? un frappe? o salata de fructe?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Bey mai lasati televizorul ala ... cu nunta secolului ati ajuns pe pag 3 ... eu vorbesc
Tantii... gata pregatirile? ... ca eu vin la party
georgi75 spune:
Haules baules! (citat de la Sun)
Aparu si duamna profesoaraaaaa
Luai 5,15 la titularizare
Asta-i bine beeeey.Sa vedem daca prind si io un post.
Daca nu...aci sunt.Va mai stresez un an.Stau acasa intretinuta de colegu'.Nah!
Voi despre ce petrecere vorbiti bey? Viu si io?Sau se termina?sau sunteti la Virinel si nu spuneti? Io n-am loc de soatza sa ma uit .Se uita la un film...In alte seri doarme la ora asta...Acu il lovi uitatul la tiviu.
Teodora incerc sa te ajut dar nu stiu in ce masura voi reusi.Termenii medicali sunt cam naspa si nu stiu ce sa zic.Trimite-mi un mail cu ce ai de tradus si sa vedem.
Aseaaaa.....Va dadui vestea acu...Maine plec pe la Valcea, Calimanesti...Sa vedem daca ajungem si la manastirea Cozia.In rest nu am noutati.Am stat la tara si taaare bine a fost.
Luni o sa o aduc pe mama la spital ca tot nu-i e bine.
Hai pupi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
georgi75 spune:
Trezireaaaaa...
Aseara v-ati chefuit...
Sa aveti o duminica faina.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
SunSmile spune:
Haidi neata,
Ce faceti bre? Ramaserati ancorate in nunta columbenilor insarcinati?
Nooo...o duminica faina va doresc!
p.s. Geo tin pumnii si poate prinzi un post bun!
Pupiiii
The future belongs to those who believe in their dreams.