Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 12
Tabitha spune:
asteryaro: multumesc. Eu iau utrogestan de cand am facut IAD iar incepand de aseara am dublat doza, pt. orice eventualitate.
Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara
Anca Wish spune:
Ia uite. A aparut si prima gravidutza(nu?)de la "vechituri".
Bravo! Felicitari si un bebe sanatos!
Urmez io acum, dar stati sa vina Vale cu banii
anca...SIGUR intr-o zi
Tabitha spune:
Anca: daca despre mine e vorba, pot sa va spun ca ACUM cei 1 an si jumatate de cand am inceput cu analizele amanuntite, investigatii, ICSI, IAD nu mi se mai par multi. E drept ca inainte au existat 5 ani de cand tot incercam natural si nimic. Stiu ca sunt multe alte fete care se chinuie dinaintea mea sa ramana insarcinate, ma simt un pic vinovata ca am reusit inaintea lor, nu stiu de ce DD m-a ales pe mine, acum. Fiti insa sigure ca va veni si vremea voastra. Va tin pumnii si sper sa trag piciorul bine dupa mine. Saptamana viitoare o sa vin cu noutati de la ecografie.
Kariris spune:
YUPIIIII!!!! Mi-am ispasit pedeapsa! sunt iertata si nu mai sunt moderata! Partea grea a trecut, acushica sa vedem cu o fi cu "reintegrarea sociala" Ce bine ca am scapat de tinicheaua rosie...
Anca Wish spune:
Tabitha, nu fi copil. Cum sa te simti vinovata???? E o aberatie.
Pe mine ma seaca femeile care se "chinuie" de 2 luni si le apuca disperarea. Dar, cand ma napadeste bunatatea, gasesc intelegere si pentru cazurile astea.
Lachi, ma bucur ca ai scapat de tinichea. Iti doresc intalniri cat mai placute in viitor si cand vei mai avea o problema, nu uita sa ma suni. Stii ca gasesc mereu cuvinte si timpul necesar sa fiu haina de vreme rea.
anca...SIGUR intr-o zi
Tabitha spune:
Anca, asteryaro: ma scuzati, am dat-o-n bara! . M-am bagat ca musca-n ciorba. Un buchet de flori pt. voi ca sa ma iertati
Anca Wish spune:
Tabitha, ma refeream la tine, mai.
Astery e obosita. O tine Razvanel Nazdravanel treaza noaptea
anca...SIGUR intr-o zi
Sorina7 spune:
no servus, ce mai faceti ?
Astery, ce ma bucur sa te "vad" !...Razvanelu e tare dragalas, un mare pupic si pentru el
Vale, vezi ce faci cu banii aia, ca Anca W. tocmai era fericita ca se "scosese"...asa ca musai sa iti iasa pasientza sa va scoateti amandoua
MirelusV, da tu ce mai zici ?
"Lachi cea neavertizata" te pup !
o canicula usoara va doresc !
Kariris spune:
Multumesc pentru amabilitate, Anca! Dupa ce ca le primesc asa una calda, una rece.... tocmai ma bucuram ca am scapat de avertisment si, in timp ce-mi "savuram" bucuria am primit o veste super nasoala, de-mi vine sa ma impushc... mai vii si tu cu dragalasheniile tale tip "bitter" sa-mi arzi o lopata in cap! Nu ca nu as merita-o... si n-aveai de unde sa stii, dar chiar nu era momentul! Apropos de "haina de vreme rea" azi noapte pe la ora 2 asa ma mancau degetele sa te sun... sau macar un SMS sa-ti trimit.... dar m-am abtinut! Oricum, iti promit ca de acum o sa te sun doar cand oi fi fericita, implinita, sanatoasa si iubita! S-ar putea sa-mi simti lipsa.... Sau cand o sa-mi fie dor de tine...pur si simplu sa te intreb ce mai faci, nu o sa ma mai plang niciodata!