Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
marinelaf spune:
La multi ani Cristina, bb2 sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos si frumos. vacanta placuta iti doresc si eu cu toate ca dupa cite ai povestit mai placuta de atit nu se poate.
Am vazut ca discutati de circei , la mine inca nu au aparut dar stiu ca vor veni deoarece la bb1 ne-am luptat noptile cu ei. Vergeturi proaspete inca nu sunt dar mostenesc o gramada de toata frumusetea pe coapse de la prima sarcina.
Dia 1609 si eu ma uit dupa carucioare si patuturi cu toate ca mi se pare totusi cam devreme.
Inca nu mi-am facut timp sa merg la medic dar sper sa ajung saptamina asta sa-mi fac si eu ceva analize ca inca nu mi-am facut nici una si saptamina trecuta chiar m-am simtit destul de rau(cred ca si din cauza stresului),poate reusesc sa aflu si eu ce e bebe.
fetelor -ici la toate imi cer scuze ca nu scriu prea des dar va citesc (asa imi mai revin cind sunt cu moralul la pamint) asa ca nu pot sa nu va multumesc.
dolores spune:
da..eu am inceput sa iau calciu...sunt singura de pe aici care ia calciu????????
luna trecuta cand am fost la control...mi s-a zis sa iau in continuare calciu....acum nici nu stiu ce sa zic....
quote:
Originally posted by Laura13
Dolores cred ca tu ai spus ca ai inceput sa iei calciu. Din cate stiu eu calciu nu se ia decat din lunea a saptea, mie mi-au iesit chiar prost analizele si nu mi s-a dat calciu. Mi s-a spus atat de doctorita de familie cat si de catre cea ginecolog ca nu mi se va da calciu pana in luna a saptea pentru ca se osifica prea repede bebelusul. Mi s-a recomandat lapte, branza, iaurt etc, dar NU calciu.
Carcei am si eu, si cum are toata lumea doar noaptea. Dar trecem noi si peste asta, nu?
Acum va pupic pe burtic ca ma duc la eco. Sa vedem ce face bebe, nu?
Laura si bebe strumf
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
dolores spune:
veronici, te intrebam daca dr din bucuresti care te are sub observatie nu a vazut cum e colul tau? pana la urma ce ai facut? cum te mai simti?
sunt o gramada de gravidutze de care nu mai stim nimic..fetelor mai dati semne de viata sa stim ca sunteti bine
cristina un racoros La multi ani pentru ca e destul de cal afara...iti doresc multa sanatate, multa fericire, toate visele sa devina realitate desi sunt convinsa ca o mare parte din ele s-au realizat deja, sa ai o sarcina sanatoasa , sa fii iubita si apreciata atat ca mama cat si ca sotzie....
dandusa super frumushica ai fost la nunta...rochia super iti vine...si aratai super sexy in ea....mi-a placut mult si cred ca te-ai simtit si foarte bine. din ce material e rochitza?
mai ia cineva calciu? nu am sarcina cu risc ca sa-mi fac griji ca provoaca contractii, deci....?
dolores 20+
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Mirona spune:
Dolores - nu tre sa ai sarcina cu risc pentru a avea contractii. Contractii usoare si rare sunt si normale in sarcina.
Stiu si eu ca da contractii acest CA ... mai uita-l si tu o zi doua pe saptamana. Zilnic il iei? Mai cere o parere totusi ... nici mie nu a vrut sa-mi dea dr. mea. Nu stiu ce sa zic.
MARCELAAAAAAA !!!!!
Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
da miro, zilnic....l-am mai si uitat si o sa mai cer si o alta parere. merci
dolores 20+
poze
Zina spune:
Dolores, si eu stiu ca nu e bine sa se ia Ca asa de repede. Se da cam de prin saptamana 28. O prietena de-a mea din Finlanda chiar mi-a specificat sa nu iau acum Ca, deoarece ei i s-a spus cand a fost gravida care au fost consecintele pentru bebe la administrarea calciului in saptamanile mai mici. MAi cere si tu o alta opinie.
Te pup,
Zina 24 sapt.+
asiza spune:
Dolores, frumusica foc nepotica ta! Si voi o sa aveti un bb frumos ca amandoi sunteti tare frumosi! Eu nu iau Ca deloc...Elevit contine tot ce am nevoie, inclusiv Ca! Ai grija cu el....
Oana 17+
oncioiuella spune:
Salut burticutzelor.Sunt o viitoare mamica de noiembrie, mai exact pe 24 .
am o sarcina cu mici probleme:la 7 sapt am o scurgere maronie si placenta usor dezlipita.Dar am trecut cu bine peste necaz.decatunci sunt in repaos la pat si tratament.mai am din cand in cand mici contractii.
22+
adinazot spune:
Ceau burticilor!
CRISTINA,La multi ani fericiti alaturi de cei dragi,si sa te bucuri de puisorii tai.
DOLORES,si mie la analize mi-a iesit calciu cam slab,si dr mi-a dat sa iau Ca efervescent,dar sa fiu sincera nu-l prea iau,ca stiu si eu ca provoaca contractii,si cum oricum eu le am,nu am chef sa le agravez.Incerc sa maninc lactate,cu toate ca ma cam fortez sa beau lapte,nu-mi place deloc,dar mananc branza si iaurturi.
Maine am programare la 3D,sotul meu vrea sa stie ce am aici in burtica,eu nu tineam neaparat sa stiu,dar pina la urma se pare ca vom afla,maine,sa vedem....Sper sa fie ok.
pupici la burtici!!!
Adina 23
poze
Adina diverse
dolores spune:
multumesc zina..o sa incerc sa-l mai raresc...si sa mai cer si o alta parere a unui alt medic
dolores 20+
poze