masajul subacval...ajuta???

masajul subacval...ajuta??? | Autor: ramonzca79

Link direct la acest mesaj

raspundeti-mi pleaseeeeeeeeeeee....ajuta la ceva masajul subacval????l-a incercat cineva???

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ramonzca, lamureste-ma si pe mine, masaj subacval inseamna cumva hidromasaj?

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by Kya

Ramonzca, lamureste-ma si pe mine, masaj subacval inseamna cumva hidromasaj?

Kya - viitoare mamica in asteptare

cam asa ceva numai ca...este facut cu un furtun la presiune mare....nu doar stai in cada si te relaxezi...

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! E sublim si foarte eficient. Eu am celulita pe coapse foarte profunda de nu se misca deloc carnea cand dadea cu furtunul si asta se simtea mai ales la dus masaj, dupa 10 sedinte maseorul lucra mult mai usor pizza mea. Ai grija insa sa-l faca bine (o sedinta dureaza 20 minute), sa nu te invineteasca dar nici sa dea pe laturi cu furtunul. Si neaparat fa si dus masaj (procedura adevarata dureaza 35-40min) si aquagym. Dupa 10 zile esti alt om iar daca poti mai mult vei vedea cat de bine te simti si mai ales arati!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! E sublim si foarte eficient. Eu am celulita pe coapse foarte profunda de nu se misca deloc carnea cand dadea cu furtunul si asta se simtea mai ales la dus masaj, dupa 10 sedinte maseorul lucra mult mai usor pizza mea. Ai grija insa sa-l faca bine (o sedinta dureaza 20 minute), sa nu te invineteasca dar nici sa dea pe laturi cu furtunul. Si neaparat fa si dus masaj (procedura adevarata dureaza 35-40min) si aquagym. Dupa 10 zile esti alt om iar daca poti mai mult vei vedea cat de bine te simti si mai ales arati!

in sfarsit cineva care stie....eu am facut pana acum 4 sedinte...de 30 min max si apoi in piscina cca 10 min "calcat apa"....un fel de alergare cu genunchii sus....si apoi sa-mi ating fundul cu picioarele
sper sa se vada ceva in 3 sapt cat mai ma pana la nunta

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu nu am auzit inca de asa ceva.Suna bine.Ramona sa nu uiti sa spui ce rezultate ai obtinut dupa terminarea tratamentului.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ramona dar unde faci dus subacval ca eu l-am gasit doar in statiuni balneo (si am facut doar la Efosan -Ef. Nord)?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Ramona dar unde faci dus subacval ca eu l-am gasit doar in statiuni balneo (si am facut doar la Efosan -Ef. Nord)?

locuiesc in Oradea de aproape 2 ani...merg la masaj in Felix la hotel President

nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august

Mergi la inceput