Clubul moldovencelor de peste Prut (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna moldovencele mele ! Ce mai faceti ? mi-ati lipsit enorm ,eu n-am vazut pc in 3 saptamini ...
sper ca sunteti toate bine si puiutii va sunt sanatosi.
Noi am aterizat ieri si suntem inca toti obositi si somnorosi.
Cit am lipsit am vazut ca sau intimplat o multime de evenimente ...
Felicitari mamaNati pentru fetita ,sa va fie sanatoasa ,norocoasa si desteapta ,sa va bucurati din plin de ea .Iti doresc refacere rapida si mult laptic .
La multi ani pentru micuta Evelina sa ai parte de tot cei mai bun in viata .
La multi ani si pentru Lilia si Tania multa sanatate ,sa fiti iubite si ocrotite de bunul Dumnezeu.
Lucia felicitari micutei crestine.Am vazut pozele si aratati amandoua trasnet si ce mult a crescut Lauras ptiu-ptiu .Sper sa va conectati la net si sa ne scrii mai des ca ne lipseau mult mesajele tale.
Lilia lasa ca la anul o sa fie mai bine la mare .Ce mai face Amelia ?
alincic bine ati sosit ,iti doresc adaptare usoara
Nati cit mai stai in MD? felicitari lui Vladut pentru cuvintele noi.am facut acasa tortul nemtesc si toti au fost foarte incintati ,la sfirsit imi cereau receta .
Tania ma bucur ca ati avut un concediu reusit si ca v-ati odihnit bine.N-ati facut pozici ?
Rodica unde mai esti ca n-am zarit nici un mesaj de-al tau ?ce mai face Paula ?
Cornelia felicitari pentru fetita .Think pink
Diana imi pare rau ca nu aveti electricitate ,sper sa se rezolve cit mai repede .ai mai pus poze noi cu micuta Natalitza ?
Elena pe ce data e nunta ?sorry ca n-am retinut minte.
Crinia bun venit.V-ati adaptat cu timpul deja ?felicitari sotului pentru examen.
Cristina acum ca esti in concediu sa te odihnesti din plin.
Vio felicitari fratelui si pentru noile achizitii.
Bun venit fetelor noi in club.
sper ca n-am uitat pe cineva ,daca da sorry ca-s un pic adormita.
o sa scriu mai tirziu impresiile din vacanta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, ce ma bucur ca v-ati intors cu bine. Sa stii ca eu te-am sunat de citeva ori pe numarul din Vulcanesti pe care mi l-ai lasat. O data mi-a raspuns un barbat, destul de intepat zicea ca esti la Chisinau si ca nu are idee cind si daca mai vii acasa. In rest nu mi-a raspuns nimeni. Chiar imi pare rau, vroiam macar sa vorbim la telefon... dar poate alta data... eventual prin Skype.
Felicitari pentru reusita tortului, si eu l-am facut aici apropo, le-a placut si la ai mei si la musafiri (ca taman picasera niste rude la noi, zici ca au simtit ca am facut tort )

Lucia, nici n-am reusit sa ma bucur prea mult de prezenta ta, ca dispari din nou sper sa treaca timpul cit mai repede. Tu sa faci cit mai multe bucate noi si sa le fotografiezi, iar cind vei avea din nou acces la net, sa ne incinti cu o multime de noutati.

Tania (oxy), bine ai revenit. Cind ma intorc la Bucuresti poate mai organizam vreo intilnire in we, ce zici?

Tania kievleanka, eu zic sa incerci si la cealalta companie, nimic nu e intimplator in viata asta pina la urma...

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Neata podrugili .

Pina aisia ni-a fost sa siu cu voi.
Toate ciumondanile i-ni sint implute si gramadite la usa.
Astept soferiu si "valea" sau "voalea", mai in scurt papusa si cordelili si o rulim.
Daca da Domnu si ne putem contacta la net, e ghini, daca nu - atunci ne auzim pe la toamna. Pina atunci sanatate si numai bine.

Toate burticutsele aveti mare grija de voi, papati legume si fructe proaspete cit mai sunt, cit mai multe plimbari la aier liber.

Mamicutelor si voi aveti grija de ingerasii vostri, deasemenea papa bun si aier curat.

Baietei si fetite - multa sanatate si cite un chiperi in fundic, sa nu le dati pace mamicutelor sa stea locului, nea' sa mai slabeasca .

Fetelor mari - chiteala si gateala maxima, sa fiti cele mai frumoase mirese, sa fiti cele mai vioi si vesele. Sa aveti o nunta ca in povesti, sau chiar si mai si.

Va pup si cuprind cu mult dor si drag .

Sa nu ni uitati .

