Clubul moldovencelor de peste Prut (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Violeta, hihi, eu dimpotriva nu suport sa am unghiile lungi, exact cum ai zis, ma simt stingace in tot ce fac.
Ce e terranova si ce se vinde bun acolo?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Violeta, sa-mi zici te rog daca ai vazut vreo bluzita sau pantaloni p/u mine - adica bluzita mai larguta si pantaloni cu talie joasa
Concediu placut in continuare!
Natali, e un magazin gen Mango, nu stiu cu ce altceva as putea sa-l compar... Eu n-am fost in interior, doar vitrinele si parerea lui frate-meu... Am inteles ca e o retea internationala de magazine de fapt intre timp am gasit si site-ul www.terranova-on-line.com" target="_blank">lor

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, clar, merci de link. M-am uitat un pic pe site, e cam greoi si-ti piere repede cheful sa navighezi pe el. Hainele sint dragute, tineresti. Pina cind sint reducerile?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Numai ce am venit de la shoping....cu miinile goale! Nu am avut ce vedea. Marimi mari ramase doar, la produse dragute fie ca nu au pus reduceri fie ca au pus dar f mici si in plus marimile nu corespund intotdeauna. Mai degraba am vazut la puma lucruri bune cu reducere de 50% si la benetton la fel.
Asa ca nici nu stiu ce sa sfatui... mai vine va duceti si vedeti voi, poate gasiti si lucururi bune.

Mergi la inceput

Violeta, nu stii cum sint la noi reducerile? sau sint reduse lucrurile cu doar vreo 20-30 de lei sau sint cele mai urite si mari marimi

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Nu stiu.. nu stiu... de-acum a 2-a oara o dau in bara cu terranova Bluzite erau frumoase, dar fara reducere sau sus erau largi, la mijloc bine jos strimte...eu inteleg ca figura mea nu-i cea mai perfecta dar chiar asa...

Mergi la inceput

'neata
fata de ziua de ieri, azi sint plina de emotii/griji. De dimineata au venit niste mesteri care trebuie sa lucreaze vreo 2-3 zile. Si au de facut niste chestii mai complicate, eu le-am explicat ce si cum vreau, sotul - de unde si ce sa ia... insa mi-e frica ca tot pina la urma n-au inteles totul ... Cred ca la pauza de masa o sa-l rog pe sot sa "traga" o fuga pina acasa sa vada ce fac... sper sa aiba timp... L-am rugat si pe frate-meu sa vina sa traga cite-un ochi la ei... Saracutul de el, cred ca-si va scrie teza de licenta pe constructii - la cit de tare l-am implicat si noi si parintii in aceasta...
Violeta, imi pare rau ca nu ai gasit nimic. Asa croiesc unii hainele, ca si eu am patit-o de multe ori...

lia_c
de-ale mele

Mergi la inceput

am impresia ca doar eu bintui pe aici ca o stafie ... dar las ca voi va intoarceti din concediu si ma duc eu

lia_c
de-ale mele

Mergi la inceput

Nu doar tu.... impreuna cu mine HHHHHUUUU...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
ce mai faceti ? la noi e asa de cald ca nici nu-mi vine sa deschid calculatorul.Zilele trecute au fost cite 45 de grade.Ieri am fost si i-am cumparat printesei rochie si pantofi de nunta ,i-am impachetat hainele si m-a apucat groaza la cite bagaje o sa avem ..
Vio filare daca nu ma gresesc inseamna cind iti taie parul cu foarfeca aia care seamana cu un pieptene ca sa-ti rareasca parul (sa ma corecteze cineva daca gresesc ).Cit despre haine imi pare rau ca nu ti-ai gasit nimic ,poate asa e stilul acum la bluze ?eu m-am uitat pe site-ul dat de Cornelia si mi-a placut cel mai mult o pereche de cisme cowboy ,aici asa se poarta anul asta .
Pose cu coafura trebuia sa fac in we ,acum l-am spalat si trebuie sa-l aranjez iarasi .
Noi cu avionul aterizam in Bucuresti si dupa luam trenul la MD.Cind ajungem la gara vine sora cu cumnatul sa ne intilneasca ca venim si cu catel si cu purcel dupa noi ,vorba aia .Mai e si problema cind vin acasa trebuie sa ma fac translator ca ai mei nu stiu engleza si sotului ii vine greu sa se exprime in romana.
Cornelia sa porti sanatoasa cerceii.Cu ce fel de brinza ai facut tortul nemtesc ?ca eu azi ma apuc sa transcriu recetele pe care vreau sa le pregatesc acolo .
Nati nu stii nimic de Rodica,Lucia sau mamaNati ?ca n-au mai intrat demult pe aici ...la voi gata bagajele ?
Fetelor o sa-mi fie tare dor de voi ,o sa-mi lipseasca mesajele voastre enorm.
v-am pupat .
mai scrieti ce va fac bebeii,copilasii ...

Mergi la inceput