Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 3

lia_c spune:
'neata
Elena, tu intra din cind in cind si da trezirea
Elena/Doinash, la sigur ca trebuie sa fie deja pe plaja
Natali, probabil e f ocupata cu pregatitul bagajelor/cumparaturilor... bafta!
Alina, imi pare rau ca nimeni n-a vrut sa stea cu puiul...pacat, s-ar fi distrat cu ea... Dar las ca tot ce se intimpla se intimpla spre bine Bravo ei ca a fosta sa curajoasa: fara miriituri, mofturi si plinsete
Ati facut poze? I-a pune vreo doua...
Alincic, si multa bafta!
Tanea, multumesc. Ieri sotul m-a "fotkait" si in celelalte tinute... Insa cind sa le bag in pc, am vazut ca el in loc sa apese butonul "photo", a apasat "record" ... asa ca a facut filmulete cu mine Iaka asa daca aparatura asta are o multime de butoane si el zapacit fiind ca l-am "rupt" de la pc...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

lia_c spune:
nu stiu cum sint la voi preturile fructelor, aici insa am ramas shocata cind am vazut ca 1kg de caise costa 15-18 lei, dolarul fiind 13.3 de cumparare. Piersicile sint mai ieftine 8-12 lei... Toata piata e plina de niste conopida cu care nu mai ai ce face toata innegrita si ras-inflorita... Perele/prasadele 20 lei kg
Stiuletele de porumb 2 lei bucata, insa tot n-am putut alege sa cumpar... Preturi de Europa...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Balbina spune:
Hop si eu
Cornelia, si aici fructele sint scumpe, dar deja sintem obisnuiti
Va trebui sa mai faci o fotosesie, daca a fost sotul neatent
Elena, ma bucur ca mai intri pe aici si mai scrii. Anfisa e o mare figura, ca de obicei de altfel. O lasam la niste prietene, care au si ele un motan. Acuma sper sa nu se lase cu o paruiala pisiceasca . Prietenele mi-au zis ca primele zile ii vor tine in camere separate. Cred ca am sa le sun zilnic pentru noutati. Sa vedem... I-am cumparat un cos din plastic, pentru transport. Cel mai incintat de el insa este Vlad
care se joaca cu mare placere: il umple cu diverse jucarii, inchide capacul si il plimba prin casa
Apropo de Vlad, cred ca sintem in perioada de tranzitie spre vorbe repeta orice cuvint auzit si pronunta tot mai bine. Cred ca pina in toamna o sa vorbeasca in fraze legate deja.
Tanya, vacanta placuta in Grecia si fara peripetii!
------------------
Numai bine,
Natalia

Violetik spune:
Merci inca odata pt toate fetele pt felicitari!!!
Eu eri mi-am luat cadou! Inel cu aur alb si rosu cu perla. Asta din partea sotului mi-a dat bani si a spus sa mi-l aleg singura care imi place. L-am gasit in set cu cerceii, asa ca am fost "nevoita"
sa iau si cerceii
Si din partea parintilor ( ca sa nu ramina si ei mai prejos mi-au luat o bratara cu pietre de circoniu( sper ca asa e corect) ah, da... si setul tot continte cite o pietricica mic de circoniu. Azi am auzit vorbin de alexandrin. Ce e aceasta?
Azi am mai avut o fericire in familie: frate-meu a intrat la buget la utm. Era pe locul 5 in lista. El trebuia sa fie admis la buget la o universitate de aici pt ca sa i se permita sa faca studii in Franta. Asa ca actele deja pt viza le-am dat si asteptam plecarea pe 8 august
Prea m-am intins... va urez numai bine! Ma duc sa citesc deja in urma! [motioconul care va spune larevedere]

