Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

lachione: imi pare rau de problema cu trompele, insa pe de alta parte hai sa gandim pozitiv. Nu risti la FIV deloc sa faci SEU. Te pup si iti tin pumnii. Ai fost bestiala cu dr.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

asa dragutzelor, scrieti, ca va sta bine !
Lachi, bafta maxima cu FIV-ul, o sa fie bine !
Asi, nasol cu febra, imi dau seama ce spaima ati tras, bine ca e ok acum...eu sa iti spun drept ca de la chestii de genul asta ma obisnuisem deja cu anitibioticul. Stiu ca teoretic la raceli nu e voie antibiotic, dar la al meu numai dupa ampicilina ii trecea orice banala raceala...asa vroiau muschii lui...pupici lui Razvi !
cat despre accidentul ala, ce sa mai zic...Doamne fereste-ne pe toti, ca se pot intampla tot felul de stupizenii...saracul tanar, Dumnezeu sa il ierte
Tabitha, am citit de reusita ta si te felicit din inima, sa dea Domnul sa fie bebicul sanatos si la locul lui si sa stea cuminte 9 luni !

o zi faina tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

vale iti tin pumnii sa reusesti si sa ti se indeplineasca dorinta
thea_m sa dea dumnezeu sa se prinda
asi multa sanatate pentru Razvan si sincere condoleante pentru angajatul tau
lachi mai ai o speranta cu fiv-ul asa ca fruntea si fi optimista ca asa iti sta bine
Cat despre mine...eu sunt prea deprimata si nu are sens sa va deprim si pe voi.

pentru toate fetele

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Shehe, dau eu un sa treaca la fata deprimarea.

Eu tocmai am vorbit cu vale care mi-a zis ca daca face rost azi de bani pentru FIV, imi face cinste si mie cu un FIV.
M-am scos!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Anca inapoi.Ai reusit sa-mi smulgi un zambet la faza cu scosul....

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

intru si eu tot pe fuga sa va salut..
vroiam sa'ti spun "traznit'o" ca te ratai..si imi pare tare rau..avusa moa o presimtire azi..si suna pe cineva..din pacate talica plecasei..da ma scosai si io..vorbii cu
bubulina..Amely.. sorumeea,,si Sherita careia ii tin pumnii maine la IA..
moamaaa sper ca nu te dadui de gol..sa ma ierti daca
asa ca sehe ete ca si io bagai un "scos" reusii sa te fac sa deschizi gura mai larg?pentru zambet soroo
asi ..imi pare simcer rau..ma bucur insa ca Razvan e bine.
Doamna cu fiv nu pot sa fac cinste..da un suc tot dau..si un cap de musca pot face rost
vale nu cred ca mai trebe sa'ti spun..doar stii ca "nebuna" care te dispera iti tine pumnii stransii!!
Teo tie iti doresc sa fii linistita in cele 2 saptamani iar dupa sa fii super fericita!!
moldoveancooo iti spun doar atat..te iube mult..restul il stii..
In rest sunt binee..va pupacesc pe toate fara exceptie!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Sarumana de tinut pumnii!
Deocamdata nu s-a rezolvat,dar sunt mari sanse pana in toamna sa ii am,o sa vedem....

Anca,daca am zis,am zis

Asi,imi pare rau de ce s-a intamplat,neglijenta isi spune cuvantul din pacate.....

Eu sunt cheauna de somn,pe la 4 dimineata s-a plimbat unu cu o motoreta pe strada,facea ture omu,ma si o ambala la fiecare 10 m de-ti venea sa te urci pe pereti,dupa ce a venit politia si a primit amenintari si de la un vecins-a potolit....

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Liana, Asi, Lachi, Sheherezada multumesc de incurajari. Acu nu pot spune ca nu visez cu ochii deschisi, dar incerc sa nu-mi fac prea multe sperante.
Asi bine ca Razvanelu s-a inzdravenit. Se pare ca vara e greu si pentru pitici ca si nepotelul meu a avut probleme.
Shehe pup fata deprimata, poate mai trece putin tristetea.
Liana pe cand laparo?
Lachi razbesti tu pana la urma ca te stiu fata luptatoare!
Va pup pe toate si scuze pentru mesajul laconic dar ma urmareste treaba si trebuie sa fug, desi cred ca tot ma prinde.

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: dulce

Am pus poze proaspete de azi dimineata, in cel de-al doilea album. Ce daca TB a scazut azi dimineata sub 37,0 grade? Ce daca mi-au aparut scurgeri bej ieri dupa-amiaza? Cele 2 teste de azi dimineata imi zic clar ca e sarcina. Azi sunt ziua 33

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

tabitha felicitari!!!
tumpilicu, sunt prin zona.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput