Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 10
valentinag spune:
I'm back!
Azi aflu daca rezolv cu banii de fiv,sa-mi tineti pumnii!
Ioana,hai la Romanika si mergem la mare!Mi-e dor de tine!
Asi,ce-ai patit?
"La vita e bella"
poze
thea_m spune:
Salutari pentru voi!
Vale eu iti tin pumnii sa rezolvi si cred ca o vei face pentru o cauza atat de nobila.
Anca cum te-ai acomodat cu serviciul acum cand concediul s-a terminat?
Eu am reusit sa mai bifez o inseminare acum o saptamana. Mai departe...
pentru toate
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Relya spune:
Vale , Doamne Ajuta !!!
Eu sunt cu ochii pe DC , dar de scris nu prea scriu ca n-am noutati de nici un fel. Deocamdata-s in asteptare pe toata linia.
toate fetele fara deosebire
Anca Wish spune:
Iti tin pumnii, Vale!!! Poate da Doamne-Doamne si petreci revelionul asta cu greturi.
Thea, bafta multa si tie. Tare m-as bucura sa reusesti.
Eu sunt ca o musca fara cap. Nu reusesc sa ma organizez deloc.
Dar imi revin io.
O zi usoara tuturor!
anca...SIGUR intr-o zi
Sorina7 spune:
Hola dragutzelor !
ma gandeam ca s-a renuntat la subiect, ca nu mai scria nimeni nimic...
Vale, bafta maxima !!!
Thea, sa dea Domnul sa se prinda !!!
vedeti ce de galerie va fac......oops...am uitat-o pe Ancutza, galerie si pentru tine sa te organizezi ! ...
Relya, da si daca nu ai noutati, hai sa mai schimbam o vorbulitza
ca nici io noutati nu am de fel, da as mai sta la taclale
pupici tuturor !
Relya spune:
Sorinache,
Nu sunt intr-o dispozitie grozava ... Acum un an , in acesta perioada, treceam de la extaz la agonie ...si uite ca inca ma afecteaza. Asa, parca nu am aer... Da-mi trece !!! Sper !
Thea sa dea Dumnezeu sa-ti reuseasca inseminarea !!!
AncaW
Fetelor stiti ceva de Dandana ? trebuia sa nasca.
toate fetele fara deosebire
thea_m spune:
Anca, Sorina, Relya multumesc. Deocamdata nu ma agit prea mult, sa vedem saptamana viitoare ce dispozitie am.
Relya te inteleg pentru ca prin aceleasi stari trec si eu, dar primavara. Pe mine s-a prabusit cerul intr-o frumoasa zi de primavara cu un soare cald, numai sufletul meu era inghetat si nu vedea nicisoarele nici primavara cea verde.
Teodora
Poze
Aniversare 2006
Kariris spune:
Hai salut gagici!
Vale, sa dea Domnul sa reusesti sa obtii banutzii pentru fiv! Iti tin pumnii.
Thea asteptam vestea cea mare! E cazul sa se prinda ceva, nu?
Ancuto nu te-am mai sunat ca am fost shoimarita la maxim! Dar vorbim noi...cat de curand!
Relya si Sorinache, nici eu n-am vesti...bune...fivul o sa-l fac, asa ca sa bifez actiunea. Eu insa tot speram sa mai am vreo sansa vreodata sa mai raman natural. Insa am vazut rezultatul la histeroscopie unde scrie clar ca nu se vizualizeaza orificiile tubare, deci trompa mea e "inchisa" bine de tot. Asa ca mi-am luat gandul, tinand cont de faptul ca e oricum nefunctionala, acum mai e si infundata bine.
Om trai si om vedea... daca o fi sa fie o sa fie acum in toamna, daca nu, asta e! M-am obisnuit cu ideea.
Fetelor va pup pe toate.
asi spune:
Vale sper ca ai rezolvat cu banii de fiv.Doamne ajuta sa fie bine
Thea iti tin pumnii sa se prinda bebe.
Razvan a facut acum cateva zile febra mare fara nici un alt simptom.Am fost la 4 doctori care nu stiau ce are.In final dupa 4 zile de febra peste 38 si cu antitermice la 4 ore eu si pediatra mea am hotarat sa ii dam antibiotice "in orb" ca nu stiam ce are.Dupa antibiotic febra a scazut si acum e bine.Boala lui Razvan a fost cireasa de pe tort daca pot spune asta.Saptamana trecuta in 19 (cand aniversam 9 ani de casatorie) am avut un accident mortal cu unul dintre oamenii mei.Asa ca aniversarea mea a fost petrecuta dand declaratii.Ca sa nu mai vorbesc de trauma psihica.Bietul om avea 26 de ani si a murit stupd din cauza unor imbecili care i-au aruncat o caramida in cap de la etajul 6.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Tabitha spune:
asi draga: imi pare tare rau pentru necazurile prin care ai trecut. Bine ca s-a rezolvat cu Razvanel. In ceea ce priveste decesul unuia dintre oamenii tai, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Iti doresc sa se fi terminat seria problemelor si sa inceapa o perioada mai buna pt. tine si ai tai. Pupici
Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara