Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_woman.png)
Davina spune:
Buna fetelor!
Karina sper ca te simti mai bine .Ti-au ajutat pastilele ?orezul si banane ti-a prescris sa ne ai diaree probabil si Gatorade e cu elecroliti sa te hidratezi (e bautura preferata a sotului).Si noi am folosit Sprite pentru Deanna cind a avut diaree (fara gaze desigur) si a ajutat-o mult, desi la inceput eram in dubii .
Nati abia asteptam sa ajungi acasa sa ne scrii mai des si sa postezi niste recete noi .
Lilia ce bravo e Amelia ,felicitari pentru progrese .Sa vezi acum ce curatenie o sa-ti faca zilnic
Am uitat sa zic ca i-am taiat si motul Deannei si nasa-sa a pus-o iarasi sa aleaga dupa tava .A ales un centimentru din ala pentru croitorese ,aur si parfum :-)
Noi ieri am cumparat o masuta cu scaunel pentru pui din lemn ca sa scrie,deseneze poate asa n-o sa mai distruga casa .
we placut .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alincic spune:
SAlut fetelor!!!!!vai ce dor imi e de toata lumea.De parinti,prieteni si nu in ultimul rind DE VOI.
Scriu mai rar di motive"tehnice".poate cind vom fi la rent(gazda)voi putea scri mai des,in caz ca vom avea net.Ca de nu,e capetz cu mine.
Davina,inchipuetzi cum se uitau la noi cei din avion,cu ai mei 3 neastimparati....... Ne stia toata lumea,caci ultimile ore se ducea Lori in brinci prin tot avionul si eu dupa ea (tot in brinci).
Cind voi avea timp,va mai scriu perepetiile noastre.
pa,si va pup pe toate
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
mamanati spune:
Buna fetelor,
Imi era tare dor de voi dar nu prea ma lasa oboseala si bubulita sa scriu.
DIana, merci ca ai anuntat fetele despre bucuria noastra. Fetelor merci pentru felicitari!
Acum trec la detalii. Duminica dimeata m-am prezentat cu bagajul la spital ca implineam 42 de saptamani dar scumpica - nici gind sa iasa la mami si tati. Mi-au pus o injectie si mi-au dat doua pastilute sub limba. Travaliul cu tot cu nastere a durat 3 ore. Contractii foarte puternice, mai ales ultimele, credeam ca dau duba. Dar noroc de sot care a fost alaturi si ma incuraja si ajuta. Mi-au rupt apele si erau verzi. Cind s-a nascut bubulina noastra avea un nod veridic la cordon. Doctorita (care a fost superrr!!!) a spus ca e o norocoasa ca din cauza acestui nod putea fi fatal. Dar e mare Doamne Doamne. Si iata-ne cu comoara noastra CAMELIA (ne mai gandim la al doilea nume) acasa. Cu mami si tati super fericiti.
Papam laptic doar de la mami desi ma dor sanii de imi vine sa urlu. Mai avem icter dar speram sa treaca in curand. Si nu ne mai saturam sa o tot admiram.
Va pup pe toate,
Mami super fericita de Camelusha.
P.S. Astazi am implinit o saptamana!
citza spune:
buna fetelor,am o rugaminte la voi. vreau sa ma ajutati, am nevoie de un nr . de telefon .eu stau in romania si nicicum nu reusesc sa dau de el.va rog frumos cineva sa sune la nr, 1188 (apel gratiut) si sa intrebe nr de telefon al lui CRETU VALERIU din SAT MILESTII MICI< RAIONUL IALOVENI. va multumesc mult de tot.