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare!! ce mai faceti? eu binisor,la servici,este atat de cald aici,of-of..
Lucia, noi speram totusi sa aveti net cat mai curand si sa intri la fel de des precum ai facut-o si pana acum.Am vazut-o pe printesica ta mica,e tare frumusica,la fel si mamica ei,v-am vazut pozele..
Davina,bine ati revenit acasa!! ce mai faceti?cum calatoria?ce mai face mogaldeata aia mica,cum s-a comportat in timpul calatoriei si cand si-a vazut bunicii din Mo?
Nati, dar voi cand va intoarceti in Bucuresti? si eu sper sa ne putem vedea cand o sa veniti.Noi cam in 10 zile plecam in moldova sa-l luam pe Chris,ca in curand,cam pe 6 septembrie incepe gradinita..
v-am pupat si o zi buna in continuare..

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Neata, cu soarili spre-amiaza!

In primul rind multumesc fetelor inca o data pentru felicitari! Davinei, si tuturor celorlalti!

Luciiikaaa!!! o sa ne fie dor de tineeeee!!! Poate gasesti totusi acces la net sa ne mai scrii cum e viata prin Bratislava si ce mai faci!!!

Balbina, gata, s-o hotarit ce e cu jobu ista nou. Am anuntat sefului ca mi-am gasit lokshor mai bun, si ca vreau sa-mi iau talpashitza. El mi-a raspuns ca tre' sa mai lucrez 2 saptamini, dupa regula, si cu asta ne despartim. Deam daka acolo, in cealalta parte ceva nu iese, nu stiu ce fac Sper in orice caz sa iasa totul bine, da din Kiev nu vreau sa plec pin-ce-o fi Apropo, am citit ca ai skype, trimite-mi si mie pls o invitatie daca ai posibilitate, ID-ul meu e tatiana_shtefanescu. Poate-om putea si noi vorbi prin skype cite-odata.

Cam astea toate noutatile de ultima ora. Azi le pun "de baut" pt ziua mea astor de la servici. Ce ma mira e ca ukrainenii beau vodka de rup Eu ma gindeam sa iau niste sticle de vin moldovenesc sa mai indulcesk lumea de aici, dar mi-au pus clar "in bot" ca "mujiki ne piut vino" Asa ca iau vodka si fsio, faca ce-or vrea...

Miine e ziua independentei aici si kipurile zi de odihna oficiala, dar iata ca m-au gasit pe mine sa ma puna "de servici" Ei dar nu-i nimik, partea buna e coi voi avea acces la net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna fetelor!

Tania21 - ce-o sa faci la firma cealalta? are acelasi domeniu de activitate ca si cea actuala? pe mine m-a mai pus pe ganduri o chestie: cum faci cu documentele, fiind cetatean strain (sau nu esti? ). in Romania iti trebuie un permis de munca, iar daca iti schimbi jobul acesta trebuie refacut de la zero.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, deja iti duc dorul...

Znacit tak: tocmai am vorbit cu Diana la telefon si am stabilit o intilnire pentru miine, 24 august, la orele 15, la Andy's de linga ASEM. Banuiesc ca vor putea veni Violeta, Cornelia, Diana si eu. Daca se mai anunta doritori, va asteptam cu drag.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tania21 spune:

Trin, iaka-asa si lucrez, fara permis fara nimik Astia de la firma noua au promis ca-mi fac, sa mai vedem daca se mai si tin de promisiune. Pe cind astia la care lucrez acuma m-au preintimpinat deodata ca nu-mi fac nimik, ma lamuresc singura cu toate problemele astea. Pina aku nu le-am avut, dar pe viitor, cine stie... ar fi bine sa ma inregistrez oficial aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna dimineata

Davina bun venit acasa. Povesteste cum a fost in MD, Ro. Cum a suportat Deanne drumul incolo si inapoi? Cu ce ati ocupat-o in avion? Aveti ceva poze de la nunta?
Tania succese la serviciu nou.
Lucia incearca sa mai intri pe aicea ca intradevar ne lipsesc mesajele tale. Cit timp veti sta in Bratislava?
Natalia ce mai zice Vladut? Si eu am facut Torul nemtesc in MD si a fost un deliciu. Le-a placut la ai mei.
Tanya ce odihna mistoala ati avut. Cred ca v-ati simtit foarte bine si timpul v-a priit. Vreau si eu neaparat sa ajung acolo si sa vad locurile.

Revin mai tirziu ca plinge nazdravanul meu, ii este fomitsa

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Nata, numai ce am vb cu Tania21 pe skype si spune ca ea vine din Kiev joi seara si o sa fie la Chisinau vineri dimineata, ma gindeam ca daca ar fi posibil se ne intilnim undeva vineri la o amiaza, am putea s-o cunoastem si pe ea. Ce spuneti? Am putea face intilneala si joi si vineri ca eu oricum nu am ce face acasa

Mergi la inceput