Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 8
sheherezada spune:
Buna dimineata fete frumoase!Ma bucur si eu ca s-a intors Lachi! Eu am lipsit o perioada si mi-am dat seama ce s-a intamplat numai cand s-a reintors.Nu o sa uit ca atunci cand m-am reintors si eu dupa o lunga absenta ea a fost printre primii care m-au facut sa ma simt acasa! A gresi e omeneste,iertarea ne aduce mai aproape de dumnezeu.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
MRL spune:
'Neata fetele!
Sorina, am incercat metoda aseara pe la 1-2 dimineata si a mers. Acum imi este bine. Pupici pentru reteta
Teo, eu am o reteta pt sinuzita de la o prietena. Este incercata de ea si vad ca se simte bine. Oricum mi-a spus ca este cam tare concentratia, dar daca stai bine cu stomacul este OK. Eu nu am incercat-o pt ca la mine a mers cu homeopate. Eu sunt sigura ca o sa iti treaca, si la mine a durat mai mult pana i-am dat de cap, dar acum sunt bine cu sinusurile. M-as apuca si eu de ceva acupunctura pe langa homeopate, dar nu stiu daca am timp acum (sunt mereu pe drumuri la sfarsit de saptamana, uneori chiar de joi pana luni). Tu unde mergi si de unde ti-ai facut rost de ace? Cam cate zile pe saptamana si cate in total? Uite si reteta naturista pt sinuzita: 100-150 g ceapa tocata marunt, 100-150 g usturoi pisat, 100-150 g hrean tocat, un varf de piper. Toate ingrenientele se amesteca peste care se pune dublul cantitatii de otet de mere si se lasa 3 zile. Din sucul obtinut se ia o cescuta sau o lingura (cica solutia este cam tare) dimineata pe stomacul gol, la pranz si seara. Incearca daca poti, la prietena mea a dat rezultat. Daca nu mergi pe homeopate, pana la urma o sa fie bine cu ele. Eu am mers pe homopate si a mers, mai ai putina rabdare.
va pupacesc pe toate si abia astept sa apara Lachi si pe aici
Liana30 spune:
bine ai revenit lachi!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Kariris spune:
Multumesc mult dragele mele pentru sustinere!
Sunteti minunate! Cred ca daca mai dura mult, imi venea o factura la tel. personal de minim 500 euroi la cat am vorbit cu fetele pe tel.. Asta e... nu mai vreau sa comentez, ca am comis-o urat de tot... bine ca mi s-a dat sansa sa ma reintorc!
bine nu mi-a fost zilele astea sa stiti...nici mie nici lui lachi- cutzu' pe care m-am "razbunat" la maxim... sotzul nu intelegea de ce plang si sunt prost dispusa de ziua lui (care tot in per. asta a fost), dar ce era sa-i spun :" ca-s io tampita si le comit sistematic in toate partile?"
ieri, chiar inainte sa-mi redeschida contul vorbeam cu MOana la tel si ea incercand sa ma consoleze si sa ma readuca cu picioarele pe pamant (pt. ca io tocmai ii spuneam ca nu mai fac nici un FIV, ca ma bate gandul sa si divortez...mai aveam putin si-l dadeam si pe lachi la casa de catzei fara parinti) imi spune: "lasa mai Laura, ca nu-i forumul asta cel mai important lucru din viata ta..." la care eu i-am raspuns " intr-adevar, nu e cel mai important lucru, dar e singurul lucru frumos si bun din ultimii ani..." nasol, dar asta-i adevarul! cele care cunosc detalii, ma inteleg, cele care nu... oricum n-am acum chef sa vorbesc despre afirmatia asta.
si acum sa va spun prima mea reactie dupa redeschiderea contului:
Fetelor, dupa ce am postat primul mesaj... m-a luat o foame de lup, eu nu prea am mai mancat in per. asta...si am taiat-o direct la restaurant unde (cred ca pe fond nervos) am mancat 4 feluri de mancare +desert! Nu-mi vine sa cred cat am bagat in stomacul asta care credeam io ca in urma dietei s-a micsorat! Nu s-a micsorat...a devenit doar mai putin pretentios!
A.. si a fost prima noapte in care am putut sa dorm fara diazepam.. si in care nu am mai visat urat!
si am si baut ieri: o palinca super inainte de masa si 2 pahare zdravene de vin rosu (in cinstea voastra si a adminilor/moderatorilor care s-au purtat cu mine exact ca niste parinti, in sensul ca " daca avem printre copiii nostri si unul mai tampit, mai idiot, care a luat-o razna... e totusi al nostru, nu-l lasam sa se arunce de pe bloc in cap, doar pentru ca afirma ca asta isi doreste!)... dupa care... bineinteles ca m-am urcat la volan si am plecat acsa, rugandu-ma sa nu ma opreasca nici un politist.. ca miroseam ca un butoi din crama...
Va pup pe toate!
Amely spune:
Lachi, uite, de-aia ne-ai lipsit! si nu numai!
Fetelor... vroiam doar sa va spun ca din cand in cand mai furisez si eu cate un ochi pe aici, ca ma apuca nostalgiile tot mai des in ultimul timp, iar aici regasesc sentimentul fain pe care il aveam la inceputuri, cand am descoperit forumul... si visam ca voi avea 2 bebici, pana voi implini 30. Ce frumos...nu?
Va pup, si aveti grija de Lachiuta, sa nu-nceapa sa se ingrase
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Tabitha spune:
Bine ai revenit, lachione! Banuiesc ca in perioada in care a aparut problema eu nu devenisem asa activa pe forum, asa ca am pierdut chintesenta. Nu stiu de ce ai cerut sa ti se inchida contul. Am prins insa finalul, care este unul fericit. Iti tin pumnii cat pot de stransi si ma rog sa iti iasa FIV-ul. Vreau sa ma duc la manastirea Dorinta, din Suceava, care este situata pe un deal si se zice ca daca mergi in genunchi de la poalele dealului pana la manastire si inconjori de 3 ori manastirea in genunchi, dorinta ta cea mai aprinsa se va implini, mai ales daca ai multa credinta. Vreau sa fac acest lucru si sa ma rog pentru noi toate. Te pup si numai bine!
thea_m spune:
Lachi bine ai revenit, am simtit lipsa mesajelor tale! Multumiri pentru administratori si moderatori care au facut posibila aceasta revenire!
pentru voi
Teodora
Poze
Aniversare 2006
tumpi spune:
LAchi, bine ai revenit , ma bucur ca ai reusit.
Fetele aveti o viteza ca nu reusesc sa tin pasul cu voi, dar ma bucur ca v-ati revenit.
Vale, misto bronzatura, dar las ca ca mergi tu la mare si o uniformizezi.Uf ce n-as da sa merg si eu putin la mare sa ma balacesc, mai ales ca mor de cald pe aici.Aseara la 18.00 era inca 40 de grade, am sa ma topesc de tot
Anca, apropo, tare tipa am vazut in poze.Tot frumoasa si modesta.
Mirelus, unde ai disparut?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Anca Wish spune:
Fetelor, nu am vastigat la loto. Cred ca a dat cineva cu DTT iar puricii au crapat intre timp
Tumpi,
Multumesc celor de care a depins reintoarcerea lui Lachi si celor care au sustinut-o.
anca...SIGUR intr-o zi