La mare - inceputul lui septembrie ...

La mare - inceputul lui septembrie ... | Autor: dianaiulie2009

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor !!!

Care ati fost pe litoralul RO la inceputul lui septembrie ?
As dori sa-mi spuneti cum e vremea peste zi , cat si peste noapte , apa marii , daca se poate face baie in mare ...
Am vrea sa mergem prin 06.09 cu aman2 fetele , cea mica are 1,8 ani , iar cea mare are 6,6 ani si sunt curioasa daca ar fi bine sa mergem in aceasta perioada . Eu nu am concediu numai atunci , din cauza asta nu am alternativa ...

Va multumesc si astept parerile voastre !!!

P.S. Am vrea sa mergem la Eforie Nord , nu stiu daca are importanta locatia , dar oricum am auzit ca plaja e cu nisip fin . Sau nu ? Stiti ceva si de cum arata plaja in EN ?

albumele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La Debarcader-Belona si inspre Ef.Sud e intinsa cu nisip fin; la Britannia sunt 2 golfulete cu plaja ingusta si destul de pietroasa dar e bine ca nu-i asa de aglomerat si e mai multa liniste. Oricum noi mergem in cartierul Steaua de Mare pentru clinica Efosan (sa nu o scapi pt ca au proceduri minunate!). In septembrie e bine ca nu-i aglomerat iar anul trecut a fost vreme buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

anacezara, nu te-am uitat!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Acum am venit de la mare .Am fost in ef nord....apa este curata iar nisipul de pe plaja este super super fin(in nici o statiune nu am vazut nisip asa fin)...mizeria de pe plaja nu a re decat un singur vinovat:noi,oameni ...sau mai bine spus acei oameni care nu sunt in stare sa isi stranga mizeria ce o face .!Seara gasesti ce sa faci....Daca nu ai cazare uite nr de tel de la o vila super curata si care are si gradina unde se pot juca copii.Dl Timi -----0722 167 945.Este super frumos acolo...f multa liniste.Vacanta placuta.!!!

Mergi la inceput