In fiecare dimineata ma uit in oglinda si vad ca dantura mea este alba, dar caninii au o tenta mai galbuie. Ce anume (naturist) ar ajuta la o albire vizibila a dintilor ? Periajul cu pasta de dinti nu mi se pare destul de puternic pentru a indeparta acele pete si placa bacteriana, drept pentru care caut o solutie mai eficienta.
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77017 ...sunt mai multe detalii..
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie 
Chestia e ca pe adresa data de tine nu vad mai multe detalii 
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
Eu nu m-as baga la chestia asta. Orice albire poate sa-ti afecteze serios smaltul dintilor, si pe urma dai din rau in mai rau.
Kya - viitoare mamica in asteptare
Naturist (nu are efecte negative): bicarbonat, sau zeama de lamaie, inmoi periuta in ele si freci dintii.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
nu prea cred sa vezi rezultate spectaculoase doar cu naturist.
eu mi.am albit dintii la stomatolog,pan la urma...ca altceva...
Natalis, incearca din nou linkul oferit de crostina_26. L-am editat eu ca era ceva in neregula cu el.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Eu imi cumpar doar paste de dintit whitening effect si merge cat de cat, dar, pentru rezultate specatuloase recomand clar dentistul.
Crinuta si
Rayan
Eu mi-am albit dintii cu Opalescence 1 data pe an timp de 3 ani si nu mi-a aparut intre timp nici o carie si nici nu am probleme.
Merita!
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
quote:
Originally posted by asi
Eu mi-am albit dintii cu Opalescence 1 data pe an timp de 3 ani si nu mi-a aparut intre timp nici o carie si nici nu am probleme.
Merita!
Razvan(07 martie 2004)si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Cu procedura stomatologului (care este mai eficienta decat cea naturista) dintii se ingalbenesc mult mai repede apoi. Daca te-ai apucat de asa ceva trebuie sa te tii mereu. Ataca smaltul intr-o oarecare masura.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...