Balbina spune:
Vio, wow, ce cadouri super! Nu poti sa le faci poze, sa vedem si noi? Felicitari pentru fratele tau!
Fetelor din Chisinau, sa-mi ziceti daca vreti sa va aduc ceva de la Bucuresti. Imi scrieti pe PM eventual.
------------------
Numai bine,
Natalia

lia_c spune:
'neata
la noi se prevede o noua zi de arsita...
Violeta, intr-adevar ... Sa-l porti sanatoasa! Dar dupa descriere parca seamana cu setul meu de anul trecut
: tot aur alb si rosu, pietricica si perla - atit cerceii cit si inelul. Seturile de genul asta am impresia ca sint de genul care se mostenesc din generatie in generatie - adica nobil si aristocrat
Tu la ce magazin la-i cumparat? Ca noi ieri am umblat prin toate magazinele de aur din centru si cu mare greu mi-am gasit cadoul din partea parintilor... Aveam impresia ca n-au mai adus aur de ceva vreme in Chisinau si au ramas doar modelele care nu s-au vindut...
Felicitari si fratelui p/u admitere!
Tocmai am aflat ca mai pleaca niste prieteni dragi, tot la inceputul lui august in UK pe cel putin un an ... Cred ca raminem doar noi in MD
Natali, ce ingenios Vladut, indata i-a gasit utilizare coshului S-o tina tot asa cu progresele
Tanea, am uitat si eu sa va urez, vacanta placuta! E f frumos si linistitor in Grecia. Nasii au fost anul trecut doar in excursie pe citeva zile si au ramas de Grecia...
pe curind lia_c
de-ale mele

Violetik spune:
Buna!
Merci fetelor
Balbina, o sa incerc mai tirziu sa le pun.
lia_c, eu am avut aceeasi impresie, sau is modele vechi sau e aur turcesc.
Ce preturi sint in grecia comparativ cu turcia?
o zi buna!

Balbina spune:
Am vazut acum pozele Davinei de la Disneyland. Mi s-a parut foarte impresionant parcul acesta de distractii, cred ca le place mult copiilor sa mearga acolo. Alina, ati reusit sa vedeti toate de pe acolo sau erau prea multe pentru a fi vazute intr-o singura zi? Deanna e tare frumusica! Si mami pe linga ea
------------------
Numai bine,
Natalia

Davina spune:
Buna fetelor!
Tania mersi de raspuns .Eu pina acum ma faceam cu suvite blonde dar de 2 luni tot mi-am vopsit singura parul si mi-a esit o culoare rosierica ,e mai deschis un pic la virfuri .Tu ti-ai gasit costum de baie pe plac ?
Vio alexandrinul e o piatra semipretioasa care-si schimba culoare (parca din roz in verde sau albastru).Felicitari pentru achizitii,sa le porti sanatoasa.Felicitari si pentru fratele tau .Ce culoare au perlele ?
Elena noi o sa ajungem pe 2 august,cu ajutorul lui Dumnezeu.
Nati bravo lui Vladut ca progreseaza cu vorbitul ,acum o sa fie si mai interesant.Cum se impaca Vlad cu pisica ?nu o trage de coada ?Desneylandul e si pentru copii dar si adulti .Noi de data asta am fost la vreo 12 raiduri mai mult pentru copii desigur .Eu cel mai mult vroiam sa ajung sa vad Piratii din Caraibe ca au schimbat totul acolo ,chiar si statuile arata ca Johnny Depp.Cescutele se misca in cercuri ,Deanna a ametit :-)E foarte mare parcul,poti sa-l vezi cu trenutul daca vrei ,muzica din povesti peste tot ...ar trebui sa faca mai multe parcuri din astea prin lume si cu preturi mai accesibile sa poata vedea toti copilashii .
Mersik de coplimente .
Fetele care pleaca la mare odihna placuta ,soare si bronz frumos.
va zic o zi buna si eu am plecat ca prea m-am intins la vorbe :-)

Crinia spune:
Buna
Violeta felicitari pentru astfel de achizitii. De unde ai cumparat si cit te-a costat? Astept pozele.
Cornelia ce ti-ai ales pina la urma? Sau mai bine zis ce ai vrut sa cumperi? Si noi am umblat prin toate magazinele de aur sa-i cumpar lui frate-meu lant, dar pina la urma nu aveam ce alege, sunt aceleasi modele de impleteturi ca la toti , nu e nimic original. Am inteles ca pe miine tb sa aduca marfa noua si vrem sa mai vedem daca gasim ceva pe plac.
Davina sunt tare mistoale pozele, dar ce coloratie, arhitectura si costume. E o frumusete...si in special Deanne si mamica. Cit costa intrarea si unde se afla Disneyland? Poate ajungem si noi acolo. Ce ma bucur ca ajungeti pe 2 august, poate reusim sa ne vedem. Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?