tichete de cresa

tichete de cresa | Autor: maria gastaldo

Link direct la acest mesaj

habar n-am unde ar fi trebuit sa postez mesajul asta, asa ca daca moderatorul crede ca nu-i la locul lui sa-l stearga.
vreau sa intreb daca stie cineva unde se acorda aceste tichete de cresa (adica daca e vreo firma care le acorda, in afara de Vodafone, fosta Connex)?
tare mi-ar place sa va expuneti parerea despre aceasta modalitate de stimulare a tinerelor mame de a se intoarce mai repede la munca.
eu una cred ca e o modalitate foarte eleganta de sprijin pentru tinerele familii. Eu lucrez la Carrfour in Brasov si mi-ar place sa bebeficiez si eu de aceste tichete pt ca as cam vrea sa ma intorc la lucru.
O prietena, manager la Vodafone mi-a spus ca la ei se acorda aceste tichete in locul tichetelor de masa la alegerea angajatului cu conditia sa isi duca copilul in cresa sau gradinita agreata de companie (gradi privata evident, unde taxa lunara e de minim 300 euro pe luna, e vorba de Bucuresti). Nu m-as supara deloc sa imi impuna o anume gradinita pt ca imi inchipui ca nu isi bat joc de propria imagine incheind acorduri cu gradinite care nu se ridica la niste standarde.
voi ce ziceti, ati vrea sa beneficiati de tichete de cresa?
am gasit un articol despre aceste tichete chiar aici pe site-ul dc.
Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurastanciu spune:

la noi in Focsani nu am auzit de astfel de firme si cred ca doar in Bucuresti sunt. si mie mi se pare o idee f. buna, mai ales ca eu vreau sa incep serviciul de la 1 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Am gasit legea, chiar azi, si, exact ca tichetele de masa, ramane la latitudinea institutiei acordarea sau neacordarea lor. Se dau (teoretic) pt. copii in varsta de pana la 2 ani sau 3 ani (cei cu handicap). Cu ele nu se pot plati decat cresele.
Ele sunt in valoare de 300 RON si se indexeaza semestrial, in functie de inflatie...Se acorda in afara celor 300 RON oferiti ca stimulent...

Mai exact, cauta Monitorul Oficial Nr. 446 din 23 mai 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

va multumesc pt raspuns, si ma bucur ca mai sunt mamici interesate asa ca mai sper sa se puna in practica legea asta.
eu am citit-o inainte sa scriu mesajul asta si speram sa vad reactii de la cineva care beneficiaza de asa ceva, ca sa ma conving ca poate sa devina realitate
cand ma intorc la servici am sa fac lobby pentru tichetele astea si sper sa am succes, avand in vedere ca mai sunt cateva mamici cu bebei mici de cresa si pe deasupra sunt si manageri.
sper sa iasa pentru ca as fi mai multumita de tichetele astea decat de cele de masa (dupa cum vedeti se mai schimba prioritatile omului dupa ce devine parinte)
daca e cineva din Carrefour pe lista va rog dati-va cu parerea despre posibilitatea acordarii de tichete de cresa.
mulumim
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Citeste si aici

Mergi la inceput