cecilia
lia_c spune:
'neata
In sfirsit ajung si eu in fata pc... Noi crestem, numai se intinde mami sa se odihneasca oleaka si noua ne apare cheful de joaca si burtica devine miscatoare Azi vine tati
, el stie cel mai bine cum sa ne faca toate capriciile
La intilnire m-am simtit si eu super bine, pacat ca n-am putut sta mai mult
Nati, felicitari pentru prima saptamina implinita! Bravo sotului ca a fost alaturi! Frumos nume - Camelia! Bafta la gasirea celui de-al doilea nume! Pe noi ne intreaba toti ce nume am ales, iar noi dam din umeri... e f greu sa hotarasti, sotul vrea sa fie ceva "scurt, clar si cuprinzator", iar eu vreau ceva mai melodios, mai unic, sa poata pronunta si strabuneii
si sa se "asorteze" cu toate celelalte...
Fetelor, daca aveti sugestii de nume de fetita - you are welcome!
Alincic, las ca si-au mai descretit fruntile si pasagerii cu nazdravanii tai Mai scrie cum v-ati adaptat acolo, cum se simt picii?
Lucia, iti tin pumnii sa aveti inet si la apartament Am vazut pozele, tu arati super bine, iar Laura e o dulce. Am copiat vreo 2 poze unde Laura e in rochita de botez (mi-a placut f mult rochita
) Bravo buneilor ca au organizat pentru ambele nepotele!
Alina, frumoasa vacanta! Ia sa nu mai certi fata cind iti ia ojele, umbrele si rujurile - ea se antreneaza de pe acum, davada ce a ales la taierea motului Felicitari p/u mobilierului puiului!
Corina, mamica se ungea cu o crema Advantan si nu i-a ramas nici semne, doar ca pielea a devenit mai sensibila acum acolo... Saracuta de tine cite au dat peste tine... Cum te mai simti? Eu tot stiu ca se pune apa rece/gheata...
Natali, e f urit cind masina cedeaza la drum, dar bine macar ca erati in oras! Sper ca ati ajuns deja cu bine! Lui Vl;adut ii place cu masina?
Lilia, ma bucur de progresele Ameliei, cu toate ca ti-a dat palpitatii de inima Bravo
Diana si Liuda, intr-adevart ce mica e lumea!
Liuda, bine ai venit, sper sa te simti bine. Felicitari p/u sarcina! Cum te simti la moment? Au trecut greturile?
Nastea, mai scrie, eu inca nu mi-am instalat mail-clientul acasa si nu pot sa-ti scriu email-uri - sper sa rezolvam azi-miine si problema asta! Ce mai face Alex?
Violeta, mi-a placut f mult rochita ta si iti statea f bine!
am terminat si ceaiul de dimineata si fug sa ma aranjez un pik in casa, ca cu conservele astea s-a facut oleaka de dezordine...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
mushulica_p spune:
Buna!
citza, sper ca asta e numarul pe care-l doresti: 0-268-68-2-52
Revin mai tirziu si scriu la toti!!!
mushulica_p spune:
Davina, desi drumul a fost lung si obositor, se pare ca ati avut o vacanta frumoasa!
Aur si parfum zici? Eu as fi tare mindara de asa o alegere
LiliaToma, multumesc!
Ludmila imi place mai mult, dar nu ma supar daca mi se spune altfel:)
Felicitari pentru progresele Ameliei!Uite-acum incep shotiile!
Karina, m-ai dat gata cu tratamentul cu Sprite ... si Pepsi.. sau ceo mai fi ... Poate... trebuie si acolo sa-i dai ceva medicului ca sa-l faci sa-i pese de sanatatea ta?
Acum ti-e mai bine? Da simplu carbune activat acolo nu este? In caz de intoxicatie 10 pastilute ca sa absoarba tot ce e rau. (sau 1 p la 10 kg)
Eu lucrez in domeniul TI - securitate informationala. Este interesant, doar ca acum nu ma trage deloc la serviciu, toate gindurile sunt la BB... asta e rau?
Sotul este auditor TI ... cam in aceeasi luntre suntem:)
Alina, recunoaste ca nu ti-a displacut sa mergi dupa Lori in brinci!
mamanati, sa creasca fetitsa mare si sanatoasa, sa pape bine si sa va tina tot intr-o bucurie!
