Help - hotel Pajura in Venus, Constanta

Help - hotel Pajura in Venus, Constanta | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Tocmai am fost anuntata ca avem bilete prin sinducat la Hotel Pajura in statiunea Venus. Are 1 stea, Dumnezeule !!!

Cei care ati trecut pe acolo spuneti-mi cum este ??? Pot sa merg cu copilul de 3 anisori ???? Care-s plusurile si minusurile ???

Mercic,

G

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cand am fost eu acum 3 ani tot prin sindicat am avut bilet si hotelul era super, aproape de plaja, curat, mancarea buna dar e drept nu aveam copil cu mine.Problema e ca in Venus nu prea ai ce face seara doar daca te duci in Saturn dar in rets mie mi s-a parut OK chiar daca era de o stea si mai ales la pretul platit.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc mult cait pentru raspuns. Am crezut ca n-a ajuns nici-o persoana pe acolo de nu-mi raspunde chiar nimeni.....

Si eu tot prin sindicat am bilet, insa nu-i pe numele meu. Stii cumva care e "spaga" ca sa inchida ochii dna de la receptie ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

eu am mers 3 ani la rand prin sindicat, dar la saturn, tot hotel de o stea. nu e chiar asa naspa cum suna: camera suficient de mare, cu balcon (sa specifici cand te cazezi ca vrei balcon si ca nu vrei parterul) si baie proprie. spaga cred ca e cam 500.000 acum - io-n 2001 am dat 50.000. pe langa asta, va trebui sa platesti si taxa de statiune.
intr-adevar, in venus nu prea ai ce face, dar e bine ca e minicarul care face turul statiunilor si parcul de distractii de la iesirea din saturn spre venus. in partea cealalta, ai jupiter si cap aurora, unde parca iarasi era ceva pentru copii.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Hai ca mi-a mai venit inima la loc.....Mersi Olgutza, Cait....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nici eu nu aveam biletele pe numele meu, de fapt unul era pe numele meu si celalalt pe al mamei dar evident mergeam cu prietenul la vremea respectiva.De obicei il lasam afara si eu luam camera pentru ca intr-un an am avut probleme la Saturn si pentru a le evita am preferat aceasta varianta.Chiar daca nu este cel putin unul dintre titularii de bilete spune ca esti tu.Stiam ca iti cer buletinul celor 2 titulari de bilete, daca nu s-a mai schimbat intre timp.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput