Sterilet

Sterilet | Autor: ina2000

Link direct la acest mesaj

Fetelor, stie cineva daca dupa ce ai avut sterilet mai poti ramine insarcinata? Eu am unul pus acum 5 ani, nu am probleme de la el, insa trebuie ori sa il schimb ori sa nu mai pun si sa incercam ptr. un bebe, insa nu as vrea sa imi pun sperante in ceva ce poate nu se indeplineste...deci, stie cineva ceva despre asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

In general steriletul este recomandat femeilor care au nascut deja dar daca vrei sa ai un copil, trebuie sa te duci la doctor sa ti-l scoata :) Asta ar fi primul pas, pe urma sa-ti calculezi si perioada de ovulatie ca sa ai mai multe sanse la incercari.

Succes!

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

asa stiam si eu!cum zice jocelyn!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu am avut sterilet si in prima luna dupa ce l-am scos am si ramas insarcinata. Dupa nastere am pus altul, pe care trebe sa-l scot in februarie, cand eventual mai punem de un bebe .

Deci... se poate .

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina2000 spune:

Multumesc frumos de raspunsuri, mi-am mai luat o "piatra" de pe inima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Si eu am avut sterilet pus dupa ce s-a nascut Alexandra . L-am scos dupa aproape doi ani si dupa nici o luna am ramas insarcinata cu bebe2. Eu nu am avut nici prima data mult de asteptat. La o luna dupa ce am intrerupt anticonceptionalele eram insarcinata. Nu este nici o problema sa ramii insarcinata dupa ce-ti scoti steriletul. Asa cum a spus si Jocelyn, sa-ti urmaresti perioadele ca sa ai rezultate cat mai curand.
Multa bafta si spor la treaba

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu am doua prietene care au ramas insarcinate cu sterilet cu tot.Asa ca sigur poti sa ramai daca il scoti.
Mult succes si un bebe sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina2000 spune:

mersic mult de incurajari, eram cam gindita in privinta asta, acum insa ma simt mult mai optimista si am planuri marete la propriu si la figurat...

mi-am facut programare la gineco pe sfirsitul lunii sa il scot steriletul si apoi ...la treaba cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu sunt aproape de tine daca nu ai nasa ma ofer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

In principiu n-ar trebui sa ai nicio problema. Iti tinem pumnii, Ina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

Am avut sterilet inainte de prima sarcina pentru scurt timp pentru ca nu prea l-am suportat (steriletele sunt de mai multe forme).
Apoi am avut un altul timp de 5 ani si a fost totul ok. Fara "griji si probleme"...
Dupa ce voi naste a doua oara vreau sa imi pun din nou cat de repede se va putea...

29 +

Mergi la inceput