Merci, lia_c!
Ma simt foarte bine, greturi nu am avut deloc, doar somnolenta si oboseala! Eu zic ca e minunat! am aproape 16 s. Care e termenul tau? tu cum te simti? Sanatate multa si BB-ic cuminte!
mushulica_p spune:
Fetelor, asa o intrebare: De ce alimente v-ati pazit in timpul sarcinii? Si din ce cauza? Ce scrie pe site-uri eu stiu, dar as vrea sa aud cum ati procedat voi. De exemplu scrie peste tot ca brinzeturi boi nu se poate, au e-uri si posibila infectia cu listerie (nu sunt pasteorizate), insa eu NU POT fra brinza topita Armonie! Mi-am luat in pauza de masa una... abia de am rezistat cu ea nedeschisa pina acasa! si sti uca nu se poate dar cum sa rezist? Toata lumea maninca si nu e nimic, care e riscul?
Crinia spune:
Buna
Multumesc de sfaturi, ma simt mai mult mai bine, probabil ca a fost o saptamina mai neagra...
Ieri am serbat Ziua Independentei Moldovei la Toronto la un restaurant cu moldovenii. Au fost cam vreio 250 persoane, a cintat Zinaida Julea cu fiica ei, Angela Bucico, Gulpe, si altii. A fost o veselie pe cinste. M-am simtit foarte bine, plus ca era si multa mincare moldoveneasca, dansuri, veselie.
Mamanati felicitari cu prima saptamina. Numele e foarte dragut. Succese la alegerea celui de-al doilea. Pune ceva poze cu dulceata. Cred ca ai avut un travaliu si nastere rapida din cauza pastilelor. Dar rupturi nu ai avut? De obicei din cauza pastilelor ca consecinta se provoaca rupturi. Ele sunt cam agresive. Cum il cheam pe medicul cu care ai nascut? In ce spital ai nascut?
Ludmila daca iti e pofta maninca de toate insa cite putin.
Davina zici ca Sprite-ul a ajutat-o pe Deanne. Straniu, dar voi incerca si eu la Lucian. Oare care ar fi explicatia...
Pune ceva poze. Ce misto a ales Deanne, ea stie ce-i trebuie. Eu as fi mindra de asa alegere, de aicea se vede ca e o fata cu gust si eleganta.
Natalia sper ca ai ajuns acasa si vei povesti mai multe cum ati petrecut vacanta, sigur ca si cu poze.
Cornelia esti acuma in concediu de maternitate? Ca mie mi-a scapat... Dar sotul de unde tb sa vie? Ca nume de fetite eu iti propun urmatoarele: Loriana, Catalina, Cezara, Laura, Angelina, Nora sau Eleonora, Adriana, Viorica, Daniela, Alexandra, Alexandriana, daca imi mai vin in minte ti le voi spune.
Alincic in ce stat sunteti? Cum v-ati acomodat? Copiilor, sotului ii place acolo? Dar tie?
Va pupacesc si va doresc o zi buna Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
doroti_5 spune:
Salut fetelor!
Dupa "Zacon podlasti" azi cai sarbatoare noi nam avut lumina!
Carina imi pare rau de ce sa intimplat, dar cu privire la bauturile de la Coca cola, sa stii ca am citit undeva ca petele de rugina se scot daca tii haina sau ma rog ce e patat in Coca Cola, apoi cred ca asta dizolva totul inclusiv mincarea de la care faci intoxicatie.
(fiicamea da cu picioarele in tastiera ca cu miinile nu ajunge)
Liuda eu mincam totul, cei drept cei cu Euri mai putin, da mincam si deacelea, si daca nu ma ardea in git mai mincam si a doua oara.
VCa las ca asta micas nui place ca stau la PC.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena