Clubul moldovencelor de peste Prut (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Iaka si io, o stafie lesinata... la cite treburi aveam azi de facut, numai o intoxicatie imi mai lipsea, dar exact asta am patit ... off, sint terminata, abia ma tin pe picioare. Si eu ma mir cum de am reusit sa fac curatenie in casa in starea in care eram, mare-i Dumnezeu... sper sa-mi revin pina miine, altfel n-o sa sa ma pot bucura pe deplin de revederea cu parintiii.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Alina, ai ghicit, sintem in febra pregatirii bagejelor. Avem si noi o groaza, cum altfel? Noi tot cu trenul plecam, cam peste 23 ore si 35 de minute.
Sa faci poze cu Deanna printesica la nunta neaparat!
De Lucia nu stiu nimic, de Mamanati zicea Violeta ca s-a intilnit in we intimplator intr-un parc. Rodica tot n-a mai intrat demult, am inteles ca le-a expirat contractul cu providerul, si ei nu l-au prelungit, data fiind plecarea iminenta. Iti scriu PM.

Cornelia, stiu cum e cu mesterii, tre sa stai cu ochii pe ei, altfel iti fac fel de fel de minuni. Sper ca ai vostri sa fi inteles exact ce doriti voi.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Of Nati numai asta iti lipsea acum ,cum te simti ?sper ca mai bine .cu ce te-ai intoxicat ?
eu abia am terminat cu telefoanele ,tot sun si anunt pe rude si cunoscuti cind o sa fim acolo ,ca data trecuta unii sau suparat ca nu ne-am intilnit ...
iti doresc o calatorie usoara si fara peripetii .Bunicii cred ca vor fi tare bucurosi sa-l vada pe Vladut .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Davina

Of Nati numai asta iti lipsea acum ,cum te simti ?sper ca mai bine .cu ce te-ai intoxicat ?
eu abia am terminat cu telefoanele ,tot sun si anunt pe rude si cunoscuti cind o sa fim acolo ,ca data trecuta unii sau suparat ca nu ne-am intilnit ...
iti doresc o calatorie usoara si fara peripetii .Bunicii cred ca vor fi tare bucurosi sa-l vada pe Vladut .

poze

Alina, nici eu nu stiu de la ce m-am intoxicat. Am vorbit cu o prietena medic, mi-a zis ca vara sint f. frecvente intoxicatiile, din pacate, cica poti sa iei microbi si din aer!
Deja ma simt mai bine, nu mai am greturi, dar tot slabita sint, ca am mincat doar 2 felii de piine azi. De mincarea normala nici nu pot s-o miros, s-o maninc nici atita. Incerc sa privesc partea buna a lucrurilor: mai slabesc si eu nitel

Si voua o calatorie usoara si sa treaca repede timpul (stiu ca voi aveti un drum mai lung de facut)!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor,intru repede si eu pe aici sa va SALUT,
caci inca nu am citit nimic,caci e tare greu de astazi internetul.
Sa va spun ca intilnirea a mers ffff bine, toti suntem bucurosi si "ocupati" cu de toate.
Am primit si eu un cadou de la cumnata ,un inel de argint foarte dragut.
Acum facem si masaj Loredanei,si ma bucur ca sunt rezultate.
Va spun la toate o zi cit mai BUNA si VESELA.
eu merg la citire.

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare
m-am bucurat cind am vazut ca ati postat mai multishor aseara, insa m-am intristat cind am vazut ca te-ai intoxicat Natali, sper ca te simti mai bine acum! Iute o virtuala p/u tine... Incearca pesmeti si bea apa... Eu de obicei ma simteam mai bine dupa ce mincam pesmeti...
Azi mai vine taticu sa le "tina de urit" - a zis ca face lineika cu ei ... Cauti mesteri si nu gasesti! Toti mesterii mai buni is plecati la Moscova, in Portugalia...
Alina, l-am facut cu brinza simpla, care se vinde impachetata ca untul, costa 5 lei si ceva pachetul de 250 g... Eu n-am avut cu ce s-o maruntesc, asa ca am maruntit-o doar cu furculita, insa ca sa fie mai fina se poate de maruntit cu robotul (cred)... Sa faceti numaidecit poze cu Deanna in rochita...
Drum bun la ambele si vacanta placuta!
Alincic, taticu nu in zadar recomanda tuturor masajul si bazinul . Ca fac minuni ambele! Am mai scris si pe aici cu citeva saptamini in urma ca imi amortea piciorul drept si miina dreapta - pai mi-a facut taticu masaj de vreo citeva ori si sotul de mai multe ori si acum parca e mai bine Imi dau seama ca sinteti f ocupati cu vizita fratelui si familiei. Asa ca te iertam ca intri mai rar, insa mai scrie din cind in cind ce mai fac prichindeii si tu. Sa porti sanatoasa inelul!
Corina, voi cum va mai simtiti?
De fapt se simte lipsa tuturor fetelor, i-a sa facem apelul : Lucia, Alinka, Lilia, Nati, Diana, Silvia, Cristina!
Tanea, Elena si Elena, sint la deci au absente motivate
la toate si o zi cit mai reusita!

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Cornelia, mercik chiar asta am consumat ieri, piine prajita in cuptor (ca toaster nu am) si apa. Azi ma simt foarte bine, a trecut cosmarul, gata, slava Domnului!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna!
Natalia, ma bucur f mult de noutatea buna . Sa ai grija data viitoare sa nu mai fie!
Fetelor , si zimbete cit mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinash spune:

Buna ! Eu sunt prezenta si raspund la apel! M-am intors ieri de la mare. In citeva cuvinte - apa super, regiunea iti pare super numai daca ai virsta pustanilor de pina la 18 ani, in alt caz cam te deranjeaza toate zgomotele facute de discotecile si snack-bar-urile de prin prejur. Ei dar in general a fost OK. Pe viitor mi-am facut o notita -- vacanta cu familia merita un loc mai linistit.
La multi ani Cornelia! Multa bafta in tot ce ti-ai pus de gind. Asemeni urari de bine si celorlalte fete celebrate, deoarece fiind noua pe aici inca nu prea am retinut cine si cum e aniversat. Pe viitor promit ca o sa fiu mai exemplara si bun pioner .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

!!!!!!!!LA MULTI ANI CORNELIA!!!!!!!

Mii de scuze de intarziere, abia ne-am revenit si noi cu picioarele pe pamant.Am fost si noi plecati acasa(Ucraina), am fost si 2 zile la mare, ne-am scaldat, ne-am "prajit", karoche a fost super bine, pacat ca atat de putin!
Fetelor care au plecat(Natalia-care nu a luat ramas bun, ca m-am intristat) si care pleaca in curand -Alina, le urez drum bun si vacanta cat mai placuta si reusita!!!!

Noi suntem foarte bine, lucram si zi si noapte, sa speram ca e cu mare folos. In rest in toamna asta vom avea 3 nunti, una la care vom fi nasi, alta suntem invitati de cumatrul nostru(la care este el nas mare) si alta a cumnatului meu(care ne-a luat prin surprindere), mai in scurt nuntile vor fi in luna octombrie, asa ca vom fi in priza!

Cam asta e , deocamdata!

Alina

Mergi la inceput