Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Salutare fete frumoase

Am avut si io un vis ciudat acu vreo luna de zile si ma framanta ...tot cu gandu la FIV intr-o noapte m-am visat cu o fetita in brate. Avea in jur de 5-6 luni era imbracata in roz , frumoasa foc, si eu ma tot minunam ce bine seamana cu fratele ei ( adik cu baiatul meu ). Nu-mi venea sa cred ca am reusit prin FIV . I-am visat si numele ...Nicoleta , Nicol sau Nichi - ceva de genul asta . Niciodata nu m-am gandit la acest nume...Pentru fetita aveam pregatit numelele " ANCA ".
N-am vrut sa aflu ce inseamna ca stiu ca daca visezi copil mic ...nu e bine... asa ca nu-mi ziceti daca e de rau, plizzzz!

Sorina
Ancuta, daca faci cezariana iti stici frumusete de abdomen , da ramane instalatia " ca noua "

Asa ca eu votez pentru nastere naturala...prin cezariana !

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

asta-i galerie pentru Anca W., sa castige la LOTO ! Hip-hip Hooray !...vazut poze, placut fata, pupat fata !
Relya, tare fain vis...si interesanta faza cu numele... sa dea Domnul sa insemne reusita la FIV...ca parca zicea ca faci la iarna, si atunci e si Sf.Nicolae...
io acu vreau sa strig tare GEORGIIANAAAAAAAA ! ...oare unde e brasoveanca mamii ???
pupici tuturor !
P.S. Anca, esti suparata pe mine de nu imi mai zici "Sorinache" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

relya, nu te superi daca iti scriu din carticica mea de vise. Sunt si bune si rele. Tu sa le iei pe cele bune
"FIICA – daca paintii isi viseaza fiica, li se atrage atentia asupra problemelor copilului lor, caruia nu-I acorda atentie precum si asupra greselilor pe care le face. Daca o femeie isi viseaza fiica – adesea necunoscuta sau inexistenta – inseamna ca, in realitate, este ceva in neregula in viata ei personala (vezi, de asemenea, “copil”, “fiu”)
COPIL - un este un simbol intotdeauna favorabil, deoarece se spune dezaprobator: “Numai copii se poarta asa”. Este o parere “imatura” referitoare la cei care sunt considerati mai mici decat sunt in realitate. Copilul este si simbolul noilor circumstante, care pot aduce la formarea unei alte cunostinte. In visele al caror punct central este graviditatea, copilul este purtat si nascut de cel in cauza. Acest vis indica o noua evolutie, pentru realizarea careia ar trebi sa ne straduim sau – si acest lucru un contrazice ceea ce s-a spus anterior – sfarsitul unei etape din viata. Visul atrage atentia parintilor asupra greutatilor copilului lor, chiar daca imaginile par favorabile. Visul indica si un drum inchis, pe care l-ati putea parcurge sau un lucru de valoare, pe care ati putea sa il castigati. In sensul negativ, copilul simbolizeaza o stare generala proasta sau un animal, care are nevoie de ajutorul nostru. Daca visati mai multi copii, inseamna ca sufletul va este agitat si sunteti nedumerit fata de ceea ce vedeti in jur. Cine viseaza ca poarta un copil in brate, ar trebui sa iasa dintr-o situatie conflictuala. Daca visati un copil cazand, sunteti amenintat de o nenorocire (vezi, de asemenea, “bebelus”, “fiu”, “fiica”, “nastere”, “tinerete”).
BEBELUS – este simbolul dorintei inconstiente de protectie. Cine viseaza ca poarta un copil, va trebui sa se mai lupte un timp si isi va atinge scopurile dupa multe eforturi. Daca in vis alaptati un copil, acesta este un semn ca trebuie sa va indepliniti datoriile, chiar daca va este greu. Cine viseaza bebelusi frumosi, poate gasi prieteni buni, Bebelusii urati indica mici probleme de carácter. Un bebelus mort simbolizeaza, uneori, o memorie slaba (vezi, de asemenea, “copil”)
NASTERE – nasterea prevesteste, in general, inceputul unei perioade fericite din viata. Femeilor li s-ar putea indeplini o dorinta ascunsa, dar aceasta un trebuie sa fie in nici un caz dorinta de a avea un copil, ci aceea de a profita de noi posibilitati."
va pup pe toate si votez si eu nastere normala ... prin cezariana, numai bebelini sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Beyyy, salutare.
Am intrat si eu sa vad daca a mai scris cineva ceva pe acilea, si ce imi vazura ochii? Ati ajuns deja la pag 2? Super...Si imi place si atmosfera.....Ca in vremilii bune.
Eu nu prea am mult timp sa intru pe calc, ca sunt inca in racaim: pereti, zugravim, Anca(adicatalea io) face smotru, ca nu se mai termina mizeria din casa.Ieri imi venira si geamurile, alta mizerie, alt dezastru.imi vine sa fug de acasa, ma primeste cineva?????
Zilele trecute ma intreba o colega pe care nu am mai vazut-o de mult ce mai fac cu bb??? I-am zis ca eu renovez acu, cine naiba mai are timp de facut copii?????

