Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
dolores spune:
iti multumesc asiza pentru cuvintele frumoase. e tare haioasa karina, nepotzica mea...mor de dragul ei ... eu nu inteleg de ce nu mi-a dat sa iau elevit, materna sau altele....sora mea a luat supradyn...eu ioc
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
dolores spune:
oncioiuella bine ai venit in . iti doresc sa fie bine in continuare...o sarcina cat se poate de usoara si fara probleme
adinazot..o sa incerc sa nu mai iau zilnic pentru ca ceea ce mi-ai spus si tu si fetele....m-a cam pus pe ganduri...
iti tin pumnii pentru maine indiferent ce o fi.....si sa vii cu vesti bune si cu o pozica pentru album
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
roana spune:
fetelor cum sa pun un filmulet?
Miro poate ma ajuti.
am filmuletul de la eco morfologica de 20 de saptamani.
sa vedeti ce baietoi frumusel am
Mirona spune:
Roana - te inscrii aici: http://www.dropshots.com/ si trebuie sa ai filmuletzul doar de 2 megi ... mai mult nu te lasa.
Dupa ce te-ai inscris sus cauti butonul de UPLOAD si apoi apare ca la poze BROWSE ... si aduci filmuletzul.
Cand e pus pe site .. il vizionezi si apoi copiezi link-ul si -l pui aici la noi sa-l vedem si noi pe madretea al tau. Pupici.
Dolores - eu stiam asa ... oasele bebelui se dezvolta in partea a doua a trimestrului 2. Daca iei calciu inainte ... oasele tind sa se dezvolte din timp ... ceea ce nu e bine pentru bebe - sa nu-i creasca oasele prea mult. De aceea se da calciu doa intr-o anumita perioada ... sa se formeze mai intai ceea ce e de format ... dupa care trebuie oasele sa se intareasca cu calciu. Ceva de genul am inteles eu. pupici.
la toate toate. Imi sunteti atat de dragi ....
Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
asiza spune:
quote:
Originally posted by roana
fetelor cum sa pun un filmulet?
Miro poate ma ajuti.
am filmuletul de la eco morfologica de 20 de saptamani.
sa vedeti ce baietoi frumusel am
Roana, unde ai facut eco morfologica??? Ca eu azi am programare la ISO X, la 4D, si chiar ma gandeam sa-i intreb daca-mi dau CD/DVD cu filmulet, poza sau macar daca ma lasa sa-l filmez pe bb cu camera noastra!
Oana 17+
asiza spune:
Oncioiuella, bine ai venit printre noi! Ma bucur ca ai reusit sa treci peste toate necazurile si-ti doresc o sarcina usoara in continuare! Poate revii cu unele detalii, niste poze in album ca sa ne cunoastem mai bine...
Melinda, pe unde esti? Ai promis ceva de niste poze????? Ia sa le vedem...
Oana 17+
roana spune:
Asiza, eu am facut la dr. meu/ dar de fapt el in fiecare luna imi face la fel masuratorile deci...acum a fost diferit ca ne-a dat CD cu miscaretzul.
Draga Miro,
am reusit sa intru acolo dar filmuletul meu e mareeee are 300 de mega cum il fac de 2?
Va pupic
Dbunny spune:
Salutari guliilor ( ca deja cam toate avem burtik), de mult nu v-am vazut si mi-a fost dor de voi.
Eu azi dimineatza am fost programata la tras sange pt analiza trimestrul 2, si anume: calciul, fier, toxoplasmoza, urina si poate mai ceva...
Mi-e amortita mana de vai sh-amar, baiatul care m-a intepat a fost tare fin, mie nu mi se vad venele deloc deloc , dar cred ca a atins un nervisor ca parca n-am putere-n bratz.
Dolores mie mi s-a spus sa iau fier, si dupa analizele astea vor vedea ce-mi prescriu banditzii astia, dar si de fier mi-au vorbit cam cu jumate de gura..sincer... trec si 5 zile fara sa iau nimic...si iarasi am niste unghii de vrajitoare, tare lungi si puternice.
Fetele care deja se uita dupa carucioare si patuturi... scriti-ma pe lista nebunaticelor! vazut deja carutzul, cat ii august dam comanda ca sa profitam de reducerile de pret, oricum intarzie 5-6 saptamani pana ti-l aduc din fabrica, si-i scump ca yoya..670€ cu reducerea inclusa. Cumparat dulapior si niscaiva hainute, fac poza diseara si pun, si tot deseara merg sa caut perdele, caci camera-i vopsita deja de cand aveam 7 saptamani A intrat harnicia-n tati.
Bebe e bine, da din picioruse zilnic( preocuparea ca da cam jos inc-o mai am, dar, doara n-o sa `alunece-n vagin` acu cu 18 cm de lungime si 450 de grame ??)In carnetelul meu de gravida pune`sedentarism` si cum zice si mama...nici la bb nu-i place ca stau 9 ore pe scaun, si cand vin acasa mai mergem si la cinema 2 ore sau mai avem musafiri sau mai mergem, si nu ma pot intande-n pat.(saptamana trecuta am vazut Superman returns) bineinteles ca am nevoie de relaxare la orizontala...
Si nu in ultimul rand... La mult iani pt Cristina sa ai parte de tot ceea ce iti doreste inimioara.
Veronici si Saryta vrem vesti de la voi !
V-am tzucalit21+6
Laura13 spune:
Salut fetele!
Sunt tare suparata, am fost la eco si ...
Din punct de vedere morfologic totul e bine, a vazut inimioara, cu aorta, cutia toracica, sira spinarii, etc. Dupa masuratori bebe are cam 22 spt si 3 zile, problema e ca ecograful a dat o greutate de 96 grame!!!!!!!!!!!!!! Doctorita spune ca nu are cum, ca aparatul mai greseste, etc, dar eu sunt tare ingrijorata. Asa ca sunt hotarata sa ma mai duc la un doctor, renumit pe aici prin Iasi si cica cu aparatura mai moderna. Cert e ca mi-e frica de mor, mai ales ca eu nici nu am reusit sa ma las de fumat. Doamne ajuta!
Nu va suparati, dar nu mai am chef de nimic, mai scriu eu altadata!
Pupici!
Laura si bebe strumf
adinazot spune:
LAURA13,mai du-te si la alt dr.,sigur,se poate sa nu citeasca mereu corect eco astea.Eu cred ca a totul ok,dar pt linistea ta mai du-te si la altcineva.
Adina 23
poze
Adina diverse