Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Diana, Liuda, chiar ca e mica lumea! Mi-am amintit de Alincic si Cornelia, cum s-au gasit ele dupa mai multi ani taman aici pe forum
Deci intilneala ramine pentru azi, la ora 14, la Andy's de linga ASEM, am inteles bine?
------------------
Numai bine,
Natalia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mushulica_p spune:
Multumesc, Diana!
Eu demult "traiesc" pe DC, imi doream sarcina si ma informam mult. De cind am banuit sa sunt insarcinata mi-am si creat cont! De moldovencele de peste Prut am dat dupa ce te-am gasit pe tine intimplator, dupa cum ti-am scris pe privat.
Medicului desigur nu-i dau intrebari caci le clarific pe toate la DC
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Diana, Liuda, chiar ca e mica lumea!Mi-am amintit de Alincic si Cornelia, cum s-au gasit ele dupa mai multi ani taman aici pe forum
Deci intilneala ramine pentru azi, la ora 14, la Andy's de linga ASEM, am inteles bine?
------------------
Numai bine,
Natalia
Exact asa.
doroti_5
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
mushulica_p spune:
nu vine nimeni sa spuna cum a fost intilnirea? Sa ma simt un pic de parca as fi fost si eu
doroti_5 spune:
buna
gata intilneala
a fost foarte bine, a venit si Rodica.
miine pun 2 poze
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Balbina spune:
A fost super la intilnire, m-am simtit asa de bine, mult mai relaxata ca data trecuta, cind trebuia sa alerg mereu dupa Vlad Fetele pe care le-am vazut prima data (Tania si Violeta) sint niste dulcele, arata foaaaaarte bine si au un excelent simt al umorului. O sa pun si eu poze, dar nu mai devreme de duminica-luni. Va pupic pe toate!
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Buna fetelor!
Noi abia azi ne-am trezit la o ora normala dar totusi parca n-am energie.Sper sa ne revenim cit mai repede posibil.
Vacanta in general a fost ok .Deanna in primele 10 ore de zbor a fost cumintica dupa care s-a inceput de ce ne temeam cel mai mult ,adica fugea,tipa,cinta ,dansa la stewardese ,in timp ce toti din jur dormeau .Imi venea sa intru in pamant de rusine ...cind am decolat stewardesele ii ziceau "au revoir Deanna"
Prima saptamana ne-am adaptat cu timpul si am luat trenul la MD.Ne sufocam de caldura ,hainele ne erau ude learka ..Cind am ajuns la mama la tara m-am simtit tare usurata .Puiul s-a jucat cu pisici si boboci,si-a facut prieteni ,a fost alintata de bunici si verisori.Din pacate timpul a trecut repede si a trebuit sa ne intoarcem in Ro.Ne-a fost greu sa ne despartim si sa le zicem ca o sa venim peste 2 ani .
In Bucuresti am dovetit numai sa mergem in Herestau si la Muzeul Satului si sotul a mai mers la Casa Poporului.Imi pare rau ca n-am ajuns pe la shoping si la vreun salon de infrumusetare.
La nunta a fost bine .Mi-a placut mult cununia religioasa .Poze nu prea avem ca sotul filma si eu trebuia s-o strunesc pe Deanna sa nu fuga cumva in biserica .Pe la mijlocul petrecerii a trebuit sa plecam sa ne schimbam si sa ne impachetam restul hainelor si la 4.30 am plecat la aeroport .
The End
LiliaToma spune:
Liuda( asa iti place sa ti se spuna ?, sau preferi Ludmila ?) Bine ai venit printre noi. O sa fii neaparat in listuta, la fel ca si nagliusha si natta. Mai e putin si ajunge Natalia casa si o sa aiba net asa cum se cuvine la casa omului. :D
Corina, imi pare rau pentru ce ai patit. Eu stiu sigur ca foarte buna pentru arsuri( ca sa treaca repede si sa nu ramana cicatrice) este untura de balena. De fapt asta am folosit noi. Nu pot sa iti spun daca e buna untura de orice… vietate maritima ca sa zic asa. Acuma habar nua m unde poti gasi. Noi o aveam de la cineva care a lucrat pe mare si o avea direct din balena
. Este foarte buna.
Alina ce le-ai povestit pe toate scurt, clar si cuprinzator. Totusi a fost frumoasa vacanta, si ma bucur pentru voi.
