Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Gata Ancuta, trec si la Ganganii - ia uite ce scriu astia in carte.
De cele mai multe ori sunt valabile explicatiile de la "insecte" (Ancuta, nu te las fara sa iti descriu si acolo ce scrie, fi pe faza...). In antichitate se considera ca aceste ganganii indica nechibzuinta la jocurile de noroc, banii care se castiga repede si se chaltuirsc la fel de repede. Alaturi de alte simboluri, ganganiile ar putea simboliza oamenii falsi, care vor sa ne includa in jocul lor intrigant.

Acum, dau paginuta si trec repejor la INSECTE - ia uite ce mai scriu astia pe aici....
Daca insectele bazaie, ele indica taria sau slabiciunea nervilor nostrii, care sunt expusi sutelor de impresii si influente. Daca in vis suntem intepati de aceste mici insecte, inseamna ca suntem la un pas de a ceda nervos (vezi insectele, descrise separat)

gata, io mi-am termiant treaba cu scrisul din carticica, alegi si tu ce iti convine, dar nu iti face ganduri negre... o sa fie ziua de astazi super perfecta daca ignori ce ti-am relatat io din carte, nu de alta dar nu cred ca ar merita sa joci astazi jocuri de noroc sau sa te enervezi pe cine stie cine sau din cine stie ce motiv aiurea in tramvai sau troleibuz sau masinuta sau in ce vrei tu. mai bine si mergi la o
Pupici cu lipici pentru toate fetele

Ancuta, sper sa nu te fi suparat tocmai io, daca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bey si io stiam de pureci ca-s bani da cred ca era la misto!Ca io am visat de fro cateva ori da nu cazu gramada de bani pana'n prezent,da cine stie....
MRL,imi pare bine ca te vad!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ciau dragalaselor !

si io stiu ca pureci/paduchi = BANI MULTI
Liliana draga mea, cum o sa visez ceva cu schepsis, imediat te voi intreba, ca tare multe chestii apar acolo prin cartile alea

io ii transmit pupici lui Ardit, si ii doresc tot binele din lume ! din pacate nu mai am adresa ei de mail si nici telefonul

Ancutza, razi tu razi, dar las ca iti vine vremea...si vad ca ai ganduri tare frumoase, nu pot decat sa si sa iti urez bafta, sa fie dupa cum vrei tu.

Felicitari Raluca, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea !

Relya, imi e dor de tine ...si de toata gasca, hai mai scrieti si voi sa vedem ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Na ca nu ma pot abtine, Liliana. Super tare. Nervii mei cedeaza, auzi.
Preferam aia cu banii, ce-i drept.

Sorina, daca vin si banii aia multi, cred ca vine si bebe. Ca doar asta ma tine ca sa nu fac FIV. E lipsit de logica, stiu. Pentru ca sansele sunt relativ mici si la FIV si pana la urma de Doamne-Doamne depinde, dar ma alin si io cu gandul asta.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor, de mult am vrut sa va pupacesc aici dar tot alerg de colo colo. Aici vaz ca lumea se destinde si asta imi trebuie si mie.

Apoi, Ancuta ia gandeste-te tu frumusel la banuti si relaxeaza nervisorii, pastreaza pentru alta data. Daca te apuci de un FIV-ulet micut cam pe unde o sa stabilesti locatia cu dr.? Esti ca ai ganduri de FIV.
Sorina, carticica o sa stea langa calcularet, pe imprimanta sa o am la indemana pentru cazuri de urgenta. Numai sa fiu pe faza (adica acasa) ca vara asta nu stiu daca am stat vre-un sfarsit de saptamana in Bucuresti si pana in septembrie mai am multe clocauri de calarit.
valentinag, de la mine un mare si multe

Tot imi storc creiarasii cu Ac, homeopate, tincturi si altele. O sa am de luat 2 luni AC (Marvelon) pana la inceperea unui nou FIV si nu stiu daca sa mai iau tincturile si extractele, nu stiu daca mai au efect. Granulele homeopate le iau ca am liber de la homeopata dar cu naturistele imi tocesc creierasii. mai am la dispozitie aproximativ 14 zile sa vad daca ma apuc de AC sau sa imi fac ganduri de .
va pup dulce pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Doamnelor, am fost si am luat un bilet la Loto.

Daca vor fi o gramada de bani, va fac la toate cinste cu un FIV.
Ei, Vale, ce zici? Sunt mai tare decat soacra-ta????

Am pus niste poze sexi. Mai imbracata nu am

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca faine pozele!Faina fata.

Eu zic sa nasti natural ca te recuperezi mai repede.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Merci!

Nasc normal, dar imi stric instalatia, vorba lui Lachi

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aceeasi "prospatura"..ete ca nu'mi gasesc locul..
ma primiti si pe mine?din nou?
"Doamna" frumoase poze!!nu pot sa spun mai mult ca....dar ai neste bulane pe cinste
va salut pe toate si pe lachi..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Alooo, duamna frumoasa si modesta! Vreau si eu sa admir neshte bulane si n-am unde...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput