Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 24
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Bine ai ajuns acasa Davina!
La multi ani pentru Tania21(sorry) si Evelina!Am mai vorbit cu Mamanati, se simte bine trebuia sa vina azi acasa(azi nu am vorbit)
Fetelor hotariti pina miine dimineata cind ne intilnim ca sa stiu cind sa es de acasa.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Balbina spune:
Ooo, ar fi super sa poata veni si Tania. In acest caz sint de acord si pentru vineri, numai daca se poate, sa ne vedem chiar pe la ora 14, ce ziceti? (o sa am treaba cu bagajele, fir-ar sa fie, si trebuie sa ma intorc devreme) Din pacate, nu pot veni si joi si vineri (deh, s-au cam dus finantele la sfirsitul vacantei ), dar pe voi nu va incurca nimeni sa va vedeti cind doriti.
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Lucia, imi pare tare rau ca nu o sa ne mai scrii o perioada. Sper insa sa revii cat mai repede si cu vesti mereu bune.
Tania(oxy) ati avut o vacanta superba. Eu inca nu am avut o vacanta careia i-as putea spune” vacanta vietii mele” toate au fost frumoase in felul lor, dar nici una exceptionala, cum pare a fi cea despre care ai scris tu.
Tania21, eu zic sa incerci noul serviciu. Daca nu o sa te duci, o sa te zgaraie mereu intrebarea : « dar daca… ce se intampla oare ? » ..cel putin asa cred eu..
Sorry ca am intrebat de ziua de nastere dupa ce tu scrisesei. Pur si simplu, din lipsa de net, eu imi scriu raspunsurile in word pe baza mesajelor citite cu o seara in urma. Le trimit si imi scot celelalte mesaje scrise de voi. In felul asta, din pacate, nu reusesc sa fiu prompta in raspunsuri mereu.
La fel si cu Alincic, ca i-am scris de Evelina si dupa asta am citit ca ea scrisese ca au ajuns in Canada, deci nu mai era valabila intrebarea mea in mod normal. Of, asa e cand nu ai netul disponibil.
La noi inca e timp frumos. Mie imi place cum e acuma, mai ales seara ca nu e nici zapuseala, nici frig.
Super ca o sa va intalniti iar...
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
mushulica_p spune:
Buna dimineata, mamici!
Ma primiti in clubul vostru?
Promit sa fiu cuminte!
Inca nu prea cunosc regulile pe aici, dar le deprind cit mai curind!
Ma puteti ajuta, va rog, sa ma inscriu in lista si eu?
Suntem in saptamina 15+
mushulica_p spune:
doroti_5, ti-am scris un mesaj pe privat dar nu stiu daca l-ai verificat ... Pe YM ce ID ai?
Ti-am vazut intre timp comoara, chiar pozele de la maternitate, e atit de frumusica si dulce, sa va fie sanatoasa!
Fetelor, aici toate ati nascut deja sau sunt si gravidutse?
Violetik spune:
Buna Dimineata!!
Deci, ne-am inteles miine la 14, dar despre care andy's discutam? Cel de linga flori pe banulescu-bodoni? Nu prea as vrea la andy's ca prea m-am saturat de el, dar daca asa ati hotarit, acolo si mergem.
mushulica_p, BINE AI VENIT IN CLUB!!! Spune-ne cit mai multe despre tine! Poti veni si tu la intilneala de miine astfel incit mai repede o sa facem cunostinta cu tine. Cum vine Nata ( Balbina) te inscrie si pe tine in listuta, insa trebuie sa ne dai info necesara listutei. Ne pare bine pentru cunostinta si fii ca acasa
Fetelor, salutare tuturor!!
mushulica_p spune:
Merci, Violetik! Eu sunt la serviciu si as putea sa ies la intilnire doar in w/e din pacate ...
Cit despre mine... :
Am 24 ani (20.03.1982), Am absolvit ASEM-ul, Facultatea CSIE, din anul I m-am indragostit rau de tot si dupa anul IV am facut nunta. Mai tirziu o sa-mi fac album si o sa pun ceva poze acolo.
Avem 3 ani de la casatorie si dupa ce ne-au tot rugat parintii sa le aducem nepotei ... am realizat ca si noi ne dorim deja :)
Din marea noastra dorinta imi creste acum burtica, la 15+ saptamini deja un pic se cunoaste si-s mindra nevoie mare.
... cea mai mare framintare a noastra acum e sa facem rost de un cuibusor al nostru pina la marea intilnire care e stabilita la 17 februarie 2007 (varsator!)
Da, si inca ceva... taticul e sigur ca o sa fie un baietel La ECO inca nu am fost, mergem peste 3 saptamini.
Fetelor, mie imi este cam frica ... de sarcina nu, de nastere parca tot nu tare ... dar de perioada "dupa"! ... Voi cele care ati nascut deja, cum va ispraviti? E greu singura cu BBlush? Singura am in vedere... nu prea are cine sa ma ajute inafara de sots care e foarte mult timp la serviciu...
Violetik spune:
mushulica_p, si eu am aceeasi poveste: indragostita rau in cursul I si nunta dupa anul IV Dar inca sintem la 2 ani de casnicie asa ca inca nu ne prea cicaleste nimeni cu nepoti, si apoi mai avem planuri de doctorat si apoi si bb. De fapt, mie mi-e frica de sarcina si nastere, dar tuturor le spun ca doctorantura e de vina Si al meu e mai tot timpul la servici Intrebai de gravidute, da avem... mai multe De aici din Moldova insarcinata la moment e lia_c
lia_c spune:
'neata
sorry ca am fost f busy si n-am reusit sa mai intru pe aici. M-a sunat azi Natali si m-a anuntat ca s-au schimbat planurile cu intilneala... Eu vin miine!
o sa incerc sa ma conectez mai tirziu sa scriu raspuns la toate fetele , ca am avut niste zile nebune-nebune si inca ma simt ...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Fetelor, va rog sa ma scuzati ca nu pot actualiza listuta pe moment (si cu nasterea Nataliei, si cu aparitia de membri noi), cum revin in Bucuresti si ma eliberez, le voi recupera pe toate. Mercik de intelegere!
Vio, propune alt local, daca vrei mie mi-e indiferent, numai sa fie undeva prin centru.
------------------
Numai bine,
Natalia