Amelia azi mi-a dat palpitatii de inima. De cateva zile ii arat ca din pat nu se coboara cu capul inainte ci sa se intoarca pe burta si sa se impinga usor. Toate bune, numai ca patul fiind inalt, ea maraia si noi o ajutam sa ajunga pana la podea. Azi insa, am lasat-o doua minute pe pat si am fugit pana in bucatarie si mai sa fac infarct cand o aud la spatele meu : « mamaaa, pena( perna) e cam mica ». venise sa se planga ca nu stiu ce i se nazarise ca nu ii incape papusa pe perna. Se pare ca nu ii mai e frica sa coboare singura. Bine macar ca a invatat acuma sa stea in picioare la pat, deci nu sare direct pe burta ca la strand.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Crinia spune:
Buna
Va multumesc fetelor pentru sfat. Sunt toate utile. Mi-a mai trecut arsura (adica durerea), insa mai persista o rosata pe piele. Cred ca va trece si ea in curind.
Insa am dat peste alta belea, m-am intoxicat ci harbuz, credeam ca aicea nu sunt harbuji din astea dar... Sa va mai spun despre medicina Canadiana: deci eu mincasem harbuz seara tirziu si pe la vreo 12 s-au inceput durerile de burta, voma si altele. Am baut ceva pastile aduse de mine din tara insa probabil ca intoxicatia era prea mare si nu prea au functionat, de aceea m-am gindit sa ma duc la urgenta, si sa vedeti ca eu fiind fricoasa de spalaturi stomacale noaptea de la orele 4 pina la orele 7 m-am invirtit cu masina prin oras si pe linga spital dar asa si nu am intrat in spital. Ca prin minune nu ma durea asa de tare cind ajungeam la usa urgentei. Ei si atuncea sotul fiind obosit mi-a spus sa plecam acasa... Dar ce mai e...durerile persistau si erau foarte puternice, asa ca pe la orele 9 dimineata iarasi la clinica. Medicul respectiv m-a consultat si mi-a prescris in caz de voma sa iau niste pastile Gravol, si in rest sa maninc banane, orez si sa beau Gatorade-o bautura produsa de Pepsi. Asta e tot tratamentul . Vorbisem cu o prietena de-a mea de aicea si mi-a zis ca la copii mici in caz de intoxicatie le da Sprite. Iata asa am ramas eu cu dureri de burta si lehaita de puteri.
Ce bine ca v-ati intilnit si v-ati mai relaxat un pic in cercul DC.
Lilia e interesanta ideea cu untura de balena numai ca nu am auzit de asa ceva. Probabil ca numai persoanele care lucreaza pe mare pot gasi. Ce bine ca Amelia se da jos singurica de pe pat si nu are frica, sa stii ca in curind ea se va invata si nu va fi nevoie sa o pazesti. Ma bucur pentru succesele Ameliei.
Davina tare scurta vacanta ati avut, insa e plina cu evenimente. Sotul a invatat ceva romana?
Natalia astept cu nerabdare pozele de la intilnire. Si bun venit acasa in Ro, cred ca ati ajuns deja. Nu iti e dor sa te intorci in MD? :)
Doroti am vazut filmuletele cu Natalitsa, e atit de micuta dar deja are trasaturi feminine. E o dulceta.
Liudmila ce mai e si intimplarea, nu degeaba se zice ca lumea e mica. V-ati gasit tu si cu Doroti aicea. Spuneai ca lucrezi, in ce domeniu si unde anume? Iti place ceea ce faci? Dar sotul?
Va pup si va doresc o zi buna Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Balbina spune:
Buna, fetili, sint la Vaslui acum, la nasii nostri. Am venit de vreo ora, desi trebuia sa ajungem mult mai devreme, dar taman la Chisinau a aparut o problema neprevazuta la masina, incit a trebuit sa stam cu masina in service vreo 3 ore. Inca bine ca s-a intimplat in oras, ca daca o pateam pe drum, vai si amar de noi...
In Bucuresti ajung miine.
Karina, of, saracuta de tine, cite belele pe tine... parca pastilele de carbune ajuta la intoxicatie. Spalaturi de stomac nu puteai sa-ti faci singura? Pe mine ma mai ajuta la intoxicatii ceaiul de codita soricelului (tiseacilistnik). Fa-te bine!
------------------
Numai bine,
Natalia