Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 7
Relya spune:
gogosar, acum fro luna in urma m-am vopsit si eu ...preventiv !!! daca albesc sa nu se vada
AncaW, lasa alea de optspe ani ( noi ca ele am fost ...ele ca noi o sa fie ) .... zi-mi , ceva barbati misto erau pe plaja ? La un calendar cu de astia m-as baga sa cotizez si eu
Anca Wish spune:
Relya, ghinion. Nu! Ca la jocuri mecanice imi faceau ochii, dar nimik.
In schimb, intr-o seara, la restaurant, era un chelner dragut. Scria pe ecuson numele lui:Ionut. Mi-am dat verigleta jos si i-am dat-o pe sub masa lui barbata-meu. ma gandeam ca agat si io ceva. Si cand colo, sub verigheta, degetul era alb. Cei cu care eram au inceput sa rada, Ionut a prins si el miscarea si a ras si el si concluzia a fost ca m-am facut de kk.
In ultima zi, cand am plecat, m-a intrebat al meu daca vreau sa-mi iau "la revedere" de la Ionut.
anca...SIGUR intr-o zi
MRL spune:
Ancuta, am pricipit din start. Vreau si eu unul sa il adaug la colectia sotului de Playboy. Io ii cumpar revistele, in general de la benzinarie - el sta cu pompa in mana langa masinuta, io intru in magazin cumpar revista, platesc ce este de plata dupa care pana la masinuta ii flutur revista prin aer - adevarul e ca am facut cativa barbati sa se inchine si sa se uite ciudat dupa mine iar altii chiar mi-au facut cu ochiul iar sotului ii faceau . Pe sot il distrez mult de tot cand ii fac surprize deocheate si stie cum sa ma recompenseze
Sorina, cum este treaba cu usturoiul? Il bag pur si simplu in ureche dezbracat sau ii las ceva pe el? Il zdrobesc intre degetele sau il las intreg?. Sper sa am timp sa anunt cand plecam, noi de obicei cand mi se pune pata de plecare in doua zile suntem deja pe cai.
Teo, cum este treaba cu intepatul? da ceva rezultate? Iti tin pumnii sa iasa cat de curand cu inseminari.
va pupacesc pe toate
Sorina7 spune:
Liliana, se taie asa pe lungime, ca e bine sa ramana din varfuri, o bucatica, nu il zdrobesti deloc, si il infasori pe o bucatica subtire de vata si il pui asa cu varful in ureche. Sa vezi ca parca imediat simti cum trage. E metoda buna si verificata in caz de curent.
Thea, ce fain ca te dantuiesti ! vreau si io !...si sa stii ca o sa vina rezultatul de la naturiste, e pe drum ! eu tot in ele am incredere mai mare.
no la munca iar !
MRL spune:
Sorina, un pupic dulce pe obrajori. Suna bine ce spui tu, daca este verificata metoda o sa invat si urechiusele la putinel usturoi.
va pupacesc pe toate
Sorina7 spune:
'Mneata dragutzelor !
Lachi, bine ai revenit !
Liliana, sper ca ai ceva efecte pozitive de la reteta cu iz de usturoi
sa aveti o zi frumoasa
valentinag spune:
Neata fetilii!
Ieri ma apucat zelul si m-am dus pe jos acasa,daca ma vedeti cum m-am bronzatcu manecuta si decolteu da doar pe stanga,unde batea soarele,pe dreapta sunt mai albasi pe picioare cu bretele,de la sandale
Io-s in ziua 12 si se pare ca am ovulatie,de unde nu's ca nu am luat nika,ashea din senin...
Anca,io nu mai port verigheta,ca cica ma strange
Unde-i Lachi?
"La vita e bella"
poze
thea_m spune:
Buna dimineata si buna sa va fie inima!
Liliana, daca n-a mers treaba cu usturoiul, incearca sa iti pui in ureche o tigara aprinsa ( filtrul il introduci in ureche) si uite asa a “ fumat” mama o tigara intreaga, dar apoi mi-a spus ca a lasat-o durerea de ureche si de cap. Cat despre acupunctura, a dat rezultate in ce priveste ovulatia, tiroida, stresul, oboseala. A fost combinata si cu homeopate. Doar de sinuzita nu reusesc sa scap. Daca mai aveti sugestii in ce priveste sinuzita va rog sa mi le oferiti si mie.
Sorina, abia astept sa mai merg la dansuri. Azi am iarasi program. Si eu mare incredere in homeopate, as avea si in naturiste, dar mi-e putin greu sa-mi mai impun si un regim de ceaiuri pe langa cel de homeopate.
Unde-i Lachi? Ma duc sa o caut si eu.
Va pup pe toate si o zi buna va doresc!
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Sorina7 spune:
Thea, io numai cu ceaiuri, dar m-au reglat, mai ales psihic ! sunt intr-o buna dispozitie continua ! si plina de optimism...chiar daca sunt in vreo ziua 50 si nu e sarcina sigur......insa cam in fiecare an, vara, am cate o pauza din asta si nu ma nelinistesc...
aici e Lachi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79907&whichpage=4