Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 13
sheherezada spune:
liana30,thea_m multumesc de suport da deprimarea ramane....de aproape doua saptamani sunt asa si nu stiu ce sa mai fac sa reusesc sa ies din starea asta tampita...ma simt fara nici un sens si nici nu se iveste vreo speranta la orizont...
lachi poate te mai inveselesti putin ca nu-ti sta bine suparata
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
MirelaV spune:
sorinelu, ce sa fac...uite sunt la munca acum si in rest nu mai zic nimik. ma lupt cu caldura, astept concediul. nu-s intr-o stare f buna de cateva zile..dar trece si asta...tu esti bine?
restul fetelor..pupicei
MirelaV
pupicei pe burticei
Kariris spune:
bag io sama ca voi toate sunteti plecate la mare, la soare, etc...sau cine stie pe unde si ce faceti... asa ca va urez un WE super, cu liniste, odihna... dar si distractie!
gogosaro de cand ma tin sa-ti dau un si o si sa-ti multumeasca fata!
Relya spune:
salutare fetele,
Am zarit-o pe irinacodrina, pe DC si am invitat-o aici...la vechituri. O dadusem disparuta !
toate fetele fara deosebire !
si o saptamana linistita si plina de voie buna va doresc !!!!
irinacodrina spune:
Buna fetelor, chiar ma intrebam unde ati disparut... ma gandeam ca poate ati ramas toate gravidute.. ce frumos ar fi!
Eu nu prea intru pe forum, ca nu mai am acasa net, si la servici sunt f.f.aglomerata.
Oricum, acu am schimbat duphastonul pe utrogestan, luna trecuta am facut si pregnyl.... acu sunt in ziua 31, si tin pumnii stransi.
Si daca nu imi iese figura pana la sfarsitul anului, renunt la tratamente, ca m-am facut cat casa, si nu mai rezist... si ne indreptam spre adoptie. Sunt atatia copii parasiti, care au nevoie de dragoste... e pacat sa ne risipim dragostea in van. Si dac-o fi sa se intample minunea pe cale naturala, un bb va fi binevenit oricand!
V-am pupat!
Irina Codrina
Kariris spune:
Imi place atitudinea ta Irinacodrina! Bravos! eu tin pumnii si pentru luna asta
Relya
Ancuto, ma mai iubesti????? Eu, DA!
asi spune:
Lachi felicitari ca ai scapat de cartonasu'roshu.Vezi sa nu mai calci pe bec
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Liana30 spune:
lachi ..adica "traznit'o" io sunt la munca ..nu la mare nu la soare..ci la munca.daca simti dorul fetelor baga la " baba" un BZZZ si vb je cu tine..felicitari pentru pierderea tinichelei
in rest va pupacesc pe toate..eram in trecere..fugg la munca!!
TEO eu vreau cat mai repede dar se pare ca o sa ratez si luna asta ca e toata lumea in concediu si pe mine nu are cine sa ma opereze..tocmai acum cand vroiam si eu
fuggggg da revin ..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
'neatza!!! revenii...
lachi sa'ti verifici mesengerul am nevoie de tine..te rogggg..
fuggggg..da revin!!
o zi minunata!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"