Ancuta, draga la fel de frumoasa ai ramas....Esti super, mi-au placut pozele.
Restul gastii, va pup dulce, dulce si va urez nopate buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Liana, nu pot sa cred ca nu-ti gasesti locul. Sper sa ti-l gasesti in curand la mamici, dar pana atunci stai pe langa noi.

Sorinache, cum as putea sa fiu suparata pe tine??? Normal ca nu sunt. Mi-ar placea mult, daca vei avea drum prin Bucuresti, sa ne vedem. Imi amintesc de Ardit ca i se lumina fata cand vorbea despre tine.

Androixo fata, tu mi-ai vazut bulanele si live. Iar pozele astea nu se compara cu realitatea. Maaaama ce modesta sunt
Vezi ca sunt in albumul meu.

Liliana, tot cu carticica, hai? Bine ca stim acum la cine apelam. Uita-te, te rog, daca scrie la sobolan/soarece ceva de bebe. E stiut din batrani ca atunci cand visezi rozatoarele astea, bebe e pe drum. Io cred ca babele sunt cele mai bune interprete.

Relya, io stiu ca bebele fata nu e bine cand visezi. Doar bebe baiat cica e bine. Dar cred ca totul e in mintea noastra. Unde ne gandim mereu la asta.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Femeie, da pe pm albumul ca asta de pe dc are poze de la kindiile aspirantelor, si apropo poti sa modifici acolo ca sunt iar vicioasa

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

promit ca maine revin cu noi citate din carticica mea de vise. Dupa ce ma intorc de la doftorul neurolog o sa fiu pe fila cartii.
O noaste furtunoasa va doresc si cat mai productiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Androixo, daca era altceva sigur veadeai. Nu in albumul ala am pozele, fumeie. Da clik pe emoticonul ala care face poze. Nimic nu stii!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Good morning dragelor, rise and shine

Gogosico, spor la smotru, da nu prea mult ca se strica manichiura
Anca W., ioi ce mi-ar place sa pot participa si eu odata la o intalnire faina de-a voastra ! dar cine stie, poate odata si odata imi iese pasienta !
Liliana si Relya, io inteleg asa: bebelusha frumoasa inseamna ca Relya e printre prieteni buni...normal, noi ce suntem ?? ...trebuie sa intelegem totdeauna ce ne convine, luam si de la babe, si din carticica si iese treaba buna !
Vale, tu ce mai zici ?
oare Lauriciul e deja in concediu ? Sau chiar s-a enervat cu nervii rau de tot...io vreau sa ii treaca !
va pupacesc pe toate (inclusiv pe Liana, ca sa se simta "welcomed" si aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Androixo, daca era altceva sigur veadeai. Nu in albumul ala am pozele, fumeie. Da clik pe emoticonul ala care face poze. Nimic nu stii!

anca...SIGUR intr-o zi

Ai dreptate, chiar ca nik nu jtiu
Oricum frumoase poze, frumoasa gagica, doar gatul meu s-a strambat putin

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput